- 18 Kasım 2011
- 185
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #2.001
kızlar bir sürü baa büyük olan sütyenim vardı geçen büyük temizlikte atacaktım sonra ne de olsa ocakta hamile kalmak istiyorsun bilgililgili atma o zaman lazım olur demiştim kendi kendime,,,, şimdiden onlara transfer oldum ben ve göğüslerime krem sürmeye de başladım çatlak olmasın diye o kadar şiştiler ki ve çok hassaslar.
arkadaşlar affedersiniz ama bişey sormam lazım: sizde de benim gibi yoğun gaz sorunu var mı acaba? geçen akşam iki saat dolaştım evin içinde bu koku ne diye farkında bile değilim benden geldiğinin, dün akşam anladım o kokunun sahibi benim o kadar çok çıkıyor ki gerçekten bazen farketmiyorum, askeriye koğuşu gibi yaptım evi, kendimde kaçamıyorum kaçabilsem hemen giderim o kadar kötü
:)))))))) ya süpersin valla beni güldürdün allahda seni güldürsün inşallah. bu aralar çok normal bendede oluyodu hatta eşim benden bucak bucak kaçıyodu kokuyu almasa bile ben gülmeye başlar başlamaz odadan çıkıyodu ama azaldı artık üşütmemeye özen göster özellikle ayaklarını birazda üşütmekten kaynaklanıyor.