• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ben korkmuyorum dogumdan ama neden? cunku bi aksilik olmassa mecburi sezeryan olucamda ondan:)

sana bişi diyimmi laf aramızda kalsın kızlar duymasınlar
sezeryan daha iyi 2 hafta önce arkadaşım normal doğum yaptı
hala yürüyemiyo oturamıyor orası ağrıyormuş dikişleri varmış
karındaki dikiş çok daha iyi bence oranın dikişinden :26:

günaydınn güzel hatunlarr...hafta sonu evde her türlü hastamız mevcuttu.salya sümüklüsü,mide ağrılısı nihayet bugun cok sükürrr :)) biraz gözlerimiz acıldı..umarım herkesler iyidir..

günaydınn güzel hatunlarr...hafta sonu evde her türlü hastamız mevcuttu.salya sümüklüsü,mide ağrılısı nihayet bugun cok sükürrr :)) biraz gözlerimiz acıldı..umarım herkesler iyidir..

çok geçmiş olsun canım

Yok bacım ben gökçeye güveniyorum..
Çok kolay bir doğum yapcak cesaretli ya..
Bana kalacak olursam ağlıyarak girer ağlayarak çıkarım kesin :PP

bende güveniyorum gökçeye :9::9:

Günaydın anne adayları.

Günler azaldıkça hem sabırsızlanıyorum ben de hem de başıma ne geleceğini bilmemenin verdiği bir endişe içerisindeyim. diş bile çektiremeyen ben doğumdan zaman zaman tırsmıyor değilim. ama korkunun en üst seviyede olduğu anda artık kaçamayacak noktan kalmadığında teslimiyetçilik ve bir anda gelen cesaretle bunu da atlatırmışım gibi geliyor. hem çok kötü bişey olsa dünya nüfusu bu kadar çabuk artmazdı değil mi diye kendi kendime polyanacılık oynuyorum:)

Bende hep normal olsun diyordum ama etrafımdakiler genelde hep normal doğum sancısı çekip dayanamayıp yada bebişin durumu elvermediği için sezeryan olanlarla dolu..:)) ve dediğin gibi bir arkadaşında dikişleri patlamış..:S Oturamıyordum diyor..:(( Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..

Günaydın anne adayları.

Günler azaldıkça hem sabırsızlanıyorum ben de hem de başıma ne geleceğini bilmemenin verdiği bir endişe içerisindeyim. diş bile çektiremeyen ben doğumdan zaman zaman tırsmıyor değilim. ama korkunun en üst seviyede olduğu anda artık kaçamayacak noktan kalmadığında teslimiyetçilik ve bir anda gelen cesaretle bunu da atlatırmışım gibi geliyor. hem çok kötü bişey olsa dünya nüfusu bu kadar çabuk artmazdı değil mi diye kendi kendime polyanacılık oynuyorum:)

canım insan herşeyi unutuyor zamanla
son anlarda zaten içimde kalsa doğurmasam diyorsun korkudan
ama mecbursun içinde tutamazsın ki
çok karışık duygular
ve zaman yaklaştıkça daha da zor gelecek herkese

geçmiş olsun şekerim. sen o'nu bunu bırak halan nasıl onu dıyiver...

Anlaştık beybii:))

inşallah. benim acı eşiğim biraz yüksek o yüzden cesaretliyim sanırım.

çok geçmiş olsun canım

bende güveniyorum gökçeye :9::9:

ben de güveniyuorum kendime bu konuda. buraya gelip güzel güzel anlatıcam size doğumu inşallah. size bişi diiym mi. bakın görün ben kesin sezoş olucam kesin...

