2012 Şubat Anneleri

o kadar da dikkat ediyorsun, bence de versin insülün rahat edersin. insülin çok etkili. hem canının çektiği şeyleri rahat rahat yersin.

Aslında hafta sonu biraz saldım.
Ondan mı oldu acaba...Kek filan yedim, simit yedim.
Ama kan şekerim bir kez düştükten sonra eski yenilenlerin eseri kalmaz....
Açlık şekerim normaldi, tokluk yükseldi...

gecmis olsun canım ya.. ara tabii ki hic ihmal etmeden ara bencede...

Aradım canım, hareketin azalmıştır dedi.
Zaten azdı. İhmal etmesem iyi olacak şu yürüyüş işini artık.

Valla 1 kepçe çorba, karnıbahar, yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek....

Benim yürüteçim ve salıncağımda vardı :27:

Yatağımla yürüteçimin resmini koyım hemen :)) Ama bana bak kız löp löp toparlakım yeme de yanımda yat :D:D

Eki Görüntüle 281581 Eki Görüntüle 281582

Azoş valla beşik de afilliymiş he.
Kundaklamışlar bi de ya kıyamam :16:

Sağol kuzum :16: Evet farkettim, denk düşemiyoruz herhalde, ben burdayım genelde ama arada bir giriyon sen :D

evet canım ya, gecen hafta hep doktor vb. seylerle gecti.. firsat buldukca hep gelmeye calisiyorum, merak ediyorum sizleri. Hergün ise gidip gelmiyorum ya ondan bilgisayara gecemiyorum devamli...

Neyse gönüller bir olsun, yavruslar saglikla, hayırla gelsin yeter....
Sen nasılsın, gerci yazdıklarınızı okumaya calısıyorum, devamlı cevap yazmasamda....

benimde bebişime aldığım 3-5 parça bişey var her akşam oturma odasına getiriyorum. Bi güzel seviyorum kıyafetleri..
Eşiminde sevmesini ist,iyorum. Yazık gönlümü almak için ne güzeller felan diyo ama benim gibi değil.. İşte annelik hormonları ya..
Sen bütün hazırlıkları bitirdin demi..
Bende bi rahatlık hiç bişey almıyorum, sadece bakıyorum aklımda fikir ediniyorum..

Ayy eşlere acıyorum ben ya, hem acıyorum hem yaptığım işkencemden de geri kalmıyorum :27:
Bitti çok şükür.Birkaç ıvır zıvır kaldı..Geçen kuzenim "senin bebik erken doğacak galiba öyle hissediyorum" dedi ürktüm biraz :D Erken gelse de açıkta kalmaz ama yine de 9 ayımı doldurmak isterim.

aynen. şimdikiler çocuk mu be? bilgisayar çocukları hepsı. hepsi hımbıl. benim de ödüm kopardı annem çağıracak dıye. yahu tombi alabılmek için yalvaırdım anneme ya. altustu bı tombi be ya. tey teyy.

di mi? hele bu ara benden uzak olsun o fotolar. zati her şeye ağlıyorum hç çekemem kendımı ağlak ağlak.

aynen :))) ayrann aazzlııı olsun boyle. ehehehe gülerken salyaları aksın. rüyamda annem bebegımı sevıyo, lan yerım senı hee dıyo bebekte kafasını boynuma gomup gülüyordu. allahım o ne harıka bi histir yaaa...

oyy maşallah...

iyiyim yavruş sen?

Bizde tombiyi arkadaşlarla alıp beraber yerdik ne tatlıydı ya.. Bende turbo sakızlardan almak için yalavarırdım anneme, içinden araba resmi çıkıyorduya biriktirirdim.
hele bide leblebi tozları vardı yerken boğulursun...Vaayyyy ne günlerdi be..

Canım sende hafif hafif yürü bakalım..Hem yürüyüş yapmak doğumuda çok kolaylaştırıyor diyorlar..

Yürüyeyim evet kesinlikle...
Akşam sabah kesin de öğle yemeğinden sonra da denerim bakalım çıkmayı....

bblau geçmiş olsun canım
hiç dikkat ettin mi
sinirlendiğin üzüldüğün zaman çıkıyormu diye

Sinirlendiğim üzüldüğüm zaman çıkıyo muuuuuu hiç dikkat etmedim.
Ama çıkmaması lazım bu normal şeker değil ya, gebelik şekeri, fiziksel olması lazım...

evet canım ya, gecen hafta hep doktor vb. seylerle gecti.. firsat buldukca hep gelmeye calisiyorum, merak ediyorum sizleri. Hergün ise gidip gelmiyorum ya ondan bilgisayara gecemiyorum devamli...

