• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar sizden birşey rica edeceğim bizim bebişlerin ayına uygun kitaplar varmı? hiç araştırma yapmadım eğer almış veya araştırmış arkadaşlardan tavsiye istiyorum

bez kitaplar var fiyatları 50 tl civarı sesli müzikli filan bana bi kitap için çok geldi fiyatı
geçen a101 e gittik dünya klasikleri vardı kocaman resimli çok güzeldi
aldık sayfalarını bilmiş bilmiş çevirip inceliyodu
derken sıkıldı yırttı ısırdı fırlattı attı :31:
şimdilik kültürel aktivitemize ara verdik kitap kıymetii öğrenene kadar

az önce ütüye oturdum ve çamaşırların içinden böcek çıktı ve benim böcek fobim var üstüne bir bez parçası attım ve koca çamaşır sepetini üstüne koydum halada yanına yaklaşamıyorum eşimi aradım lütfen erken gel diye nefret ediyorum bu durumdan kızımda benim yüzümden korkacak böceklerden diye endişeliyim inşallah onu etkilemez küçücük böceklerden korkarak yaşamak çok zor nefret ediyorum bu yaratıklardan

Selam milet bugün oğlumun kilosuna baktırdım kıyafetleriyle pantolon gömlekliydi 9 kilo 50 gr dı. 200 grmını düştüler 8.850 gr dedi boyu 74 cm maşallahı var dün 7 ci ayı bitmişti çok sevindim kızlar oğluma bezi 3 numara almıştım 100 tane onu değiştireyim dimi 4 alayım yarın

Selam milet bugün oğlumun kilosuna baktırdım kıyafetleriyle pantolon gömlekliydi 9 kilo 50 gr dı. 200 grmını düştüler 8.850 gr dedi boyu 74 cm maşallahı var dün 7 ci ayı bitmişti çok sevindim kızlar oğluma bezi 3 numara almıştım 100 tane onu değiştireyim dimi 4 alayım yarın

çok uzun zamandır 4 kullanıyorum ben 8 kgdan sonra başlıyosun zaten 4+ 9 kgdan itibaren.. değiştir bence

kız yok 9 kilodayken 4 geçiyosun aslındada benim oğlan zaten yaklaşmış değiştireyim bari inş geri alırlar cuma günü aldım

4 numara bezde 8-18 kg olanı var bide 4+ olan var oda 9-20 kg canım iyi bak istersen :34: bütün bezleri incele bi markette dedim ya çok uzun zamandır 4 kullanıyorum ben

Kilo aralığı bez markasına göre değişiyomuş ben primayı kasetdim yaaa kızlar şikayetim varda primadan çok şikayet var soğudum değişirken molfix alcam olmadı jelleşiyormuş çok dolunca bi kaç kez bendede oldu çocuğun poposuna yapışıyo bide onlar idrar yolu enfeksiyonu yapıyomuş korktum primadan memnun olmayan çokk

Kilo aralığı bez markasına göre değişiyomuş ben primayı kasetdim yaaa kızlar şikayetim varda primadan çok şikayet var soğudum değişirken molfix alcam olmadı jelleşiyormuş çok dolunca bi kaç kez bendede oldu çocuğun poposuna yapışıyo bide onlar idrar yolu enfeksiyonu yapıyomuş korktum primadan memnun olmayan çokk

molfix kullanıyorum ben kalın bi bez ama çok güzel primada güzel ince ama çişi taşırıyo yada çok belli ediyo diyeyim ama mlfixde hiç sıkıntım olmadı daha

Buklee eve geldim bende şimdi primada aktif bebek çeşidinde 7 18 kg arası yazıyor 4 numarasında ama benm 3 numara 4 9 kg arası yani bebek 7 kiloya gelince 4 numaraya geçebilir aslında ama ben maksimum 9 kiloya kadar 3 numarayı kullanmış oldum bende faha önce hep molfix kullandım 3 numaraya kadar kalın diye primaya geçmiştim ama bu gidişle tekrar ona döncem çocuğun önü az çiş yapsın belli oluyo çişi molfix hem türk malı hemde bu sorun yoktu benim sıpa 2 sinede alışkın pişikte olmadı hiç onu bağlardım bi onu bence pişikte bebeğin teniyle alakalı markalarla değil çyle olsa benim oğlum hep pişik olurdu neyse benim markete gidip şu bezi 4 numara ve varsa molfix almam yarın şart oldu yarın eşimde izinli onla giderim olmadı

