• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

evet değil ama ben tulumbayada bayıldığım için:56:.......çok özledim:39:....resmi hiç sorma...bayılacammmmmmm:32:

Ben böyle daha çok çikolata soslu bişeyler istiyorum şimdi, profiterol gibi.
Yoğun böyle...
Şundan mesela:

$cikolata.webp

Ben böyle daha çok çikolata soslu bişeyler istiyorum şimdi, profiterol gibi.
Yoğun böyle...
Şundan mesela:

Eki Görüntüle 281783

hafta sonu bende öyleydim arkadaşlara gitmiştik dışarı çıktık bi ara madoda yedim profiterol,üserinede 1 bardak sıcak çikulata içtim!akşam evde bebeğimi durduramadım!ve çok yorulmuş olmalıki din pek bi sakindi bebeğim!:))))

bu akşam sizlerle son kez detaylı ve çok yazışabildim artık evimde vakit geçireceğim ve oğluma inş güzel tatlı bir sarıdan yelek öreceğim... ona takım olsun diye bide patik..evin temizliği falan derken zaten zaman geçer..yarın zaten yatağını sipariş vereceğizz:16:... 4 çekmeceli ister sabit ister sallanabilir gemici figürü taşıyan beyaz renkte bir mobilya yatağı olcak inş..ekleyip gösteremicem belki size ama:14: gönlüm hep sizinle olcak..belki müdürümünde dediği gibi beni muhasebeci uyuz kızın izin günlerinde işe çağırırsa ,günlük ara ara o zaman eklerim inş..:16:şimdiden özellikle ecrinn kardeşime:29: (allah kaynanandan dolayı sabır versin sana inş:34:),
muhasebe bilgisiylebana hızır gibi yetişen leader a , güneşışığımm a, doktorumuz bblau(şekerin inş seni yormaz bblau), espirileriyle bazen beni güldüren tombiş azelya55 hemşerim e :38:,sinamaksungur a ,vivalesta kardeşime ayrıca çok çok geçmiş olsun annen için:75:,
en son tartışmamızdan dolayı pek kaynaşamasakta adengökçe ye:26:,
ayşebahar a (çocuklarla herşey gönlünce olsun inş):22:, adese ye:44:(pek tanışamadık) ,
yelek örneğini vererek beni çok mutlu eden layla1955 e:54:,litthunsine(adını yanlış yazmış olabilirim affet):18:,bennebileyim e,(sulu gözlüm iyi kalpli olduğuna inandığım eleferaya) elif naza iyi bak:14:,dünyam 80 a ...şimdiden adı aklıma gelmediği için beni affetmesini istediğim tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum :71::71:... paylaşımlarınız verdiğiniz akıllar hep aklımda....inş görüşmek nasib olur:14:..eşim vın alırız diyor ama daha bişey belli değil kesin konuşamıyorum ama sizleri özlicem kesin:43:....keşke bu kadar erken ayrılan ben olmasaydım ama nalet olsun ki özel şirketler böyle...belki hakkımda hayırlısı budur..şimdiye kadar sizlerin içinden şayet üzdüğüm olduysa affola.:42:..dilerim hepimiz sağ sağlim evladlarımızı kucağımıza alırız:emir_bebek:......herşey gönlünüzce olsun inş:59:....kendinize çok iyi bakın..ve beni unutmayın oldumu?...:43:....hoşçakalınn...
:79::79::79::79::79:

Son düzenleme:
bu akşam sizlerle son kez detaylı ve çok yazışabildim artık evimde vakit geçireceğim ve oğluma inş güzel tatlı bir sarıdan yelek öreceğim... ona takım olsun diye bide patik..evin temizliği falan derken zaten zaman geçer..yarın zaten yatağını sipariş vereceğizz:16:... 4 çekmeceli ister sabit ister sallanabilir gemici figürü taşıyan beyaz renkte bir mobilya yatağı olcak inş..ekleyip gösteremicem belki size ama:14: gönlüm hep sizinle olcak..belki müdürümünde dediği gibi beni muhasebeci uyuz kızın izin günlerinde işe çağırırsa ,günlük ara ara o zaman eklerim inş..:16:şimdiden özellikle ecrinn kardeşime:29: (allah kaynanandan dolayı sabır versin sana inş:34:),
muhasebe bilgisiylebana hızır gibi yetişen leader a , güneşışığımm a, doktorumuz bblau(şekerin inş seni yormaz bblau), espirileriyle bazen beni güldüren tombiş azelya55 hemşerim e :38:,sinamaksungur a ,vivalesta kardeşime ayrıca çok çok geçmiş olsun annen için:75:,
ayşebahar a (çocuklarla herşey gönlünce olsun inş):22:, adese ye:44:(pek tanışamadık) ,
yelek örneğini vererek beni çok mutlu eden layla1955 e:54:,litthunsine(adını yanlış yazmış olabilirim affet):18:,bennebileyim e,(sulu gözlüm iyi kalpli olduğuna inandığım eleferaya) elif naza iyi bak:14:,dünyam 80 a ...şimdiden adı aklıma gelmediği için beni affetmesini istediğim tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum :71::71:... paylaşımlarınız verdiğiniz akıllar hep aklımda....inş görüşmek nasib olur:14:..eşim vın alırız diyor ama daha bişey belli değil kesin konuşamıyorum ama sizleri özlicem kesin:43:....keşke bu kadar erken ayrılan ben olmasaydım ama nalet olsun ki özel şirketler böyle...belki hakkımda hayırlısı budur..şimdiye kadar sizlerin içinden şayet üzdüğüm olduysa affola.:42:..dilerim hepimiz sağ sağlim evladlarımızı kucağımıza alırız:emir_bebek:......herşey gönlünüzce olsun inş:59:....kendinize çok iyi bakın..ve beni unutmayın oldumu?...:43:....hoşçakalınn...

