• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ay yalancı doğum sancısı ne ya? bı de oyle bişiyi mi varmış?

Bi latince adı var, bu aylarda başlıyormuş, arada yoklarmış.
Egzersiz yapıyomuş rahim doğuma. Regl ağrısı gibi, kasılma gibiymiş...
Arada bana oluyo mu, yoksa element mi uyduruyorum bilmiyorum ama sanki oluyo gibi :27:

Ne gibi mesela :))))
Ne sipariş veriyodun? :)))

Şimdi efenim canınız çekmesin ama bigün köfte ekmek, bi gün adana dürüm vs. tarzı :27::17:

aha işte buldum kızım sebebini o 14 nkilonun ben. dışardan yemek. :))) evden getırıyorum bende artık. mis gibin ohhh.

ay yalancı doğum sancısı ne ya? bı de oyle bişiyi mi varmış?

Bana da öyle geliyor :27: Sefer tası almak lazım :D

Bi latince adı var, bu aylarda başlıyormuş, arada yoklarmış.
Egzersiz yapıyomuş rahim doğuma. Regl ağrısı gibi, kasılma gibiymiş...
Arada bana oluyo mu, yoksa element mi uyduruyorum bilmiyorum ama sanki oluyo gibi :27:

ahahahahah element uydurmak he.

bu arada babuşum ben şu an beşamel soslu tavuklu ıspanak, (tamam beşameli bıraz komık oldu ama olsun napalım canım istedı dun kız. hem bak sosu su ile yaptım sütle de yapmadım içine de tereyağı koymadım. ) ve kocaman bi salata yiyorum. yagsız tuzsuz. 1 dilim de ekmek. 1,5 saat sonra da bi adet yeşil elmam var.

iyi miyim?

Şimdi efenim canınız çekmesin ama bigün köfte ekmek, bi gün adana dürüm vs. tarzı :27::17:

Bana da öyle geliyor :27: Sefer tası almak lazım :D

kız yok akşamdan ne yemek kaldıysa koyuyorum kapaklı ufak kaplara, bı de salata yapıyorum yanına bı dılım de ekmek ohh mis.

Gökçe parmağı basmış zaten 14 kilonun sebebine, bi de ben kanatmıyım aynı yarayı o zaman :)))

ben dedim ama bak :)) köfteler dürümler yıyormuş her gun haspam.

bu tip,
4 içli köfte
2,5 iskender söyleyip yanında da kesın layt içecek istiyordur. kesin kesin... peşine de tatlı tabisi.

Ahahahah evet bunlar içecekten alırlar öfkelerini :))))

ahahahahah element uydurmak he.

bu arada babuşum ben şu an beşamel soslu tavuklu ıspanak, (tamam beşameli bıraz komık oldu ama olsun napalım canım istedı dun kız. hem bak sosu su ile yaptım sütle de yapmadım içine de tereyağı koymadım. ) ve kocaman bi salata yiyorum. yagsız tuzsuz. 1 dilim de ekmek. 1,5 saat sonra da bi adet yeşil elmam var.

iyi miyim?

Süpersin babuş. Salataya yağ kat kız o kadan da şeetme. tuz+yağ kullanıyorum ben.

Boğulma önleyici yastıkla, güvenlikli yastık mı neymiş.
Böyle iki adet sünger var, arasına yatırıyosun yavruş dönemiyo sağa sola, genzine filan tükürüğü kaçmasın diye sanırsam.
Dur resmini buliim.

aaa kesınlıkle şart. ben alıcam. bılmıyorum tiplerı de hoşuma gıdıyor açıkcası..

de salatama sadece nar ekşisi ve sumak koyuyorum. ekşiciyim ya ben. ekşi ekşi oluyo ohh mis. yağ geceden koysam olmuyo sulanıyor salatam. o yuzden sadece sumak koyuyorum o kadar. uzu da ıyıce azalattım. ya dıyorum ya o kadar dıkkata ragmen bu kadar kilo şaşırılacak iş doğrusu.

lakin bu ara canım acayip kola istıyorrr :(( :26:

Bende de çıkmadı :26:

Unnado üyeliğiniz varsa bi baksanız ya babyjem kampanyasında yastıklar var....
Şunlar bak:

$32235_281011_310.webp

$281011_13-Bo_4667.webp

2sini de aldım..:26:

aaa kesınlıkle şart. ben alıcam. bılmıyorum tiplerı de hoşuma gıdıyor açıkcası..

de salatama sadece nar ekşisi ve sumak koyuyorum. ekşiciyim ya ben. ekşi ekşi oluyo ohh mis. yağ geceden koysam olmuyo sulanıyor salatam. o yuzden sadece sumak koyuyorum o kadar. uzu da ıyıce azalattım. ya dıyorum ya o kadar dıkkata ragmen bu kadar kilo şaşırılacak iş doğrusu.

lakin bu ara canım acayip kola istıyorrr :(( :26:

Buaralar aynen benim de canım gazlı içecek istiyo.
Tekrar sodaya sarayım iyisimi. Kola filan şekeri bi fırlatıyoki sorma gitsin.
Ben de alayım o zaman bu yastıkgillerden.