Neyse karnım acıktı 4 den beri bişey yemedim gideyim mamak yiyeyim yarında 4 numara alayım inş büyük gelmez ama zaten bebeği 7 kilo olanlar bile 4 de geçiyo bişey olmaz herhalde hayırlı geceler canlar ben kaçtım

geçmiş olsun canım ciddi bişey olmaması iyi
ben zaturre olalı epey oluyo 23 yaşımda yakalandım ilkkez
bende sadece kusma ve geceleri uyuyamama vardı
sürekli ne yesem meyve hariç kusuyodum
hiç öksürük yoktu aşırı üşüme titreme böyle oldu
sonra burda çok iyi bir göğüs hastalıkları uzmanı var o tedavi etti allah bin kere razı olsun
sonra 1 yıl geçtikten sonra tekrarladı ama ben önceden bildiğim için ve tekrarlama ihtimali çok yüksek diye hep aklımdaydı
direk fenalaşmadan gittim doktora ve yeni başlamıştı
tam 40 tane antibiyotik iğne yedim geçirdim
doktor aşı ol dedi oldum 5 yıl koruyo önümüzdeki yıl yine yaptırmam lazım

yine tekrarlıyor mu?hiç bilmiyordum ya.ben gebe iken geçirdim ağır bir gribal enfek.kan değerlerimde bile çıktı.4 gün hast. yattım.zatürre olabilir.duş aldıktan sonra üşüttüm ısparta nın kışında.ilk boğazımda başladı sonra kötü oldum sertleşmelerim başladı.meğer iç sancım olmuş yüksek çıktı nts de.dehşet günlerdi.zor toparlandım.

e peki hep böyle tekrarlicak mı ?hep aşı mı olcaksın?

peki ben napmalıyım.aynı durum tekrarladığı zaman mı gitmeliyim yoksa ön kontrollerimi yaptırmalı mıyım?aşının tekrarlanması gerekiyor mu ?

ben prima kullanıyorum güzel ama dediğin gibi çişi ,kakayı kaçırıyor.kaka yaptıkları zaman üstü başi sırtı hep kaka oluyor.sürekli değiştirmekten bunaldım birde temizlemek gerekiyor bebekleri.ekstra iş.

hiç bilmiyordum şikayetlerin olduğunu birde kaliteli bilirdim.

desenize bütçe darlaşcak yine.çünkü numaralar arttıkça bezler azalıyor.ee bende de iki bebek iflas bayrağını çekeriz herhalde.:18:

Yok bizde sızdırma kaçırma yapmadı prima ben daha ince diye daha çok tercih ettim ama molfixdende çok çok fazla farkı yok az daha ince ve bacak arası bir serçe parmak kadar daha dar primanın sorma 4 numaralar en fazla 66 lı oluyo galiba kızlar sızdoırma bez dar geliyorsada oluyomuş baktım şlmdi oğlana bariyerlerin izi çıkmış bacağında sıkıyo yani

merhaba hanımlar kaç aydır uğramıyorum facede takip ediyordum beni hatırlayan oldumu ??

ben hatırlayamadım.zatn doğuranlardan bazıları unuttular hep bizleri ::):):) birde oyelken vardı oda yok artık :(

Yok bizde sızdırma kaçırma yapmadı prima ben daha ince diye daha çok tercih ettim ama molfixdende çok çok fazla farkı yok az daha ince ve bacak arası bir serçe parmak kadar daha dar primanın sorma 4 numaralar en fazla 66 lı oluyo galiba kızlar sızdoırma bez dar geliyorsada oluyomuş baktım şlmdi oğlana bariyerlerin izi çıkmış bacağında sıkıyo yani

ben molfix in prematüre olan bezlerini kullanmıştım bebeklerimde doğdukları zaman.gayette güzeldi göbek oyuntulu idi.belki molfix e geçebilirim.artık hangisi uygunsa fiyat olarak.

ama genelde de izi çıkar ki .ama 4 e geçmenin vakti geldi gibi.benimkiler de biterse bende geçerim iki paket stok yapmıştım.iki tane bebek olunca çabuk gidiyor.

hoşgeldin kedicim
tüm gün nerelerdeydin özlettin :9:

hugocuk canım, dün foruma girmemle çıkmam bir oldu. eşimin işi vardı, arada hemen bir bakayım dedim. çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarlatmasın bir daha.

ayrıca bebeğinizin oyuncaklarıyla oynatır mısınız diye sormuşsun, bir kere oğlumdan 3,5 ay büyük bebeği olan bir komşum gelmişti. oğlu oynadı, burada bir arkadaşın dediği gibi bebek o da, ama onlar gittikten sonra bir güzel yıkadım oyuncakları. ama başkasının oyuncaklarını ağzına sokmasına izin vermem.

ama şöyle de bir şey var, ben oğlumu mikrop kapmasın diye başka oyuncaklarla oynatmıyorum, beni deli çocuk, yerde terliğimi unutmuşum, tabi o da geç kalır mı hemen koşmuş yanına almış ağzına ohhh :20: :1: :1:

Back
X