canım güzel dileklerin için çok teşekkürler. ben böyle durumlarda hep şuna inanırım: Vardır her işte bir hayır... belki de çalışsaydın Allah korusun bir rahatsızlık gelecekti başına. ne güzel şimdi evinde dinlenirsin, güzel güzel yakışıklı oğluşunu beklersin :16: şuan var ya senin yerinde olmayı çok isterdim... :31:

yatağınız şimdiden hayırlı olsun. içinde bebişinle bir fotografı eklersin inşallah :21: kendine, meleğine iyi bak, görüşmek üzereee :54:

hissettiriyordur ama anlamıyor olabilirsin:50: ...sessiz bi ortamda kendini bi dinle bakalım...pıt pıt diye duyarsın yada karıncalanma gibi..ara arada olsa kesin hissedersin.. şeker hastalığın yoksa çukulata yersende hareketlenir....:34:

Ultrasonda da çok fazla hareket etmiyor zaten, çok nazlı.Hep dinliyorum ama bi türlü hissetmiyorum, yada anlamıyorum :26: Tatlıyı çok seviyorum zaten hep yiyorum ama sonuç hüsran :44:

hoşgeldin....
bu haftaya kadar nasıl belli olmadı cinsiyeti.benim kız olacak ayıptır söylemesi doktor resmen fıstığını gösterdi bize.hareketlerini hissetmememn de çok zor.artık ben gün içinde hareketlerinden resmen ürküyorum.ansızın bi vuruyor.elektrik çarpması gibi oluyorum.acaba geç döllenme olabilir mi?

Hoşbulduk adese; Evet birçok kişi 3. ayda öğrenci cinsiyetini ama ben hala bekliyorum. Bende o fıstıktan görmek istiyorujmm :1: O kadar sert vuruyor yani.Benim ki neden böyle ya :26: Geç döllenmede, geç mi hissediliyor?

selam tatlım cinsiyetini göstermemiş olabilir ama hareketlerini hissedersin şekerli birşeyler içip uzan ve dinle hissedersin.benimkinin tekmelrini dışardan bile çok rahat görebiliyorsun.18 haftadan beride kendini hissetdiriyo.

As tatlım, şekerli şeylerle aram çok iyi ya.Çalışmıyorum evde olduğum için, yatma zamanım çok oluyor ama hissetmiyorum. Çevremdeki birçok kişi de hissediyor ve seninde söylediğin gibi tekmeleri dışardan görünüyor diyo. O zmn sorun ne, offf çok canımı sıkıyor bu durum :2:

canım güzel dileklerin için çok teşekkürler. ben böyle durumlarda hep şuna inanırım: Vardır her işte bir hayır... belki de çalışsaydın Allah korusun bir rahatsızlık gelecekti başına. ne güzel şimdi evinde dinlenirsin, güzel güzel yakışıklı oğluşunu beklersin :16: şuan var ya senin yerinde olmayı çok isterdim... :31:

yatağınız şimdiden hayırlı olsun. içinde bebişinle bir fotografı eklersin inşallah :21: kendine, meleğine iyi bak, görüşmek üzereee :54:

inş canım adını yanlış yazdım ama kusura bakma zor biraz...:44:..inş dediğin gibi herşey güzel gider....inş eklicem inş....olmazsa internete giderim napim:126:..sende çok çok iyi bak kendine yavruna....

hepinizin bebeklerini öpüyorum minik ellerini şimdiden....:54:..herşeyde vardır bir hayır dediğin gibi napim....:30:

Bence +6 al eğer baston alcaksan, yani küçük alırsan azıcık kullanabilcen?

canım +0 lar 4 yaşa kadar kullanılıyor

beni unutmuşun ama nese :19: :1:
Allah gönlüne göre versin inşallah
umarım herşey çok güzel olur
eğer biddaha uğrayamassan hayırlı doğumlar olsun sana :nazar: :5:

Son düzenleme:
canım +0 lar 4 yaşa kadar kullanılıyor

beni unutmuşun ama nese :19: :1:
Allah gönlüne göre versin inşallah
umarım herşey çok güzel olur
eğer biddaha uğrayamassan hayırlı doğumlar olsun sana :nazar: :5:

ayy kusura bakma cnm yaa unuttum:18: ... hayatım hayatım sın...:D.... sağol cnm sanada inş..uğrarım inş arayı o kadar açmam sanırım...çok öpüyorum seni...

Back
X