- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #36.881
doğuma beraber girelim mi tatlım..
önce sen doğur bakayım sana sonrada ben..
günaydın oyelkencim...
kız ozaman hiç doğuramazsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğuma beraber girelim mi tatlım..
önce sen doğur bakayım sana sonrada ben..
günaydın oyelkencim...
Doğuma beraber girelim mi tatlım..
Önce sen doğur bakayım sana sonrada ben..
Günaydın oyelkencim...
ben korkmuyorum dogumdan ama neden? cunku bi aksilik olmassa mecburi sezeryan olucamda ondan:)
ben korkmuyorum dogumdan ama neden? cunku bi aksilik olmassa mecburi sezeryan olucamda ondan:)
kız ozaman hiç doğuramazsın![]()
bana uyar :))))
günaydınn güzel hatunlarr...hafta sonu evde her türlü hastamız mevcuttu.salya sümüklüsü,mide ağrılısı nihayet bugun cok sükürrr :)) biraz gözlerimiz acıldı..umarım herkesler iyidir..
Yok bacım ben gökçeye güveniyorum..
Çok kolay bir doğum yapcak cesaretli ya..
Bana kalacak olursam ağlıyarak girer ağlayarak çıkarım kesinP
bende güveniyorum gökçeye![]()
sana bişi diyimmi laf aramızda kalsın kızlar duymasınlar
sezeryan daha iyi 2 hafta önce arkadaşım normal doğum yaptı
hala yürüyemiyo oturamıyor orası ağrıyormuş dikişleri varmış
karındaki dikiş çok daha iyi bence oranın dikişinden :26:
Günaydın anne adayları.
Günler azaldıkça hem sabırsızlanıyorum ben de hem de başıma ne geleceğini bilmemenin verdiği bir endişe içerisindeyim. diş bile çektiremeyen ben doğumdan zaman zaman tırsmıyor değilim. ama korkunun en üst seviyede olduğu anda artık kaçamayacak noktan kalmadığında teslimiyetçilik ve bir anda gelen cesaretle bunu da atlatırmışım gibi geliyor. hem çok kötü bişey olsa dünya nüfusu bu kadar çabuk artmazdı değil mi diye kendi kendime polyanacılık oynuyorum:)
Doğuma beraber girelim mi tatlım..
Önce sen doğur bakayım sana sonrada ben..
Günaydın oyelkencim...
günaydınn güzel hatunlarr...hafta sonu evde her türlü hastamız mevcuttu.salya sümüklüsü,mide ağrılısı nihayet bugun cok sükürrr :)) biraz gözlerimiz acıldı..umarım herkesler iyidir..
Anlaştık beybii:))
çok geçmiş olsun canım
bende güveniyorum gökçeye![]()
ben de güveniyuorum kendime bu konuda. buraya gelip güzel güzel anlatıcam size doğumu inşallah. size bişi diiym mi. bakın görün ben kesin sezoş olucam kesin...
sana bişi diyimmi laf aramızda kalsın kızlar duymasınlar
sezeryan daha iyi 2 hafta önce arkadaşım normal doğum yaptı
hala yürüyemiyo oturamıyor orası ağrıyormuş dikişleri varmış
karındaki dikiş çok daha iyi bence oranın dikişinden :26:
bende bi sorun var sanırım. ben de senin yerinde olsam korkardım mesela. ben sezoşdan çok korkuyorum. eneaaammm inşallah normal doğururum.. :26:
Bende hep normal olsun diyordum ama etrafımdakiler genelde hep normal doğum sancısı çekip dayanamayıp yada bebişin durumu elvermediği için sezeryan olanlarla dolu..:)) ve dediğin gibi bir arkadaşında dikişleri patlamış..:S Oturamıyordum diyor..( Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..
Bende hep normal olsun diyordum ama etrafımdakiler genelde hep normal doğum sancısı çekip dayanamayıp yada bebişin durumu elvermediği için sezeryan olanlarla dolu..:)) ve dediğin gibi bir arkadaşında dikişleri patlamış..:S Oturamıyordum diyor..( Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..
canım insan herşeyi unutuyor zamanla
son anlarda zaten içimde kalsa doğurmasam diyorsun korkudan
ama mecbursun içinde tutamazsın ki
çok karışık duygular
ve zaman yaklaştıkça daha da zor gelecek herkese
Günaydın anne adayları.
Günler azaldıkça hem sabırsızlanıyorum ben de hem de başıma ne geleceğini bilmemenin verdiği bir endişe içerisindeyim. diş bile çektiremeyen ben doğumdan zaman zaman tırsmıyor değilim. ama korkunun en üst seviyede olduğu anda artık kaçamayacak noktan kalmadığında teslimiyetçilik ve bir anda gelen cesaretle bunu da atlatırmışım gibi geliyor. hem çok kötü bişey olsa dünya nüfusu bu kadar çabuk artmazdı değil mi diye kendi kendime polyanacılık oynuyorum:)
Ahahahahhhaaa emin misin bu fikirden
Ekiekiekieki
Anlaşıldı bugün doğum korkularımızdan bahsedecük.
Geçen yazdım kimse cevap yazmadı.
Fikri olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.
Merhaba Kızlar,
Uzun süredir kk giremiyordum. Bu konuyu konuştunuz mu bilemiyorum. Doğumdan sonra hastane odanızı süsleyecek misiniz?
Ben sezeryan olursam, süsletmeyi düşünüyorum. Şu helyumlu balonlardan almak istiyorum. Yani havada kalsın istiyorum balonlar.
Nasıl oluyor o balonları almak şişirilmiş mi alnıyor. Yoksa biz mi şişiriyoruz.
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.