- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.601
bebiktosu çikolatayla tanışan varmı
bizimki bugün tanıştı
nutella kavanozunun ağzı açıktı nasıl olduysa uzanmış elini sokmuş mama sandalyesindeydi
tüm surat çikolata olmuş
nasıl yumuluyo çikolataya yaramaz
ellerini yüzünü yıkadım hala ellerini yalıyo çikolata varmı diye
Hazelim rahat etmiş şartlar onu gerektirmiş ayrı yatmaya başlamış eşi ona destek olacağına facede abuk sabuk işlere kalkışmış hazelimin konusuna cevap verenlerin %99da takmış yatağa habire kızı suçluyorlar yatağını niye ayırdın diye. Yatak ayırınca kendine bakmayınca direk aldatılma ne ala memleket. Ama hep biz kadınlar adamları bu hale getiriyoruz. Kendimizi harap ediyoruz ev, çocuk adama ilgi iş vs sonra adam yine aldatıyor bu seferde başlıyoruz ben senin için saçımı süpürge ettim en güzel yıllarımı sana harcadım vs ağıtlarına. Aldatacak adam aldatır ben bunu bilirim bunu söylerim.
concealed her erkek bir değil ki ! geneli meyilli.istisnalar da var yok değil.biz şanslılardan sadece birkaçıyız ama erkekler genelde bahane ederler en ufacık ihmalde erkekte hemen arayışa girer.uzaktan davulun sesi hoş geliyor.
şunu da unutmayalım karda yürüyüp izini belli etmeyen erkekler de var ....
Valla bana gelmez öyle şeyler eşim de bilir haa insanoğlu her şeyi yapabilir bunu hiç bir zaman göz ardı etmeyeceksin ama ben de aldatmanın tek cevabı vardır eğer öğrenirsem boşanırım bu kadar netim bu konuda. Eşim de biliyor. Karda yürür izini bugün belli etmez yarın belli eder. Buna rağmen yapıyorsa zaten boşanmak istiyordur diye düşünürüm ben.
Caanım bir erkek aldatmak istiyorsa sen ne yaprsan yap aldatır
Niye yatakları ayırdın diye millet suçlar neden hepsinin yeni çocuğu yok da ondan
ama bizim miniklerde büyüdü şurda yaşlarına ne kaldı ki
bence yatakları birleştirme vakti geldi :))
Canım zaten sabahtan akşama kadar ayrı eşler akşam çocuk besleme uyutma derdi
Bi gece var eşlerin birbirni görebileceği konuşacağı dertleşeceği
En özel paylaşım alanı sonuçta yatak
aldatmak açısından bakmıyorum ben olaya yani yatak ayrılırsa eşin aldatır demiyorum
ama ufacık da olsa uzaklaşmanın başladığı durum gibi geliyor bana
snuçta yan yana uyumaya göre ayrı odalarda uyumak uzaklaşmaktır fiziksel olarak
sana gelmez bana gelmez ama eşini sevip boşanmak istemeyen bayanlar var.yarın belli etmesine gerek yok.biz bayanlar seziyoruz herşeyi.
ben eşime hep derim eğer olurda ilerde birgün beni aldatırsan bana söyle başkalarından duymaktansa senin ağzından duyayım.ben herşeyi sezerim ama senin söylemeni beklerim derim.
bu erkekler aldatmasını da beceremez illaki bi falso verirler peki eşini sevipte herşeyine gözyuman kabul eden bayanlar napsın.ortada bir eksiklik ve yalnızlık varsa onu çözmek gerekiyor.
bu bakımdam hazelim arkadaşımızında konusu bu.bu yüzden bayanlar yatak odasına takılıyorlar bende dahil.çünkü ne olursa olsun ayırmamak kanaatindeyim.çünkü eşler ileride yüze vurabilirler.anne oldun eş olduğunu unuttun diyebilirler.ellerine ne olursa olsun koz vermiceksin.
