- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #72.541
haknur da gelmiş. işe dönenler mi aramızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben seni hatırlıyorum. gebelikte sık yazıyordun. okuypordum , hatta doguramadım bi türlü falan yazmıştın? en son dogum yapanlardansın heralde. yanlış mı hatırladım. aysebaharlar döneminden
Sanırım ben hatırlıyorum biraz erken gelen bir oğluşun mu olmuştu yoksa uyduruyor muyum :)
hoşgeldin
bukleee bukleeehatırladığına sevindim
denizin annesi yaber yavyuuuu
![]()
einsten sen çalışıyor muydun? işe dönünce belki kilo verisin. bebeğini bırakma imkanın varsa spor salonuna gidebilirisn.
yok benle karıştırdın heralde oğlu erken gelen benim onun kızı var hemde epey geç gelen![]()
benddee hala regl olmadım kızlar doğum kilolarımın tamamını da verdim hamile kalmadan önceki kilomdayım...biraz fazlam var sadece ama adet olmadığım için korkuyorum neden olmadım ki hala :44:
yok canım tam tersi çok geç gelen bir kızım var1 mart
oh miss kilolarım gitti diyen herkes adına seviniyorum valla :))
emzirdiğin sürece adet olmayabilirsin canım ben de daha yeni oldum.
adet olunca da kilolar gider mi acaba kızlar ?![]()
adet olunca da kilolar gider mi acaba kızlar ?![]()
kızz ben doğurduğumdan beri oluyorum ama hala kilo veremedim düşün artık![]()
dediiğin gibi belki strestendir canım.
Caım çok geçmiş olsun. gribi atması için bol bol sıvı alması lazım diye biliyorum ben
çorba, meyve suyu, bol su ne seviyora lıkır lıkır içir
ılık ılık içsin ki bogazı hem yumuşasın hem de temizlensin
tekrar geçmiş olsun
dediğin gibi vucudun normale dönmesi iyi ben hiç kilo vermedim regl olamadımdandır diyordum
şimdi de veremezsem kiloyu işte o zaman ayvayı yedim :)
Ama benim doktorum ilaçla regl olursun demedi aksine emzirdiğin sürece bir iki sene bile regl görmeyebilirsin sorun yok demişti.
Muz yapar benim bildiğim. Sürekli kabız olduğu için bengunaydınlar
acaba yulaf ezmesi kabız yapar mı? dun muz da verdim. hangisinden sizce? yulaf ezmesini kahvaltısına ve yogurduna ekliyorum
dediiğin gibi belki strestendir canım.
Caım çok geçmiş olsun. gribi atması için bol bol sıvı alması lazım diye biliyorum ben
çorba, meyve suyu, bol su ne seviyora lıkır lıkır içir
ılık ılık içsin ki bogazı hem yumuşasın hem de temizlensin
tekrar geçmiş olsun
dediğin gibi vucudun normale dönmesi iyi ben hiç kilo vermedim regl olamadımdandır diyordum
şimdi de veremezsem kiloyu işte o zaman ayvayı yedim :)
Ama benim doktorum ilaçla regl olursun demedi aksine emzirdiğin sürece bir iki sene bile regl görmeyebilirsin sorun yok demişti.