- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #36.601
yaprak dökümü başladı demekki 
yavaş yavaş hepimiz topiği bırakacağız
benim bırakmama 2 ay kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha kız ne beşiği bee... yatak neyimize yetmiyor. ama bi sn ya benim kırmızı pötükareden nevresim takımım var. annem işlemiş hemde ördekler var üstünde. anne ördek ve peşinde yavruları... anammm olsa da ben de sersem onları.
demek yatagım varmış benım hacı. var var hatırlıyorum. zenginmişiz kız bız baksana :))
Benim de bi nevresim takımım vardı, bi de yeşil yün yorganım ama nereye sermek üzere aldılar onu bilmiyorum :)))))
Kırmızı kadife tulumum varmış bi de, fotolarım var :))))
Kardeşimin beşiği vardı, bugünkü park yatakların atalarından :)))
ahada kızlar muhabbete bakınbenimde şimdilerde meşhur olan park yatağım varmış anneannem almış dönencem bilem varmış kız resimleri duruyo çok komik eskiden bizim aldıklarımızın 10da 1 ini bize almamışlar biz mi çok abartıyoruz eskiler mi çok rahatmış:44:
ahahahahahhahahah "bugünkü park yatakların atalarından". puahauhauhahua. yarıldım be.
yok yok benim yatağımın içinde fotolarım var hacı demek yatagım varmış. ama kimindir, abimin midir, abime biri mi vermiştir, yoksa babam ilk abime alıp seneye de 2. çocuğumuz kullanır dıye mi almıştır orasını bilemiyorum.
benim de mor ama ön kısmı bembeyaz bi kadife tulumum varmış ki annem hep penguen gibi olurdun taa aşaaa mahallerden seni sevmeye gelirlerdi der... ama o ilgi bana mı tulumun guzeliğine mi bilemedim.
ahada kızlar muhabbete bakınbenimde şimdilerde meşhur olan park yatağım varmış anneannem almış dönencem bilem varmış kız resimleri duruyo çok komik eskiden bizim aldıklarımızın 10da 1 ini bize almamışlar biz mi çok abartıyoruz eskiler mi çok rahatmış:44:
merhaba arkadaslar, gecmisi okumadan bir selam vereyim dedim...
bu sayfanın muhabbeti ne güselmis, arkidis olabilürmuyuk?
benimde babamin yaptigi bir karyolam vardı, bugünkü parmaklıklı besiklere cok benzeyen....
kim neyi bırakmıs özge? :26::26::26: dur bi gecmis okuyayım....![]()
geçmişi okuma kız çıkamazsın işin içinden
benim olan işi bırakıyormuş bugün oyüzden topiğe de eskisi gibi giremeyecekmiş
zaten hepimiz işi bırakınca giremeyiz ki eskisi gibi
Benim yürüteçim ve salıncağımda vardı
Yatağımla yürüteçimin resmini koyım hemen :)) Ama bana bak kız löp löp toparlakım yeme de yanımda yat
Eki Görüntüle 281581 Eki Görüntüle 281582
Yok eskiler rahat değilmiş de, Türkiyede bu denli çeşit yokmuş ki.
Şimdi internet siteleri, envai çeşit alışveriş merkezleri, mağazalar, çarşılar pazarlar var...
Eskiden alım gücü de bu kadar kuvvetli değil, Türkiyenin ekonomisi malum.
Devir değişti devir![]()
merhaba arkadaslar, gecmisi okumadan bir selam vereyim dedim...
bu sayfanın muhabbeti ne güselmis, arkidis olabilürmuyuk?
benimde babamin yaptigi bir karyolam vardı, bugünkü parmaklıklı besiklere cok benzeyen....
kim neyi bırakmıs özge? :26::26::26: dur bi gecmis okuyayım....![]()
Yok eskiler rahat değilmiş de, Türkiyede bu denli çeşit yokmuş ki.
Şimdi internet siteleri, envai çeşit alışveriş merkezleri, mağazalar, çarşılar pazarlar var...
Eskiden alım gücü de bu kadar kuvvetli değil, Türkiyenin ekonomisi malum.
Devir değişti devir
Valla bak bildiğin ilkel park yatak :)
Böyle demirleri var, galvanizli, üzerine bez geriliyo,branda gibi böyle, katlanıyo filan. Sallanıyo.
İçine yatak konuyo. Alıyosun ister salona, ister odaya koyuyosun :)))
Demek ki kadife tulum modası varmış o senelerde :)))
Sizin oralarda da mı aşşaa mahalle var? Bizim orda da vardı, ehhehehe![]()
ayyy ayyy çok tatlısın maşallah ya... Tombik bacaklar, oğluşunda böyle olursa bol bol ısırırsın...
Yatağımla yürüteçimin resmini koyım hemen :)) Ama bana bak kız löp löp toparlakım yeme de yanımda yat
yaprak dökümü başladı demekki
gecett tabi cnm yaa bundan sonrasıı hep eksıneve vın alırsın belki. hatta belki neti kapatıp bende vın a gecerim belki. amin cnm benimm.. özletme kendini gel arada
![]()
olabiliriz bebişim. vayy baban becerikliymiş demek.
ya benim dedeim marangoz insan torununa yatak yapma zmı ya. valla çok merak ettım bu olayı akşam anneme soracam. bizim yagaımız var mıydı, buyuk kuzenlerden bize mi geçti, yoksa siz mi aldınız dıye. çok merak ettim.
yarıldım beee. ilkel park yatak. ahahahahaha. kızım o zamanlar kalorıfer, doğal gaz falan mı var. sobayla tek oda ısıtılıyor anneler de yavrulareı üşümesin dıye kadıfeyı gıydırıyorlarmış işte. ahh aahhhh yaşlandık be babuş. aha bak şimdi kendı yavrularımız üşücek diye kaygılanıyoruz.
bu arada var tabisi olmaz mı? aşaa malahhe yukarı mahalle... erik çalmaya gitmeler... kovalamacalar. teyyy teyy..
Amin inşallah 3 katlı löp etleri olurSağol canım..
Bu arada ben son zamanlarda da kısmetse evden giricem, doğum sancılarımın başladığını bile an be an yazabilirim![]()
benim yürüteçim ve salıncağımda vardı
Yatağımla yürüteçimin resmini koyım hemen :)) ama bana bak kız löp löp toparlakım yeme de yanımda yat :d:d
maşallah kız ne güsel çıkmışsın öle bacaklar boğum boğum ham yap onu keşkem büyümeseydik o samanlar yediğimiz önümzde yemediğimz arkamışzda ne güselmiş