biz açıklarında nasıl her defasında yüzlerine vuruyorsak onlarda ufacık bir açıkça tepemize binmesini iyi bilirler.en saf görünen erkek bence en akıllı erkektir.tilki misali
Valla bana gelmez öyle şeyler eşim de bilir haa insanoğlu her şeyi yapabilir bunu hiç bir zaman göz ardı etmeyeceksin ama ben de aldatmanın tek cevabı vardır eğer öğrenirsem boşanırım bu kadar netim bu konuda. Eşim de biliyor. Karda yürür izini bugün belli etmez yarın belli eder. Buna rağmen yapıyorsa zaten boşanmak istiyordur diye düşünürüm ben.
Ben kalkıp gidemem dobişin yanına sürekli düzene girsin uykusu biz de eski halimize döneriz o zaman. Bu süreç böyle geçecek bana kalsa tek başıma yatarım şöyle iyice bir dinlenmek için en az 1 ay.
Ben kalkıp gidemem dobişin yanına sürekli düzene girsin uykusu biz de eski halimize döneriz o zaman. Bu süreç böyle geçecek bana kalsa tek başıma yatarım şöyle iyice bir dinlenmek için en az 1 ay.
Sanki ben eşimi sevmiyormuşum gibi bir çıkarım yaptım yazından sanırım yanlış anladım çünkü eşimi çok seviyorum o yzden eşim zaten.ama boşanırım sevsem de. Benim de olayım bu sadece bu konuda büyük konuşurum bu hayatta.
Kimse benim tepeme binemez ve eşim de bana anne oldun eş olmayı unuttun diyemez. Benim derdim de bu unutabilir kadın anne olunca eş olmayı.
merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım 3 gün annemde kaldım grip olmuştum çabuk toparlanayım diye annemlerde kalayım dedim iyide yapmışım çabucak toparlandım geçen haftada istanbuldan arkadaşım gelmişti 3 aylık bebişiyle 2 3 günümde onunla geçti derken geçmiş zaman bu aradada sürekli ev arıyoruz gündemimiz yoğun yani geçmişede bakmadım ben girmeyeli muhabetler uzamış gitmiştir şimdi yakalayamam dedim :) sizler ve bebişler iyidir inşallah benim kızım bu aralar çok huy değiştirdiçok iştahsızlaştı gün içinde neredeyse hiçbirşey yemiyor herşeyi ağlayarak istiyor verene kadarda peşini bırakmıyor elinden birşey alamıyoruz genel anlamda çok bezdirmiyor ama bazende öyle bir tutuyorki ne damarı var bu çocukta anlamadım
İyi fikirmiş bir ay uyumak :))
Canım sen bizi bi dinle belki daha iyi olacak
Hem denemesi bedava
Bir de şu var neden tüm sorumluluğu üstüne alıyorsun ki
eşin senin hayat arkadaşın o da paylaşmalı gece bakımıı
Sen eşinle yat ve yine iki kere bak bebişe
Bunun dışındaki uyanmalarda o baksın
Bende süper fikir :))
yanlış anlamışsın canım boşver bu konu böyle uzar gider.herkesin düşüncesi farklı.ben hazelimden dolayı yorum yaptım
bazen erkekler eşlerini çok sevseler bile şeytana uyup aldatabiliyor.tipik tipik erkekler var.