Neyse gönüller bir olsun, yavruslar saglikla, hayırla gelsin yeter....
Sen nasılsın, gerci yazdıklarınızı okumaya calısıyorum, devamlı cevap yazmasamda....

Hayırdır doktor felan? Can sıkıcı bir durum yok dimi...
Ben iyiyim canım çok sağol, şu geçmek bilmeyen zamanın geçmesi için kendime meşgaleler çıkartıyorum :)

Azoş valla beşik de afilliymiş he.
Kundaklamışlar bi de ya kıyamam :16:

Kıymışlar bana :(( Ama cibinliğim çok seksi :23:
Bugünki menüm benimde aynısı...Yükselticek birşey de yok..Yürüyüş hepimize lazım aslında, bütün gün oturuyoruz.

di mi? hele bu ara benden uzak olsun o fotolar. zati her şeye ağlıyorum hç çekemem kendımı ağlak ağlak.

aynen :))) ayrann aazzlııı olsun boyle. ehehehe gülerken salyaları aksın. rüyamda annem bebegımı sevıyo, lan yerım senı hee dıyo bebekte kafasını boynuma gomup gülüyordu. allahım o ne harıka bi histir yaaa...

Anam ne güzel rüya kız o, gözümde canlandı :))

Bizde tombiyi arkadaşlarla alıp beraber yerdik ne tatlıydı ya.. Bende turbo sakızlardan almak için yalavarırdım anneme, içinden araba resmi çıkıyorduya biriktirirdim.

Ayyy leblebi tozuuuuu :69:

azelya aldın mı o süsleri

Yok daha almadım canım.

162 çıktı canım birinci saat tokluğum.
Gittim ellerimi yıkadım bi daha başka parmaktan ölçtüm o da 150 çıktı :(
Doktorumu aradım dedim durum böyle böyle hemen insülin başlamak ister misiniz?
Yok istemem kesinlikle ama yemeklerden sonra yürüyüş isterim dedi.
Artık sabah erken kalkıcam, kahvaltı edip yürüyüş yapıcam, öğle yemeklerinden sonra da bi dolanır gelirim...Akşam da...
Öğle yemeğinden sonrası beni zorlıcak burası organize sanayi bölgesi+ bizim şirkette kimse pek çıkmaz dışarı şirketten.
İlginç olacak biraz ama, napalım.

Yemek yiyince işte babuş.
1. saati alıyorum ya yemekten sonra yüksek çıktı :(

babuşum seni çok ıyı anlıyorum. bızım burası da şantıye alanı gıbı düşün. işçiler, özel sektor falan gırla. ünite üniteyız bız. hepsı de buranın yerlisi ve dışarı açılmadıklarından dolayı alayı bıraz yobaz. inan elbıse gysem olay oluyor. burda pek kadın da yok. olanlar da kankalarını hep bulmuş. tekım ben burda. kankam yok çok samimi oldugum bırı yok. o yuzden çıkıp öğle tatılınde bı yuruıyım, az hava alayım, dur şurda oturup bi çay soylıyom olayım benım de yok. olsa da garıp karşılanır. offf off.

Ayy eşlere acıyorum ben ya, hem acıyorum hem yaptığım işkencemden de geri kalmıyorum :27:
Bitti çok şükür.Birkaç ıvır zıvır kaldı..Geçen kuzenim "senin bebik erken doğacak galiba öyle hissediyorum" dedi ürktüm biraz :D Erken gelse de açıkta kalmaz ama yine de 9 ayımı doldurmak isterim.

amannnn hiç aklına getirme öyle erken doğum, zamanında gelsin kuzucuklarımız..
Bende o kadar eksik var, loğusa pijamsına takmış durumdayım.. Şöyle güzel ve spor pjama takımları istiyorum...
Bak eşlere işkence dedinde geçen eşime dedimki doğuma gireceksin demi dedim. Canım be girmesem dedi. Ben başladım ağlamaya salak gibi. Ama nasıl ağlıyorum, adam şaşırdı.
Tamam girerim dedi :1::1::1:

Bende o kadar eksik var, loğusa pijamsına takmış durumdayım.. Şöyle güzel ve spor pjama takımları istiyorum...
Bak eşlere işkence dedinde geçen eşime dedimki doğuma gireceksin demi dedim. Canım be girmesem dedi. Ben başladım ağlamaya salak gibi. Ama nasıl ağlıyorum, adam şaşırdı.

Bugünki menüm benimde aynısı...Yükselticek birşey de yok..Yürüyüş hepimize lazım aslında, bütün gün oturuyoruz.

