- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #75.281
selam minişlerrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydınnnnlarr olsun milet nerdesiniz....bende sabah kardeşim geldi o oğlumu oyalarken bende işlerimi yaptm antibiyotik aldım mecbur çok kırgınım bugün.dayak yemiş gibiyim aynı...çamaşırları asıp gelcm şimdi.
memikto ayağa kalkıp kalkıp geri düşüyooçok sinirleniyo düştükçe
geçmiş olsun canım![]()
kızma çocuğa gelir başına demişlerrr![]()
hahaaaaaaaahayyy valla öyle oldu ona kızdım allah benide çarptıı
![]()
demekki oda esad gibi adım atmaya başlayacak yavaş yavaşta olsa...ah bide yürüse korkuyo benimki.korkmasa gidecek.anca ben elinden tutarsam cesaretleniyorr
benim olan molfixi beğendin mi?
yeni bezledim ama dahaöncede kullanmıştım sızdırma pişik falan yapmadı bizde zaten.prima makatını kızartıyordu o canımı sıktı biraz ama molfixde güzel sadece primaya göre bi serçe parmağı daha geniş bacak arası ölçtüm bide azcık daha kalın.ben asıl huggıes alcaktım hiç kullanmamıştım çok kalın diye duydum vazgeçtm reklamında bezin deseni falan hoş duruyordu ama çok kalınmış galiba...
huggies aldım bugün ama primalarımız bitsin öyle kullanıcam
kızıma bugün kendimize yaptığım yayla çorbasından içirdm
biraz baharatı vardı ama yinede verdim
merak ettim pirinçler ağzına gelince ne yapıcak diye
baktım pirinçleri bi güzel çiğniyor
vermeye devam ettim bende
sonrada bundan cesaret alarakkızıma pişirdiğim havuçlu pirinçli karnıbaharı
blendrdan geçirmeden verdim
maşallah gayet güzel çiğneye çiğneye yedi
hatta daha çok hoşuna gitti
anladımki geç bile kalmışım blendırı bırakmakta
gecen gun yeni taşınan komşuya gittik. bir sofra bezi serdik poğaça yedi, makarna salatası vardı yogutlu mayonezli yedi, sevdi, istedi verdim.
o gun evde pilavla yogurt verdim yedi.
akşamlar babasının patlamış mısırından yiyor. ben cesaret edip veremem de babası mısırı veriyor. yemekte iken bizim meyve sularından tattırıyoruz. portakal suyunu çok sevdi. gerçi tüm içtiklerimizden verinde tekrar istiyor. şalgam bile içiyor üzülüyorum ama soda verince içti yüzünü buruşturdu ağzını açıyor tekrar istiyor, şişeyi elimizden alıyor.
benim oğlan çok zayıftı ama hep bizim yemeklerde gözü. son zamanlarda sürekli devam sütü verdim. şu anda epey kilo aldı. 9 kg olmuştur heralde.