2012 Şubat Anneleri

Ben babasının doğum günü pastasından ağzına sürmüştüm çok bişey anlamamıştı zaten tatlıyla fazla arası yok ilerde değişir tanii eğer bana çektiyse

kızlarben de yatak ayırma olayına karşı olanlardanım
Birlikte uyumak güzeldir kendini güvende hissedersin
sohbet eder günün krittiğini yaparsın
sarılır uyursun illa cinsellik değil yani olay
ben hastaneden geldiğim gün dahi eşimle uyudum
Asya odada kaldığı sürece hep beişkte uyudu
bir kere bile aramızda uyuyarak bir gece geçirmedi ya da eşim başka odaya gitmedi
Aksine kızımı dördüncü ayında odasında yatırmaya başladım
Bebebği odasına yatırmak anne için çok zor gece kalkması üçken beş oldu
ama olsun ben her seferinde kalkıp gidiyorum bazen de laf ediyorum ama asla odama almıycam
tabi bu benim kararım
bu arada aldatma mevzunun aynı yatakta yatmak ya da yatmamak ile bi alakası yok
Aynı yatakta uyuyup sabah akşam birlikte olsan da adam seni aladatacaksa aldatır
Birlikte uyumak araya soğukluk girmesini engeller
Sonuçta hepimiz biliyoruz bebek bakımı zor bir süreç
Bu süreci bi şekilde birlikte geçirmek lazım

Caanım bir erkek aldatmak istiyorsa sen ne yaprsan yap aldatır
Niye yatakları ayırdın diye millet suçlar neden hepsinin yeni çocuğu yok da ondan
ama bizim miniklerde büyüdü şurda yaşlarına ne kaldı ki
bence yatakları birleştirme vakti geldi :))
Canım zaten sabahtan akşama kadar ayrı eşler akşam çocuk besleme uyutma derdi
Bi gece var eşlerin birbirni görebileceği konuşacağı dertleşeceği
En özel paylaşım alanı sonuçta yatak
aldatmak açısından bakmıyorum ben olaya yani yatak ayrılırsa eşin aldatır demiyorum
ama ufacık da olsa uzaklaşmanın başladığı durum gibi geliyor bana
snuçta yan yana uyumaya göre ayrı odalarda uyumak uzaklaşmaktır fiziksel olarak

Valla bana gelmez öyle şeyler eşim de bilir haa insanoğlu her şeyi yapabilir bunu hiç bir zaman göz ardı etmeyeceksin ama ben de aldatmanın tek cevabı vardır eğer öğrenirsem boşanırım bu kadar netim bu konuda. Eşim de biliyor. Karda yürür izini bugün belli etmez yarın belli eder. Buna rağmen yapıyorsa zaten boşanmak istiyordur diye düşünürüm ben.

sana gelmez bana gelmez ama eşini sevip boşanmak istemeyen bayanlar var.yarın belli etmesine gerek yok.biz bayanlar seziyoruz herşeyi.

ben eşime hep derim eğer olurda ilerde birgün beni aldatırsan bana söyle başkalarından duymaktansa senin ağzından duyayım.ben herşeyi sezerim ama senin söylemeni beklerim derim.

bu erkekler aldatmasını da beceremez illaki bi falso verirler peki eşini sevipte herşeyine gözyuman kabul eden bayanlar napsın.ortada bir eksiklik ve yalnızlık varsa onu çözmek gerekiyor.

bu bakımdam hazelim arkadaşımızında konusu bu.bu yüzden bayanlar yatak odasına takılıyorlar bende dahil.çünkü ne olursa olsun ayırmamak kanaatindeyim.çünkü eşler ileride yüze vurabilirler.anne oldun eş olduğunu unuttun diyebilirler.ellerine ne olursa olsun koz vermiceksin.

biz açıklarında nasıl her defasında yüzlerine vuruyorsak onlarda ufacık bir açıkça tepemize binmesini iyi bilirler.en saf görünen erkek bence en akıllı erkektir.tilki misali

Ben kalkıp gidemem dobişin yanına sürekli düzene girsin uykusu biz de eski halimize döneriz o zaman. Bu süreç böyle geçecek bana kalsa tek başıma yatarım şöyle iyice bir dinlenmek için en az 1 ay.

Sanki ben eşimi sevmiyormuşum gibi bir çıkarım yaptım yazından sanırım yanlış anladım çünkü eşimi çok seviyorum o yzden eşim zaten.ama boşanırım sevsem de. Benim de olayım bu sadece bu konuda büyük konuşurum bu hayatta.

Kimse benim tepeme binemez ve eşim de bana anne oldun eş olmayı unuttun diyemez. Benim derdim de bu unutabilir kadın anne olunca eş olmayı.

eşini aldatan biri yakalandığında eşi tarafından terkedileceğini bilerek bu yola çıkar diye düşünürüm ben

Ben kalkıp gidemem dobişin yanına sürekli düzene girsin uykusu biz de eski halimize döneriz o zaman. Bu süreç böyle geçecek bana kalsa tek başıma yatarım şöyle iyice bir dinlenmek için en az 1 ay.

