2012 Şubat Anneleri

Evet canım bol hareket iyi geliyor sanırım.. neyse sevindim demek ki biraz daha hareketle daha dengede tutabilirmissin... canım icini ferah tutmaya bak, en önemliside moral bence......

Akşam yemekten sonra çıkayım artık eşim evde olursa o da gelir.
Olmazsa evin yakınlarında takılırım napim. Hava da erken kararıyo artık ama sitenin etrafında yürürüm olmadı bikaç tur, kameraların gördüğü yerlerden yerlerden :)

Sabahları zaten servis o kadar erken almıyo, sabah da çıkar yürürüm....
Öğleyi de halletcez artık bi şekilde.

saol tatlım, bende hamd olsun iyi gibiyim... ya sorma seker, bugün bende sabahtan beri ne duysam ne görsem bi sulugözlülük..ya pek olmasdı ilk 3 ay vardı sonra gecmisti simdi tekrar basladı... zaten bugün böyle evde yataktan kalkasım gelmedi.......

o9lur öyle arada olur. geçer o. hormonlarrr....

:))))))) Biizm dünyamızdı vallahi.. Kanal6 da HUGO vardıya, onu telefonla düşürmek için saatlerce uğraşırdım çok komik ya..........

kız o bişey mi bizim evde çevirmeli telefon vardı. bi kere 900 lü bi hattı aradım ben neymiş barbıe bebek kazanacam. kadın soru soruyor tuşla dıyor ben tuşluyorum kadın yanlış cevap dıyor boyna.

meğersem çevirmeli teli kabul etmıyomuş haspam. tuşlu olucakmış. ahehehehehe

Evet aynen. Bizde de bayan az…Aslında o kısmını filan hiç takmam da, şey tuhaf burada da. Öğle tatilinde bile bi yere gidecek olsan, yani şirketi terkedicen ya illa müdüre söylersin.
Yada bağlı olduğun birimin başına. Ben evime gideyim geleyim hadi öğle tatilinde olmuyo burada. Sanırım yine dağ başı olmasıyla alakalı. Kimse çıkmadığı için öğle tatili benim özel zamanım kavramı yok.
Yemek yenir, işte erkekler pinpon oynarlar,Sigara içen varsa içer. Ama hep şirket binası içerisinde olur nolcaksa.
Çıksam şimdi anca zaten yandaki toprak yolda yürürüm gören de nereye beee tribine girer.

aynı burası işte orası da. sıkıcı öff.

Hayırdır doktor felan? Can sıkıcı bir durum yok dimi...
Ben iyiyim canım çok sağol, şu geçmek bilmeyen zamanın geçmesi için kendime meşgaleler çıkartıyorum :)

iste canım seker testi idrar falan onlar vardı birde amniyon sıvısı biraz fazla dedi, yakın takip edicez seni dedi ona canım sıkkındı, bakalım bu cuma gene gidicem doktora neler olmus sıvıda... eh iste biraz canı sıkılıyor tabi insanın ister istemez o günden beri her aksam ayrı bi kabus görüyorum geceleri........

evet iyisini yapıyorsun insan kendini oyalamalı, mesgale bulmalı kendine... ben iste almadım kendime su sıralar ugrasamam diye, iyice daralmaya basladım, keske gidip gelecegim bir olsaydı cok daha iyi olurdu gibi... calisanlar kıymetini bilin valla...

babuşum seni çok ıyı anlıyorum. bızım burası da şantıye alanı gıbı düşün. işçiler, özel sektor falan gırla. ünite üniteyız bız. hepsı de buranın yerlisi ve dışarı açılmadıklarından dolayı alayı bıraz yobaz. inan elbıse gysem olay oluyor. burda pek kadın da yok. olanlar da kankalarını hep bulmuş. tekım ben burda. kankam yok çok samimi oldugum bırı yok. o yuzden çıkıp öğle tatılınde bı yuruıyım, az hava alayım, dur şurda oturup bi çay soylıyom olayım benım de yok. olsa da garıp karşılanır. offf off.

ayy tatlım, Allah yardımcın olsun.. ama bak biz varıs burda hemde senin kankan bis olurus tabii eger sen kabul edersen ehehe...:34:

o9lur öyle arada olur. geçer o. hormonlarrr....

kız o bişey mi bizim evde çevirmeli telefon vardı. bi kere 900 lü bi hattı aradım ben neymiş barbıe bebek kazanacam. kadın soru soruyor tuşla dıyor ben tuşluyorum kadın yanlış cevap dıyor boyna.

aynı burası işte orası da. sıkıcı öff.

evet bizim telefonda çevirmeliydi, yani HUGO yu düşürsem bile yarışamazdım.. Yavvv biz saf çoçuktuk... Şimdikiler varya anasının gözü..Çok bilmişler..

