- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #1.981
Günaydın kızlar hayırlı cumalar.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o kadar olmaz heralde yaa vardır onda bi yanlışlık hem illa belirtin olacak diye bişey yokki benim bi arkadaşım bebeğini 3,5 aylıkken farketti o sırada regli de oluyordu hiçbir belirtisi de olmadı rutin kadın doğum kontrolüne gittiğinde aaa bide baktılarki bebek var hemde cinsiyetini bile öğrendi
maşallah ne kadar şanslıymış arkadaşın ne güzel hepsini birarada öğrenmiş nasıl sürpriz olmuştur
Merhaba kızlar.. ağustosta boş gebelikten dolayı yaptığım düşükten sonra şimdi tekrar hamileyim. Ve ilk doktor randevum bugündü. Sat'a göre 7+0 ama ultrasona göre 6+4üm. Hamdolsun bugün keseyi, bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. Bir haftadan beri çektiğim bulantılar, kusmalar, baş ağrıları.. uçup gitti, hiçbir önemi kalmadı.. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
Bu arada paylaşmak istediğim bir şey daha var. Şuan hamile olan üç arkadaşım var, üçünün de bebeklerinin cinsiyeti 'kız', Bana kalırsa 2012 KIZ BEBEK SENESİ olacak.. Sizce???
arkadaşlar ya ben bugün 6.haftamdayım tam ve belimin sağ tarafımı desem böbrekmi bilemyorum çok ağrım var. pazartesi randevm. sistit vardı birde böbrek taşı falan oluşmuş olabilirmi ya böyle bi durumda kalan varmı çok korkuyorum çok sancım var
Benimde bugün dr randevum vardı. 5+2 keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz inşallahh..
slm kızlar rabbime binlerce şükür bende keseyi bebişi gördüm ve kalp atışlarını duydum çook güzeldi ALLAH herkese nasip etsin ...
selm akadaşla..
ben de keseyi gördümm dün..:)
ama spiralim çok yakındı keseye..doktor vajinal ultrason ile çekti aldı spirali,kurtulmuş oldumm:) 6 haftalık göünüyor benm minişim de..ama ben sat ı bilmiyorum. son 2 ay not etmemişim tarhleri ama hesaplamalarımla 12 ekim çıkıyor..neyse bakalımm...saat 8 de tahliller için gidicem hastaneye..sevgiler
günaydın kızlar dün akşam gidip kesemizi gördük 5 aralıkdada inşallah kalp atışlarını duymak için çağırdı
kızlar bugün kan tahlili sonuçlarım için aile hekimime gittim ve bebeğin 7.haftasında sadece kese olduğunu söyledim bugün tam 7+3 doktor dediki sat kaç 3 ekim muhtemelen ayın 20 si 22 si gibi gebe kalmışsındır şuan anca 4 haftalıktır hatta geç yumurtladıysan 3 haftalık bile olabilir dedi belkide hiç belirtimim olmaması bu yüzden daha yeni başlıcak
arkadaşlar hepinize selamlar benimde ilk hamilekyim ikiz bebeklerimi bekliyorum 5 haftalık oldular daha kalp atışlarını bile dinliyemedim ama çok heyecanlıyım çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum birçok şeyi burdan öğrendim teşekkürler birkaç sorum olacak lütfen yaşayanınız varsa cevaplaybilir mi? sağ bacağım beni uyutmuyor çok ağırıyor 8 ay sonra hamile kaldım yardım lütfen kasılma çekilme yaşıyorum üşütme olabilir mi masajla biraz geçiyor doktorum bir sürü ilaç verdi bu kasılmalar normal mi düşük olur mu lütfen yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
herkese günaydın kızlar biz de bugün Allah nasip ederse keseyi görmeye ve şansımız yaver giderse kalbini de duymaya gideceğiz öğleden sonra. işten izin aldım bakalım görebilcekmiyiz keseciği
ne kadar güzel canım hayırlı olsun ikiz kendiliğinden mi oldu yoksa tüp bebek mi? bu arada bacak kasılmaları hamileliğin 6. ayında başlar benim bildiğim kdarı ile bu kadar erken olmasının nedenini hç bilmiyorum:26:
tartılma saatin çok önemli canım sabahları tartıl devamlı tartılma değişim o zaman netleşir. bence o 1 kilo su ve yediklerindir. üzme kendini kilo verilir önemli olan bebiş sağlam olsun sağlıklı olsun tam organlarının oluşma dönemi kiloyu dert etme. benim bi arkadaşım 30 kilo aldı doğumdan sonra incecik oldu manken gibi. üzülme sakın bebeğin etkilenmesin..