Selam kızlar.
Dün garip bir gün geçirdim...Cumartesi gecesi zaten uykup bölünüp bölünüp durmuştu, bi sıkıntı, bi darlanma bir türlü uyuyamadım..
Pazar sabahı kahvaltımı içime sindiği gibi edemedim.(malum rejimdeyim sucuğa ekmek banamadım :14:) Bu da bende azcık stres yaptı, eşim "tereyağ yeme" dedi diye ağladım o derece mallaştım yani..
Bi anda kulaklarımda birşey ötmeye başladı, çan çalınıyor sanki, gözüm karardı gittim gidicem...Beni hemen odama yatırdılar, üst kattaki komşumuz geldi tansiyonumu ölçtü 9-3 dedi, küçük çok düşük dedi..
Sonra doktorumu aradık "3 olması imkansız yanlış ölçülmüş, korkma tuzlu ayran iç, soda iç, bol bol sıvı tüket ve dinlen" dedi. Bende öyle yaptım, azcucuk eşime nazlanıp kendimi yıkattırdım :17: Sonra da yatıp dinlendim, şimdi çok şükür iyiyim.

cnmm benimm cok gecmişş olsunnn.. ben bilirim o halleri sagda soldaa kendi kendime habire baygınlık gecirdigimden:31::31: asıl dr un sacmalamıss hadi o 3 olmasında 5 olsunn.. digeri 9 yine düsükk. benim kendi tansiyonum 9_6 yada 9_5 cıkar hep. ee o zamanlar daha da düsüyo demek dedi dr düsün yani kaca düsüyo:31::31: dikkat ett evde bişi drgilde sokakta olunca kötü oluyo yanında biri de yoksa.. dikkat et kendinee arada tansiyonunu da ölctürr.. yanında da yicek falan bişiler bulundur hep:38::38::38::38:

Unnado üyeliğiniz varsa bi baksanız ya babyjem kampanyasında yastıklar var....
Şunlar bak:

Eki Görüntüle 281538

Eki Görüntüle 281539

Bunları alırken çorap tutucu da al, bak ilerde teşekkür edersin bana :D:D O bebişler hep çıkarıyor çoraplarını, sitede var çorap 3 tl mı ne, al onu :34:

cnmm benimm cok gecmişş olsunnn.. ben bilirim o halleri sagda soldaa kendi kendime habire baygınlık gecirdigimden:31::31: asıl dr un sacmalamıss hadi o 3 olmasında 5 olsunn.. digeri 9 yine düsükk. benim kendi tansiyonum 9_6 yada 9_5 cıkar hep. ee o zamanlar daha da düsüyo demek dedi dr düsün yani kaca düsüyo:31::31: dikkat ett evde bişi drgilde sokakta olunca kötü oluyo yanında biri de yoksa.. dikkat et kendinee arada tansiyonunu da ölctürr.. yanında da yicek falan bişiler bulundur hep:38::38::38::38:

Sağol canım..:16:Hamileliğim boyunca ilk kez düştü, gerçekten dinlenince de düzeldim, bence en büyük etki geceden uykusuz kalmamdı..

Bunları alırken çorap tutucu da al, bak ilerde teşekkür edersin bana :D:D O bebişler hep çıkarıyor çoraplarını, sitede var çorap 3 tl mı ne, al onu :34:

Sağol canım..:16:Hamileliğim boyunca ilk kez düştü, gerçekten dinlenince de düzeldim, bence en büyük etki geceden uykusuz kalmamdı..

ahahah bu kız beni öldürecek ya. çorap tutucu yazmış yine. bi de ısrarla acaip kullanışlı bişi diye idda edıyor ya... ahahahaa.

kız o değil de önceki gece ne oldu neden uykusuz kaldın? :26:

ahahah bu kız beni öldürecek ya. çorap tutucu yazmış yine. bi de ısrarla acaip kullanışlı bişi diye idda edıyor ya... ahahahaa.

kız o değil de önceki gece ne oldu neden uykusuz kaldın? :26:

Bak al sen de al vallahi bebük uyurken çoraplarını çıkarcak hep :27:
Ne demek istiyon neden uykusuz kaldın derken :23: Düşündüğün gibi deel :D Zırt pırt uyandım, ya tuvalete gittim ya su içtim, ya içim daraldı, sıkıldım, garip garip nedenlerden offlaya pufflaya kalktım hep.

Back
X