- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.861
Canim bende int arastirdim bir tane balik yagi icinde ari sutu de var bizimkinin kilosu 14 300 iyi gibi sanki bu aylara gore iyi sanirim bazen sectigi yemek oluyor tamamlasin istiyorum
öf çocuk odası halısını seçmek en zoruymuş vallahi
annemler alacaktı bugün gitmişler ben bahariyenin lisanslı halısını istemiştim diğer markalara göre ebatları biraz daha büyük olduğu için
neyse gitmişler pocoyolu halılar varmış babam beyenmiş adamda telefonda anlattı bana tamam anlaştık
hoop annem ordan karıştı işe
gitmiş misafir odalarına yayılan gayet şık bir halı beyenmiş tutturmuş bunu alalım daha güzel öteki ince vs..
anlatıyoruz anlamıyorda
adam yarın bikaç model daha gelecek demiş öyle ikna olmuş
yarın gdiip bakacaklar
babam hadi onunda gönlü olsun diye yarın halledicem dedi
Bende çocuk odası için yeni halı aldım. Confeti diye bir marka internette siteleride var. Hem fiyatı uygun gemde modelleri çok güzel mesela ben yarış pisti olanı aldım. Ilerde üzerinde arabasını gezdirir oyalanır. Fikir vereyim dedim.
öf çocuk odası halısını seçmek en zoruymuş vallahi
annemler alacaktı bugün gitmişler ben bahariyenin lisanslı halısını istemiştim diğer markalara göre ebatları biraz daha büyük olduğu için
neyse gitmişler pocoyolu halılar varmış babam beyenmiş adamda telefonda anlattı bana tamam anlaştık
hoop annem ordan karıştı işe
gitmiş misafir odalarına yayılan gayet şık bir halı beyenmiş tutturmuş bunu alalım daha güzel öteki ince vs..
anlatıyoruz anlamıyorda
adam yarın bikaç model daha gelecek demiş öyle ikna olmuş
yarın gdiip bakacaklar
babam hadi onunda gönlü olsun diye yarın halledicem dedi
Ben de odasını ayıralı 1 ay olmadı, dolabını ve halisini yeni aldım. Dediğin gibi halı secmek bana da zor geldi. Sürekli yerde oynuyor kalın olsun istedim. Ama şimdilerde çocuk halılarını genelde ince yapıyorlarmış, antialerjik olsun diye tüysüz incecik halılar gösterdiler hep.Ben de intten aldım, ivi marka, kalın ve yumuşak. Bu markanın evcillik halısı da vardı, ama kabartmalı olduğu için biraz daha büyüyünce alacağım ondan, takılıp düşebilir. Doğum yapmadan önce bile beğeniyordum onları, inşallah kızım olur da alırım diyordum. Allah gönlüme göre verdi :)
Kızlar merhabalar hepinize, çok katılamıyorum aranıza iş yogunluğundan. Bişey sormak istiyorum çocuklarınız dişlerini fırçalıyormu?
diş fırçalamaya kaç yaşında başlamalılar ? fırçalıyorlarsa ne marka diş macunu ve fırçası kullanıyorsunuz. dişleri çürüsün istemiyorum oğlumun ben dişten çok çektim o çekmesin istiyorum.
Kizlar ya oglum uyumuyor gece 12.30 o da 40 dk ayagimda salliyorum kavga gurultu gece surekli kalkiyor distendir diyorum ama cok bitkin oluyorum sabaha kadar ayagimda uyuyor bu gece caylari az ise yaramisti bu ara biraktim acaba aktardan anason melisa falan alip kaynatsam zararli olur mu kullanan var mi
Canim benimki tamamen uyaniyor sohbet ediyor bana da anne kak kalk diyor bobbet sohbet edecekmisiz:) yani gece gece guler misin aglar misin ama dis diye dusunuyorum eli agzinda hep
gündüz uykusunu kaç saat uyuyor sabah kaçta kalkıyor
Uyku duzenimiz gece 1 sabah 9.30 oglen 1 saat uyur aksam ustu 1 saat toplam 11 saat bakiyorum yazlara gece uykusu 11 gunduz uykulari 2 bizimki az uyuyor birde deliksiz uyusa ok derim gunduz bile ayagimda okadar uyur
hoşgeldin canımMerhaba kızlar aylar sonra tekrar buradayım eski üyeliğimi iptal ettirdim eski nikim playdoh tu
Herkes iyidir umarım bizim son bir ayımız kabus gibiydi nil 2 3 hafta önce boğaz enfeksyonu oldu aynı gün Dr götürdüm Dr bağazımdaki kızarıklığı önemsemedi ve eve gönderdi akşam ateşi çok yükseldi indiremedik çocuk hastanesine giderken arabada havale geçirdi hayatımın en kötü anıydı hemen müdahale ettiler bir hafta hastanede kaldık gerçi hemen toparladı daha sonra kendi Dr gittik hastanede çok korkutmuşlardı kendi Dr çok abarttıklarını yüksek ateşli havalenin korkulacak bir durum olmadığını söyledi bende geçirmişim küçükken genetik yatkınlık oluyormuş zaten.. geçti gitti derken tekrar bir ateş yükselmesi oldu Dr gittik yine boğazı kızarmış dedi antibiyotiğe başladık tekrar, ateş konusunda hassas olduğumuz için ateşi düşürelim derken üşüttü bu sefer neyseki bu sefer çabuk toparladı antibiyotiğe hala devam ediyoruz dışarı çıkarmıyorum kalabalık yerlere gitmiyoruz çok kötü bir salgın var o iyi olsunda bütün kış çıkmamaya razıyım bunun haricinde tuvalet eğitimi için havaların ısınmasını bekliyoruz aslında meyilli ama üşütür diye ben erteliyorum hala minyon bir kız yeme problemimiz yok ama hepsi koş oyna eriyip gidiyor:) konuşma konusunda daha cümle kuramıyor ama biraz biraz başladı iki kelimeyi bir araya getiriyor yada perdeyi yada çizgifilm falan istediği zaman aç falan diyor ben onu anladığım için baya konuşuyor gibi geliyor bana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?