Canım geçmiş olsun
bizimki de bu ara bazı şeyleri ağlayarak isteme eğliminde
elinden bişey alırsak basıyor yaygarayı yaramaz
Sanırım bu bir dönem geçicidir diye umuyorum
Gerçşi ben ağlamasına izin veriyorum
O nedenle ayırtetmeye başladı bana pek ağlamıyor
ama doğan hemen istediğini yaptığı için ona daha bi nazlanıyo ))
acıtıgım konun hepsini okumayanlar için söylüyorum
3-4 gündür beşiği yatak odasına aldım ve eşimle yatıyorum...ilk gün biraz mızmızlandı mert beşikte yatmaya alışkın olmadıgından bi kaç gün bayaga zorlandı ...bizde zorlandık tabi...ama alıştı şimdi eşimde sesini cıkarmıyo artık...beşiği yatırdıgım gün konustum eşimle facebook olayını mantıklı bi cvp veremedi...tanımadıgını fac memleket sayfaları oluyo ordan kızların kendilerinin ekledigini söyledi..bitane kıızın resmini begenmiş msj yazmış ama ne yazdıgını göremedim..inkar ediyo msj yazdıgnı....neyse ben fazla olay cıkarmamak için üstüne gitmedim..kızları sildik face şifresini biliyorum artık..uzak durma saygı göstermeme konusuna gelince...bu sabahki yakınlaşmadan sonra biraz düzelme oldu...2 gündür yanaşmaya calısıyodu ben kızgın oldugumdan geri cevirdim hep..ama bu sabah bişeyleri düzeltmek istiyosam ona bi fırsat verip aramıza düzeltip ilerde ne yapacagına bakmak istedim...bugün iyiydi aramız..
benim eşim ilk bir ay dısında hiç bi gece olsun kalkıp bakmadı cocuga...odaları ayırdıgımızdan cocuk herseyiyle benm üstüme kaldı..bi işim varken yemek yaparken bakar...oda aglaya zırlaya bebek...onun dısında hiç bir işe yardım etmez herseyi ben yaparım..siz ona ne kadar yakınsanız laf söyleseniz ne kadar konussanız fayda etmez..o yapmak istemezse hiçbişey yaptıramazsınız..eşimin huyunu bildigimden hiçbişeyi ona güvenipte yapmam...
bundan sonra hep böyel gidecektr sanırım..insanları degiştiremezsiniz..herkesi nasılsa öyle kabullenmek lazım heralde...
3-4 gündür beşiği yatak odasına aldım ve eşimle yatıyorum...ilk gün biraz mızmızlandı mert beşikte yatmaya alışkın olmadıgından bi kaç gün bayaga zorlandı ...bizde zorlandık tabi...ama alıştı şimdi eşimde sesini cıkarmıyo artık...beşiği yatırdıgım gün konustum eşimle facebook olayını mantıklı bi cvp veremedi...tanımadıgını fac memleket sayfaları oluyo ordan kızların kendilerinin ekledigini söyledi..bitane kıızın resmini begenmiş msj yazmış ama ne yazdıgını göremedim..inkar ediyo msj yazdıgnı....neyse ben fazla olay cıkarmamak için üstüne gitmedim..kızları sildik face şifresini biliyorum artık..uzak durma saygı göstermeme konusuna gelince...bu sabahki yakınlaşmadan sonra biraz düzelme oldu...2 gündür yanaşmaya calısıyodu ben kızgın oldugumdan geri cevirdim hep..ama bu sabah bişeyleri düzeltmek istiyosam ona bi fırsat verip aramıza düzeltip ilerde ne yapacagına bakmak istedim...bugün iyiydi aramız..
benim eşim ilk bir ay dısında hiç bi gece olsun kalkıp bakmadı cocuga...odaları ayırdıgımızdan cocuk herseyiyle benm üstüme kaldı..bi işim varken yemek yaparken bakar...oda aglaya zırlaya bebek...onun dısında hiç bir işe yardım etmez herseyi ben yaparım..siz ona ne kadar yakınsanız laf söyleseniz ne kadar konussanız fayda etmez..o yapmak istemezse hiçbişey yaptıramazsınız..eşimin huyunu bildigimden hiçbişeyi ona güvenipte yapmam...
bundan sonra hep böyel gidecektr sanırım..insanları degiştiremezsiniz..herkesi nasılsa öyle kabullenmek lazım heralde...
Evet canım tip tip erkek olduğu gibi tip tip kadın var. Ben yanlış anlamışım bu işler kişiden kişiye değişiyor ben sadece kadınların kendilerini çok fazla yıpratmamalarını istiyorum. Ben şu anda birlikte yatsam eşimle daha fazla yorulup yıpranacağım için ayrı yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?