Slm kızlar uzunca bir aradan sonra yine geldim benim mide bulantıları aldı başını gidiyor nasıl başetceğimi şaşırdım pazartesi günü hastaneye yattım 3 tüp serum yedim sonunda ama değişen bişey olmuyor yine aynı kusmalar ve bulantılar tüm şiddetiyle devam ediyor hatta eskiye göre daha da şiddetlendi bu arada bebeğimin kalp atışlarını gördüm pıt pıt nasıl bir mucizedir Allahım süper bir heyecandı kendisi henüz bi fasülye büyüklüğünde bebeğimin artık bebek denirse ahahhahah ve yine vajinal muayenede görebildik kendisini karnımdan hiç birşekilde seçilmiyor doktor su iç sıkışta diyemiyor çünkü suyu içtiğim anda kusuyorum başka çaresi olmadığı için vajinal ultrasonla bakılacak bir süre
tabiki canım sezeryanı kolay sanıyor insanlar sancısız doğum diye ama asıl sancı doğumdan sonra oluyor
merhaba parpalm seninle aynı haftadayız sen keseni ve kalp atıslarını duydun mu canım ??
Canım o kadar olmaz heralde yaa vardır onda bi yanlışlık hem illa belirtin olacak diye bişey yokki benim bi arkadaşım bebeğini 3,5 aylıkken farketti o sırada regli de oluyordu hiçbir belirtisi de olmadı rutin kadın doğum kontrolüne gittiğinde aaa bide baktılarki bebek var hemde cinsiyetini bile öğrendi
maşallah ne kadar şanslıymış arkadaşın ne güzel hepsini birarada öğrenmiş nasıl sürpriz olmuştur
Rabbim tamamına erdirsin inş canım kaç haftalık canım bebiş bende henüz keseyi görmedim
sata göre 6+4 canım ama bakalım doktor ne diyecek 1 hafta küçük ya da büyük çıkabiliyor ölçülerine göre. Keseyi göremeyince daha moda giremedim ben yalnız göğüslerim abartmıyorum 75 bedenden 80e çıktı gittim sütyen aldım daha şimdiden ve hala uçları deli gibi kaşınmaya ve komple sızlamaya devam ediyor. çok sıcak bir de
sata göre 6+4 canım ama bakalım doktor ne diyecek 1 hafta küçük ya da büyük çıkabiliyor ölçülerine göre. Keseyi göremeyince daha moda giremedim ben yalnız göğüslerim abartmıyorum 75 bedenden 80e çıktı gittim sütyen aldım daha şimdiden ve hala uçları deli gibi kaşınmaya ve komple sızlamaya devam ediyor. çok sıcak bir de
merhaba kızlar ben dün gittim doktora pıt pıtları duydum:))) çok heyecanlandım:)))) ama doktor dedi ki SAT 30 Eylül olmasına rağmen doktor bebeğin 6 haftalık olduğunu söyledi. Bu durumda SAT olarak 12 Ekimi kabul etmek zorundayız diyor. Yani bu durumda ben 6+2 ymişim. Biraz tuhaf geldi benimle aynı durumda olan var mı?
ya sorma kız hiç bizim gibi merakla beklemedi pat diye görüverdi kızınımaşallah ne kadar şanslıymış arkadaşın ne güzel hepsini birarada öğrenmiş nasıl sürpriz olmuştur
Ya evet canım bizede zaman geçmiyor p.tesi doktora gideceğim vakit geçmiyor valla :18: ;Dün akşam bebek görmeye gittim bende bi akrabaya maşallah o kadar tatlı bişeyki Allahım bize de kucağımıza almayı nasip etsinBenim de eve temizliğe gelen kadın hep hastayım hastayım diye dr. yolunda kalmıştı, o kadar dr.a gitti kimse anlamadı en sonunda 4 aylık hamileymiş şans eseri öğrendiler resmen :)
kızlar bir sürü baa büyük olan sütyenim vardı geçen büyük temizlikte atacaktım sonra ne de olsa ocakta hamile kalmak istiyorsun bilgililgili atma o zaman lazım olur demiştim kendi kendime,,,, şimdiden onlara transfer oldum ben ve göğüslerime krem sürmeye de başladım çatlak olmasın diye o kadar şiştiler ki ve çok hassaslar.
arkadaşlar affedersiniz ama bişey sormam lazım: sizde de benim gibi yoğun gaz sorunu var mı acaba? geçen akşam iki saat dolaştım evin içinde bu koku ne diye farkında bile değilim benden geldiğinin, dün akşam anladım o kokunun sahibi benim o kadar çok çıkıyor ki gerçekten bazen farketmiyorum, askeriye koğuşu gibi yaptım evi, kendimde kaçamıyorum kaçabilsem hemen giderim o kadar kötü
Allah iyiliğini versin koptum gülmekten yaa gaz sorunu bende de var ama o kadar değil
göğüslerim benimde baya büyüdü yaa :26: ama krem falan kullanmadım henüz kullanmak gerekirmi şimdiden acaba :44:
canım çok teşekkürler bende yazmıştım birşeyler ama henüz özel mesaj hakkım yokmuş :) duamdasın.