Evet cibinlik filan harika :))
Yatağın üstünde minnacık kalmışın :))) Epey hörmetli bi yatakmış :))))

Yok tatlı filan da yemedim. Dünün etkileri desem öğle yemeği öncesi açlığım 84tü.
Sabah sadece 2 mandalina+1 süt içtim. Kahvaltı etmedim, gece şekerim yüksekti diye.
2. saati ölçücem bakalım....14:30 gibi...

Ben iyiyim canım çok sağol, şu geçmek bilmeyen zamanın geçmesi için kendime meşgaleler çıkartıyorum :)

benim menümdede çorba, bamya yemeği, yoğurt ve 2 dilim kepek ekmek vardı....

aynen. şimdiki çocuklara şaka gelıyor bu tarz şeyler. geçen bi arkadaşın yegenı dıyomuş ki, teyze sizin dünyanızda hangi çizgi filmler vardı?

ahahah sizin dünyanız:))

ayyy bı de bana sor. bı kere de bi bebeği emzirıyordum o da süper bi histi. ılık ılı bişi geçiyordu benden bebege... böyle soyut bişeydi ama... anlatılmaz...

bizden biri yeni topik açar diğerlerimize de öm atarlar
ama ben giremem herhalde

evet senin 3 cocukla girmen daha zor olur kabul..ama arada da olsa mutlaka gelip haberlerini verirsin insallah tatlım...

hele bu ara benden uzak olsun o fotolar. zati her şeye ağlıyorum hç çekemem kendımı ağlak ağlak.
oyy maşallah...

iyiyim yavruş sen?

saol tatlım, bende hamd olsun iyi gibiyim... ya sorma seker, bugün bende sabahtan beri ne duysam ne görsem bi sulugözlülük..ya pek olmasdı ilk 3 ay vardı sonra gecmisti simdi tekrar basladı... zaten bugün böyle evde yataktan kalkasım gelmedi.......

Aradım canım, hareketin azalmıştır dedi.
Zaten azdı. İhmal etmesem iyi olacak şu yürüyüş işini artık.

Evet canım bol hareket iyi geliyor sanırım.. neyse sevindim demek ki biraz daha hareketle daha dengede tutabilirmissin... canım icini ferah tutmaya bak, en önemliside moral bence......

:1::1::1::1: Ayyy yazık adama ya :D:D:D

aynen. şimdiki çocuklara şaka gelıyor bu tarz şeyler. geçen bi arkadaşın yegenı dıyomuş ki, teyze sizin dünyanızda hangi çizgi filmler vardı?

ayyy bı de bana sor. bı kere de bi bebeği emzirıyordum o da süper bi histi. ılık ılı bişi geçiyordu benden bebege... böyle soyut bişeydi ama... anlatılmaz...

:))))))) Biizm dünyamızdı vallahi.. Kanal6 da HUGO vardıya, onu telefonla düşürmek için saatlerce uğraşırdım çok komik ya..........

:))))))) Biizm dünyamızdı vallahi.. Kanal6 da HUGO vardıya, onu telefonla düşürmek için saatlerce uğraşırdım çok komik ya..........

babuşum seni çok ıyı anlıyorum. bızım burası da şantıye alanı gıbı düşün. işçiler, özel sektor falan gırla. ünite üniteyız bız. hepsı de buranın yerlisi ve dışarı açılmadıklarından dolayı alayı bıraz yobaz. inan elbıse gysem olay oluyor. burda pek kadın da yok. olanlar da kankalarını hep bulmuş. tekım ben burda. kankam yok çok samimi oldugum bırı yok. o yuzden çıkıp öğle tatılınde bı yuruıyım, az hava alayım, dur şurda oturup bi çay soylıyom olayım benım de yok. olsa da garıp karşılanır. offf off.

Evet aynen. Bizde de bayan az…Aslında o kısmını filan hiç takmam da, şey tuhaf burada da. Öğle tatilinde bile bi yere gidecek olsan, yani şirketi terkedicen ya illa müdüre söylersin.
Yada bağlı olduğun birimin başına. Ben evime gideyim geleyim hadi öğle tatilinde olmuyo burada. Sanırım yine dağ başı olmasıyla alakalı. Kimse çıkmadığı için öğle tatili benim özel zamanım kavramı yok.
Yemek yenir, işte erkekler pinpon oynarlar,Sigara içen varsa içer. Ama hep şirket binası içerisinde olur nolcaksa.
Çıksam şimdi anca zaten yandaki toprak yolda yürürüm gören de nereye beee tribine girer.

Back
X