Aslına bakarsan ben oyle dusunmuyorum normal dogum en saglıklı olanı ve cabuk ıyılesıp normal hayata donebılıyorsun sezeryan oyle degıl kılon kalıyor gobek kalıyor falan fılan

bende bi sorun var sanırım. ben de senin yerinde olsam korkardım mesela. ben sezoşdan çok korkuyorum. eneaaammm inşallah normal doğururum.. :26:

sezeryandan nıye korkuyorsun uyuyorsun uyanıyorsun bı bakmıssın hersey bıtmıs, ama herzaman dedıgım gıbı normal dogumdan yanayım ama benım malesef mecburi sezeryan

Bende hep normal olsun diyordum ama etrafımdakiler genelde hep normal doğum sancısı çekip dayanamayıp yada bebişin durumu elvermediği için sezeryan olanlarla dolu..:)) ve dediğin gibi bir arkadaşında dikişleri patlamış..:S Oturamıyordum diyor..:(( Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..

:26::26::26:
Konuyu patlayan dikişlerle açmanız çok hoş oldu yalnız :26:
Daha sevimli bi girizgah da olabilirdi sanki :18::18:

gerçekten de öyle son zamanlar da bir çok kişiden duyuyorum bende
10-12 saat sancı çekip sezeryana girenler
bence ne normal doğum ne de sezeryan diye şartlamayın kendinizi
doktorunuza bırakın
benim ark doktor normal olmaz dedi kız 14 saat sancı çekti sonunda sezeryan oldu
o çektiği sancı yanına kaldı

Geçen yazdım kimse cevap yazmadı.

Fikri olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

Merhaba Kızlar,

Uzun süredir kk giremiyordum. Bu konuyu konuştunuz mu bilemiyorum. Doğumdan sonra hastane odanızı süsleyecek misiniz?
Ben sezeryan olursam, süsletmeyi düşünüyorum. Şu helyumlu balonlardan almak istiyorum. Yani havada kalsın istiyorum balonlar.
Nasıl oluyor o balonları almak şişirilmiş mi alnıyor. Yoksa biz mi şişiriyoruz.
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

canım insan herşeyi unutuyor zamanla
son anlarda zaten içimde kalsa doğurmasam diyorsun korkudan
ama mecbursun içinde tutamazsın ki
çok karışık duygular
ve zaman yaklaştıkça daha da zor gelecek herkese

haklısın aynen öylehem korku hem de heyecanlı bir bekleyiş olacak sanırım. bir sonraki sahnede kafada kırmızı kurdele, hastane yatağında yarı şiş bir şekilde çok kolaymış hiç bişi yokmuş diye bilmişlik yapasım var:) :6:

Günaydın anne adayları.

ehehehe bişi olmaz Allah'ın izniylennn...

o biraz da doktorların kolaya kaçması gibi gelıyor bana.

Ahahahahhhaaa emin misin bu fikirden :1:
Ekiekiekieki :1:

Anlaşıldı bugün doğum korkularımızdan bahsedecük.

korkuyo musun babuş? bence hep beraber terapiye katılalım..;)

Geçen yazdım kimse cevap yazmadı.

Fikri olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

Merhaba Kızlar,

Uzun süredir kk giremiyordum. Bu konuyu konuştunuz mu bilemiyorum. Doğumdan sonra hastane odanızı süsleyecek misiniz?
Ben sezeryan olursam, süsletmeyi düşünüyorum. Şu helyumlu balonlardan almak istiyorum. Yani havada kalsın istiyorum balonlar.
Nasıl oluyor o balonları almak şişirilmiş mi alnıyor. Yoksa biz mi şişiriyoruz.
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

evet dün yazdın odayı süsletmeyi düşünen var. hatta geçtiğimiz hafta kapı süsleri doğum şekerleri örnekleri de verıldı burda. az geçmişe bakarsan bulabılırsın.

helyumlu balonlar şişirilmiş halde satılıyor şekerim. ama yok ben şişirecem sıosan sen bılırsın helyumu nerden bulursun bılemem. olmadı beyaz showa katıl bi ara beyaz helyumla türlü komıklıkler yapıyordu... rıca edersen belki şişirebil,ir...

Back
X