• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ben seni hatırlıyorum. gebelikte sık yazıyordun. okuypordum , hatta doguramadım bi türlü falan yazmıştın? en son dogum yapanlardansın heralde. yanlış mı hatırladım. aysebaharlar döneminden

evett canımmmm en sno bewn doğurdum galiba :D 1 Mart doğumdan sonra çok fazla girmedim...özlemişim buraya da yazmayı nasılsınız bebişler nasıl...:7:

Sanırım ben hatırlıyorum biraz erken gelen bir oğluşun mu olmuştu yoksa uyduruyor muyum :)
hoşgeldin

yok benle karıştırdın heralde oğlu erken gelen benim onun kızı var hemde epey geç gelen:16:
bukleee bukleee :D hatırladığına sevindim :D denizin annesi yaber yavyuuuu :emir_bebek:

iyi canım senden nbr? nasıl hatırlamam hep aklımda ve muhabbetimdesin:21:

einsten sen çalışıyor muydun? işe dönünce belki kilo verisin. bebeğini bırakma imkanın varsa spor salonuna gidebilirisn.

Canım ben iki sene ücretsiz izin aldım çalışmıyorum
spor salonuna senelik üyeliğim var ama iki aydır hi uğramadım öncesinde de sadece yogaya gidiyordum .
Yoga kilo verdirmiyor ama ben kendimi iyi hissediyordum yeniden başlıycam yogaya
ve aslında plates derslerine de girsem fena olmayacak :)

yok benle karıştırdın heralde oğlu erken gelen benim onun kızı var hemde epey geç gelen:16:

ahahah hem de geç gelen bir kız nasıl da karıştırdım :))

benddee hala regl olmadım kızlar doğum kilolarımın tamamını da verdim hamile kalmadan önceki kilomdayım... :21: biraz fazlam var sadece ama adet olmadığım için korkuyorum neden olmadım ki hala :44:

oh miss kilolarım gitti diyen herkes adına seviniyorum valla :))
emzirdiğin sürece adet olmayabilirsin canım ben de daha yeni oldum.

kızz ben doğurduğumdan beri oluyorum ama hala kilo veremedim düşün artık :8:

sende mi benim gibi hala kilo veremedin ?
kaç kilo fazlan var
benim tam on kilocuk zaten aldığım 13 kiloydu insan doğumda yarısını veip çıkıyor
benimki nasıl bi bünye ise veremedi gitti
zaten zor kilo alıp zor veren bi tipim ben :( yazık bana :)

arkadaşım hiç kilo veremedi diyet yaptı olmadı
doktor demiş doğumdan sonra hormonlarda değişiklik oluyo bi bakalım demiş
troit değerleri çok düşük çıkmış ondan veremiyomuş
üstelik bebeğindede olabilir annede oluyosa demiş ve onada tahlil yaptılar ama onda çıkmadı
tam biyokimya testi yaptırmakta fayda var

kırmızıçilek benn seni hatırlamadım :86:
çünkü ben martta doğum yapacaktım mart topiğindeydim sonra şubatta dediler bu topiciğe bakimm dedim :103:
baktım herkes samimi burda kaldım :92:
geç geldim ondan belkide hiç konuşamadık :102:
tekrardan hoşgeldin :119:

dediiğin gibi belki strestendir canım.

Caım çok geçmiş olsun. gribi atması için bol bol sıvı alması lazım diye biliyorum ben
çorba, meyve suyu, bol su ne seviyora lıkır lıkır içir
ılık ılık içsin ki bogazı hem yumuşasın hem de temizlensin
tekrar geçmiş olsun

dediğin gibi vucudun normale dönmesi iyi ben hiç kilo vermedim regl olamadımdandır diyordum
şimdi de veremezsem kiloyu işte o zaman ayvayı yedim :)
Ama benim doktorum ilaçla regl olursun demedi aksine emzirdiğin sürece bir iki sene bile regl görmeyebilirsin sorun yok demişti.

Aynı şekilde benimki de emzirip 1-2 sene regli olmayanlar var ama biz bunu tercih etmiyoruz demişti.

arkadaşlar bebiktolarınızın oyuncaklarını başka bebeklerin oynamasına izin verirmisiniz
henüz bebeğiniz daha çok oynamadıysa ve diğer bebek pat pat vurup parçalamaya çalışıyosa

dediiğin gibi belki strestendir canım.

Caım çok geçmiş olsun. gribi atması için bol bol sıvı alması lazım diye biliyorum ben
çorba, meyve suyu, bol su ne seviyora lıkır lıkır içir
ılık ılık içsin ki bogazı hem yumuşasın hem de temizlensin
tekrar geçmiş olsun

dediğin gibi vucudun normale dönmesi iyi ben hiç kilo vermedim regl olamadımdandır diyordum
şimdi de veremezsem kiloyu işte o zaman ayvayı yedim :)
Ama benim doktorum ilaçla regl olursun demedi aksine emzirdiğin sürece bir iki sene bile regl görmeyebilirsin sorun yok demişti.

Aynen benim dpktorum da emzirirken 1-2sene regli olmayanlar var ama biz bunu tercih etmiyoruz demişti. Ben 55le hamile kalmıştım. Doğumdan 3 ay sonra 57 kiloya inmiştim. 70le doğuma girmiştim. Ama gece uykusu yoktu bizde,inanılmaz çok emziriyordum ve çok kusan bir bebekti çok yıpranmıştım ilk üç ay bu yüzdem de kilo vermiş olabilirim. Bir de hiç bir zaman aman sütüm olsun kaçmasın gitmesin diye abartılı yemedim. Hatta beni gören bu beslenmeyle nasıl bu kadar sütüm olduğuna şaşırıyordu ama acayip su içiyordum hala da içiyorum

Back
X