- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.301
dene bakalım hugocum bakalım beğenecekmisin
yavaş yavaş bende veriyorum yediklerimizden.normalde zorla yemek yiyen kızım bizimkilere gelince yumuluyor:))
tabi öyle bi kase yedirmiyorum ama yinede veriyorum 5-6 kaşık
özellikle pilav yoğurdu benim kızımda çok sevdi
çiğnemek hoşuna gidiyor sanırım
soda ve mısır için yinede korkarım ama
bende primadan şikayetçi olanlardandım gittim huggies aldım
primaya göre kalın ama öyle rahatsız edecek boyutta değilki
primada kaka hep sırtına çıkıyordu yada tam sınırda kalıyordu bıkmıştım artık
huggies in sırt tarafı büzgülü o yüzden arkadan sızdırmıyor
asıl yan tarafları biraz açık gibi ama ondan yanada bi problm yaşamadım
malesef bulunduğum ilçede huggies satan tek bi yer yok
elimdekilerde bitti merkeze gidersek stok yapıcam yine
şimdilik primaya devam malesef
soda mısır verme zaten dogru değil ama tuzluları seviyor.
bunları veren sen olsan neysede
doktor verince yaww
hep sırtına çıkıyo veya yanlardan taşıyo en son halıya çıktı bizim
bugünde yine azda olsa çıkmış çıtçıtlı bodysi batmış
bende bu yüzden değiştirdim
Senfatcım senin bebek ne kadar şuan benim sıpadan büyükmü maşallah bayağı yemeklere geçmiş benimki çiğnemeye üşeniyor sanırım hala pilavı falan sütlacda çiğnedi ama inş zamanla dahada alışck zaten ben çok çok ek gıda vermiyorum anne sütü aldığı için 2 çay bardağını geçmiyo bizde
kızlar pazar dönüşü annemlerle markete girdik markette yine dayanamayıp bezlere baktım ama almadım evdekiler bitsin dedim 4 + prima var bide molfix var 4 numara daha yeni başladım diye.bi bayan eşiyle bez bakıyodu torununa bi türlü karar veremiyorlardı hangi numara olur diye.dayanamadım dedim ne kadarlık 15 ayiıkmış oo bayağı büyükmüş dedim 5 numara olur dedim 10 kilo ama zayıf dediben şok tabi.deedim çok zayıf benimki şuan 10 kilo diş çıkarıyormuş ondan zayıf dedi ama bana çok az geldi benim sıpa 10 kilo şuan hemen hemen sevindim iyi bakıyorum diye ozaman 4+alın dedim aldılar molfix aldılar onlarda gittiler
o birazda aslında kakanın cıvıklığıyla alakalı sanıyorum ben ama bizdede primada taşmıştı geçen gün.çok sinir bişey yyaa molfixde olckmı bakalım
keşke kızlar bez firmasında çalışan akrabamız olsada söylese bize şu bez en iyisi diye..mesela evy baby baby star bezlerinin yüzüne bakmıyoruz belki onlarda iyi ama biz hep isim yapmışlara takılıyoruzbelkide hatamız bu.
Hugo huggıes alcm bi dahakine çok merak ettim bezi yaa
selam hatunlar,
çok şükür gece 1-2 olmadan bir selam verebildim sizeama çaki oğlumdan çok duramayacağım.
ben huggies 4+ aldım. birazcık büyük ama ne taşırma, ne sızdırma. ben çok memnun kaldım. sanırım onunla devam edicem. kalın bir bez ama rahatsız etmiyor.
ömercik çok hasta, iki gündür yemek yerken midesi bulanıyor, burnundan bile gelecek şekilde istifra ediyor. burun akması var, öksürük var. peditus kullanıyorum. Allah şifa versin yavruma :2: dün hastalıktan gözlerinden yaş geldi. ama hala kablolara dadanma peşinde
Alev alev başlayack kızlar haasstasıyımmmm
ahhhh ahhh o yorgunlukla bile kablo peşinde mi
Allah şifa versin.
selam hatunlar,
çok şükür gece 1-2 olmadan bir selam verebildim sizeama çaki oğlumdan çok duramayacağım.
ben huggies 4+ aldım. birazcık büyük ama ne taşırma, ne sızdırma. ben çok memnun kaldım. sanırım onunla devam edicem. kalın bir bez ama rahatsız etmiyor.
ömercik çok hasta, iki gündür yemek yerken midesi bulanıyor, burnundan bile gelecek şekilde istifra ediyor. burun akması var, öksürük var. peditus kullanıyorum. Allah şifa versin yavruma :2: dün hastalıktan gözlerinden yaş geldi. ama hala kablolara dadanma peşinde
ne çok dizin var senin
aslında bende öyle düşündüm ama azcık büyüktü sıpaya benm 4+o yüzden almadım kakası taşar falan diye tırstım ben.geçmiş olsun cnm..bak azcık nane limon kaynat birazcıkta şeker koy hem midesi iyi olur kusturmaz hemde üşütmeye iyi geliyo.ben oğluma vrdim 2 kere terletti iyi geldi
adımın altında gül yazıyor, menekşeydim önceden
bunlar rütbe mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?