Evet bu olay benim de başıma geldi. Bizimkisinin tuşları vardı ama sanki çevirmeli telefon gibi basıyodu.
Sonra arkasındaki bi tuşunu keşfettim, normal tuşa çevirdim de çözdüm olayı :1:

ayy tatlım, Allah yardımcın olsun.. ama bak biz varıs burda hemde senin kankan bis olurus tabii eger sen kabul edersen ehehe...:34:

oldunuz zati bebişim. burda vakit geçirıyorum işte. sızınle takılıyorum aylardır :))

evet bizim telefonda çevirmeliydi, yani HUGO yu düşürsem bile yarışamazdım.. Yavvv biz saf çoçuktuk... Şimdikiler varya anasının gözü..Çok bilmişler..

biz saflıktan zıyade bıraz da çocukmuşuz. çocuk gıbı çocuklardan yani. şimdikiler cin kız. çocuk mu onlar..

iste canım seker testi idrar falan onlar vardı birde amniyon sıvısı biraz fazla dedi, yakın takip edicez seni dedi ona canım sıkkındı, bakalım bu cuma gene gidicem doktora neler olmus sıvıda... eh iste biraz canı sıkılıyor tabi insanın ister istemez o günden beri her aksam ayrı bi kabus görüyorum geceleri........

allah korusun canım aklına kötü bir şey getirme
ama ben anlamıyorum bu sıvı neden az yada çok oluyor
yada az yada çok olmasının zararları ne bilemiyorum

evet iyisini yapıyorsun insan kendini oyalamalı, mesgale bulmalı kendine... ben iste almadım kendime su sıralar ugrasamam diye, iyice daralmaya basladım, keske gidip gelecegim bir olsaydı cok daha iyi olurdu gibi... calisanlar kıymetini bilin valla...

Az sıvı mı tüketmen gerekiyormuş bu durumda peki?

anam benim yavru başladı yine kombine hareketlere. seri şekilde aduket atıyor şu an. bu ara çok harketli maaşallah.

ya kızlar bi de akşamları kuran okumaya çalışıyorum bu ara. Allah'ım bi görseniz ben okudukça bebek nasıl sakince yüzüyor karnımda ya. huşu içinde dinliyor yavruş yaratanın sözlerini resmen.

vurma yok, sert tepkıler yok sadece bi orda bi burda yüzüyor gibi.

canım geçmiş olsun, amniyon sıvıısnın fazla olduğunu ultrasondanmı anladı?

Evet bu olay benim de başıma geldi. Bizimkisinin tuşları vardı ama sanki çevirmeli telefon gibi basıyodu.
Sonra arkasındaki bi tuşunu keşfettim, normal tuşa çevirdim de çözdüm olayı :1:

ahahah çakallllll... bişi kazandın mı bari ondan haber ver? ay benim bi de adam olacak çocuğa çıkma hayalim vardı hep. olmadı ama :(

anam benim yavru başladı yine kombine hareketlere. seri şekilde aduket atıyor şu an. bu ara çok harketli maaşallah.

ya kızlar bi de akşamları kuran okumaya çalışıyorum bu ara. Allah'ım bi görseniz ben okudukça bebek nasıl sakince yüzüyor karnımda ya. huşu içinde dinliyor yavruş yaratanın sözlerini resmen.

vurma yok, sert tepkıler yok sadece bi orda bi burda yüzüyor gibi.

Ayyyy maşallah.. benimkide bazen çok hareketli, bazen sakin oluyor..

ahahah çakallllll... bişi kazandın mı bari ondan haber ver? ay benim bi de adam olacak çocuğa çıkma hayalim vardı hep. olmadı ama :(

Cıks hiçbişi kazanamadım, fatura kazandık sadece :))))

2.saati ölçcem şimdi, inşallah düşmüştür.Gidip ellerimi yıkıyım....
Parmağımda kan alcak yer kalmadı delik deşik oldum he :(

ayy canım ya çok sabırlısın hee
o kadar çok ölçüyorsun ki
allahım kimsenin başına vermesin

kıyaman... hadi iyi haberı beklıyorum. iyi çıkıcak bence.. :26:

Ya kızlar hep soracağım, Ayşebahar diye bi arkadaş vardı 4. çoçuğa hamileydi. O nerelerde acep, niye girmiyorki..

Merhaba bayanlar..
Sabah hastaneye gittik çok şükür tahlillerimiz ve şekerimiz güzel çıktı..:16:
Herkesde iyidir umarım..

Back
X