- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #36.621
Bende son zamana kadar gircem nete bir aksilik olmassa doğumdan sonra bilem bebeğim müsade ettikçe yazarım sizlere sizsiz zaman geçermi bacılar yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah 3 katlı löp etleri olurSağol canım..
Bu arada ben son zamanlarda da kısmetse evden giricem, doğum sancılarımın başladığını bile an be an yazabilirim![]()
demek o zamandan belliymiş azoş toparlak olacağın..
[/I]
maşallah kız ne güsel çıkmışsın öle bacaklar boğum boğum ham yap onu keşkem büyümeseydik o samanlar yediğimiz önümzde yemediğimz arkamışzda ne güselmiş
Benim yürüteçim ve salıncağımda vardı
Yatağımla yürüteçimin resmini koyım hemen :)) Ama bana bak kız löp löp toparlakım yeme de yanımda yat
Eki Görüntüle 281581 Eki Görüntüle 281582
Ya şekerim yine yükseldi.
Ya allah bismillah arıcam gitsin doktoru, vercekse versin insülini napim![]()
ahahahahha tipinini yediğimin yaaaaaaaa... kız o bacaklar ne? azo sen o zamanlar sinyali vermişsin bacım. gün gelecek ben boyle olucam demişsin zati. yerim yerrr. tam ısırmalık çocuk modeli.
çocuk dediğin ısırmalık olacak. boyle pat pat sevılecek... anammmmmmmm
geçmişi okuma kız çıkamazsın işin içinden
benim olan işi bırakıyormuş bugün oyüzden topiğe de eskisi gibi giremeyecekmiş
zaten hepimiz işi bırakınca giremeyiz ki eskisi gibi
Benim yürüteçim ve salıncağımda vardı
Yatağımla yürüteçimin resmini koyım hemen :)) Ama bana bak kız löp löp toparlakım yeme de yanımda yat
Eki Görüntüle 281581 Eki Görüntüle 281582
olabiliriz bebişim. vayy baban becerikliymiş demek.
ya benim dedeim marangoz insan torununa yatak yapma zmı ya. valla çok merak ettım bu olayı akşam anneme soracam. bizim yagaımız var mıydı, buyuk kuzenlerden bize mi geçti, yoksa siz mi aldınız dıye. çok merak ettim.
bende bilgisayrın başında olurum inşalalh. Ayyy heyecanlanıyorum yaaaaa.. O günleri düşününce. Hele tosbamı almışım kucağıma kokluyorum...
tatlım o zamanlar nasıl da kundak yaparlarmış dimi, kıpırdaman mümkün değil![]()
Azelya masallah tatlım cok sekermissin...
(ama senle ne zamandırda konusamadık oda ayrı dikkatimi cekti süülimmde..)
[/COLOR]
kaç oldu canım.. Ara doktorunuda bizide habersiz bırakma...
neden yükseldi? :26:
Asıl son aylarda işi bırakıp evde doğumu beklerken girip muhabbet edelim.. O zamna birbirimize çok ihtiyacımız olcakkk
demek o zamandan belliymiş azoş toparlak olacağın..
ben mecbur bırakıyorum özgecim uyuz muhasebeci yüzünden ama allaha havale ettim napim...inş gelirim arada sıradada olsa
olsun canım hayırlısı böyleymiş
evet biraz okudum anladım canım... ama bence gelin evden de daha küsel olur bence...
belki ilk dogduguklarında (insallah) ilk 2-3 hafta daha zor olur tabii ama önce ve sonrası gene bulusalim insallah...
bizden biri yeni topik açar diğerlerimize de öm atarlar
ama ben giremem herhalde
İnşallah canım..Ben de çok heyecanlanıyorum, her akşam odasına girip kıyafetlerini kokluyorum manyak gibi![]()
Hem de nasıl baksana kıpkırmızı olmuşum nefessizlikten :)) İyi o kadar kundağa ficütüm hala yerli yerinde![]()
helal olsun o saman ailene cnmsensin toparlak
Sağol kuzuBen de eski resimlerime bakarken, o musmutlu suratımı görünce çok duygulanıyorum, bi tuhaf oluyorum ne bilim..yokluk içinde herşeylerimi var etmişler çok duygulanıyom nan yiter, ağlayabilirim
![]()
tatlım o zamanlar nasıl da kundak yaparlarmış dimi, kıpırdaman mümkün değil![]()
162 çıktı canım birinci saat tokluğum.
Gittim ellerimi yıkadım bi daha başka parmaktan ölçtüm o da 150 çıktı
Doktorumu aradım dedim durum böyle böyle hemen insülin başlamak ister misiniz?
Yok istemem kesinlikle ama yemeklerden sonra yürüyüş isterim dedi.
Artık sabah erken kalkıcam, kahvaltı edip yürüyüş yapıcam, öğle yemeklerinden sonra da bi dolanır gelirim...Akşam da...
Öğle yemeğinden sonrası beni zorlıcak burası organize sanayi bölgesi+ bizim şirkette kimse pek çıkmaz dışarı şirketten.
İlginç olacak biraz ama, napalım.
Yemek yiyince işte babuş.
1. saati alıyorum ya yemekten sonra yüksek çıktı![]()
Biizm çoçukluğumuz çok güzeldi bence şimdiki nesil sadece alışveriş merkezlerinde zaman geçiriyorr.
Sürekli sokaktaydık ya, annem öğle yemeğine çağıracak diye korkardım. Hemen ekmeğimin arasına çilek reçeli sürdürüp tekrar sokaklara..
Sensin toparlak
Sağol kuzuBen de eski resimlerime bakarken, o musmutlu suratımı görünce çok duygulanıyorum, bi tuhaf oluyorum ne bilim..Yokluk içinde herşeylerimi var etmişler çok duygulanıyom nan yiter, ağlayabilirim
![]()
Ne yedin ki?
Isır beni, yi beniBenim oğlanda böle topaç olsun, totosuna vura vura seveyim bebemi :))
evet biraz okudum anladım canım... ama bence gelin evden de daha küsel olur bence...
belki ilk dogduguklarında (insallah) ilk 2-3 hafta daha zor olur tabii ama önce ve sonrası gene bulusalim insallah...
inşallah.
ehehe evek cok güzel olur yavrus... nasılsın?
evet adamin hobisiymis cok becerikli adam masallah... ayrıca resimde yapar...