2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar herkes iyimi bizim bebişimizin kalp atışlarını haftaya duyarız dedi doktor. o yüzden şimdi beklicez bakalım

Merhabalar, ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Biz de 6. haftamızda gitmiştik ve duyamamıştık. O 1 haftam zehir gibi geçti acaba atmayacakmı vs gibi ama nihayetinde şükürler olsun ki 7. haftamızda duyduk sende duyarsın inşaAllah çok güzel bir duygu tarif edilemez.
 

rüyan hayır olsunnn arsimacımmm bu arada

ay ben şimdiden beyaz bi oda alsam mı diyom acap
erken değil mi
 
rüyan hayır olsunnn arsimacımmm bu arada

ay ben şimdiden beyaz bi oda alsam mı diyom acap
erken değil mi

Cinsiyete göre oda takımı seçmeyeceğim için ben şimdiden düşünmeye başladım.Bende beyaz düşünüp aksesuarlarla cinsiyeti belli edebilirim diye düşündüm.
Nerden alacağıma henüz karar veremedim.
 

İnşlh bakalım hayırlısınla duyarız diye dua ediyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

bu arada tsh 2 hafta önce 2,17 idi bugün 3,60 çıktı doktor 2,50 olması lazım hamilelikte demişti şaşırdım ya
 
Herkese iyi akşamlar

canım biz cinsiyetin belli olmasını bekliyoruz bu konuda bir de sakın şimdiden bez stoklamayın bi ark.ım en pahalı markadan stok yapmıştı bebek doğduğunda bünyesine alerji pişik yapmış o bez gitti başka bi marka aldı diğerleri de elinde patladı.

tuhaf ama ayrı bi duyguymuş eşim ilk fotoğrafını ver arabaya asıcam diyo

ehehehebabam da torunumun ilk fotosu diye bilgisayara taradı

ay ne guzel canım yasamazsın umarım benım bulantılar fecı hastaneye yattım cıktım bugun daha ıyıyım cok sukur. sureklı bırseyler yıyorum boylece mıde bulantım gecıyo gıbı oluyor.

canım ya çok geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi

Sarı renkte ve yogun biraz

sarı akıntı normal canım rahim ağzı mukus tıkacı ile kaplanıyor enfeksiyondan vs. korumak için bebeği
 


hiç birşeyi takmayın kafanıza hormolara güven olmuyor ki bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız zamanki hazzınız ölçülemez hele dillensinler anne diyişlerine eriyesiniz geliyor.çocuk isteyen herkese çocuk sahibi olmak nasip olsun.
 
doktorumla konuştum tüm tahlillerim iyi çıkmış çok şükür darısı diğer tahlil yaptıracakların başına
 

canım senin kızın kaç yaşında Allah bağışlasın avatarındaki bızdık galiba?
 

Amin canım amin hepimizin bebeği için. Tsh için Dr. ne dedi. normal bir durummuymuş? Ama şuda var hamilelikle alakalı olabilir. Hormonlar sürekli değişim içersinde. İnşaAllah ciddi birşey olmaz.
 
benim kızım 32 aylık canım martta 3 olacak.avatarımı değiştiremiyorum orda 6 aylık şimdi afeti dewran:) uslu ve akıllı bir hamsikuşudur o teyzesi .

ay kıyamam yaaa çok şeker hamsikuşu çok güzel kardeşimle ben gibi 3-3,5 yaş olacak aralarında demekki. avatarı neden değiştiremiyorsun ki?
 
maşallah çok tatlı rabbim sağlık sıhat versin

ay kıyamam yaaa çok şeker hamsikuşu çok güzel kardeşimle ben gibi 3-3,5 yaş olacak aralarında demekki. avatarı neden değiştiremiyorsun ki?

teşekkür ederiz teyzeleri sizin de Adoşum gibi akıllı uslu bebeişleriniz olsun


ben kaçar koro var Adoş babasıyla eve lazanya koro çalışmasına başbaş hamişler
 

canım iyi dedin yaa sağolasın bende stoklamayı planlıyordum
 
merhaba kizlar iyi aksamlar temmuz anneleri..:)

cok sükür Allah ima bugun bebisimin pitpitlarini duyduk, minicik kuzum fasülye kadardi..inanilmaz bi duygu..rabbim herkese yasatsin insallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…