İyi fikirmiş bir ay uyumak :))
Canım sen bizi bi dinle belki daha iyi olacak
Hem denemesi bedava
Bir de şu var neden tüm sorumluluğu üstüne alıyorsun ki
eşin senin hayat arkadaşın o da paylaşmalı gece bakımıı
Sen eşinle yat ve yine iki kere bak bebişe
Bunun dışındaki uyanmalarda o baksın
Bende süper fikir :))

biz eşimle hiç başbaşa yatmadık
gece kuşlarımızda bizle uyurdu epey kalabalıktık yanii
memoyu ilk önce aramıza yatırdık hepberaber yatalım diye ama eşim dönerim zarar veririm diye sabaha kadar uyumadı
sonra odasına geçirdim memoyu
eşimin iş yeri ağır sanayi 2 işçisi makinaya kapılıp öldü eğer yorgun uykusuz olursa zorlanır allah korusun kötü sonuçlar olabilr
eşimle oturduk konuştuk
şimdilik mehmet büyüyene kadar geceleri onun yanında yatıyorum
artık geceleri acıkıp uyanmıyo ama emziği düşüyo su istiyo veya uykusu kaçıyo belli olmuyo
eşim 11 de yatıyo sabah 5 te kalkıyo uykusu bölünmemesi lazım
yani romantizimden daha önemli şeyler yüzünden ayrıldık biz
ama işinden memnun değil arkadaşıyla iş kurmayı planlıyorlar olursa beraber yatacağız erken kalkma derdi olmayacak o zaman

Son düzenleme:

yanlış anlamışsın canım boşver bu konu böyle uzar gider.herkesin düşüncesi farklı.ben hazelimden dolayı yorum yaptım

bazen erkekler eşlerini çok sevseler bile şeytana uyup aldatabiliyor.tipik tipik erkekler var.

merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım 3 gün annemde kaldım grip olmuştum çabuk toparlanayım diye annemlerde kalayım dedim iyide yapmışım çabucak toparlandım geçen haftada istanbuldan arkadaşım gelmişti 3 aylık bebişiyle 2 3 günümde onunla geçti derken geçmiş zaman bu aradada sürekli ev arıyoruz gündemimiz yoğun yani geçmişede bakmadım ben girmeyeli muhabetler uzamış gitmiştir şimdi yakalayamam dedim :) sizler ve bebişler iyidir inşallah benim kızım bu aralar çok huy değiştirdi çok iştahsızlaştı gün içinde neredeyse hiçbirşey yemiyor herşeyi ağlayarak istiyor verene kadarda peşini bırakmıyor elinden birşey alamıyoruz genel anlamda çok bezdirmiyor ama bazende öyle bir tutuyorki ne damarı var bu çocukta anlamadım

Canım geçmiş olsun
bizimki de bu ara bazı şeyleri ağlayarak isteme eğliminde
elinden bişey alırsak basıyor yaygarayı yaramaz
Sanırım bu bir dönem geçicidir diye umuyorum
Gerçşi ben ağlamasına izin veriyorum
O nedenle ayırtetmeye başladı bana pek ağlamıyor
ama doğan hemen istediğini yaptığı için ona daha bi nazlanıyo ))

acıtıgım konun hepsini okumayanlar için söylüyorum

3-4 gündür beşiği yatak odasına aldım ve eşimle yatıyorum...ilk gün biraz mızmızlandı mert beşikte yatmaya alışkın olmadıgından bi kaç gün bayaga zorlandı ...bizde zorlandık tabi...ama alıştı şimdi eşimde sesini cıkarmıyo artık...beşiği yatırdıgım gün konustum eşimle facebook olayını mantıklı bi cvp veremedi...tanımadıgını fac memleket sayfaları oluyo ordan kızların kendilerinin ekledigini söyledi..bitane kıızın resmini begenmiş msj yazmış ama ne yazdıgını göremedim..inkar ediyo msj yazdıgnı....neyse ben fazla olay cıkarmamak için üstüne gitmedim..kızları sildik face şifresini biliyorum artık..uzak durma saygı göstermeme konusuna gelince...bu sabahki yakınlaşmadan sonra biraz düzelme oldu...2 gündür yanaşmaya calısıyodu ben kızgın oldugumdan geri cevirdim hep..ama bu sabah bişeyleri düzeltmek istiyosam ona bi fırsat verip aramıza düzeltip ilerde ne yapacagına bakmak istedim...bugün iyiydi aramız..

benim eşim ilk bir ay dısında hiç bi gece olsun kalkıp bakmadı cocuga...odaları ayırdıgımızdan cocuk herseyiyle benm üstüme kaldı..bi işim varken yemek yaparken bakar...oda aglaya zırlaya bebek...onun dısında hiç bir işe yardım etmez herseyi ben yaparım..siz ona ne kadar yakınsanız laf söyleseniz ne kadar konussanız fayda etmez..o yapmak istemezse hiçbişey yaptıramazsınız..eşimin huyunu bildigimden hiçbişeyi ona güvenipte yapmam...

bundan sonra hep böyel gidecektr sanırım..insanları degiştiremezsiniz..herkesi nasılsa öyle kabullenmek lazım heralde...

Ben bebeği bırakamıyorum. Gece eşim sen kalkma ben kalkayım diyor yine kalkıp yanlarına gidiyorum bu sefer. Yine uykusuz kalıyorum bişey fark etmiyor yani. Gündüz eşim bakıyor haftasonları git yat diyor yatamıyorum. Ben de arızayım biraz

Evet canım tip tip erkek olduğu gibi tip tip kadın var. Ben yanlış anlamışım bu işler kişiden kişiye değişiyor ben sadece kadınların kendilerini çok fazla yıpratmamalarını istiyorum. Ben şu anda birlikte yatsam eşimle daha fazla yorulup yıpranacağım için ayrı yatıyorum.

canım ben geçici olduğunu düşünmüyorum tam çocuk davranışları sergilemeye başladılar sanki ağlayarak birşeyler yaptırma derdindeler resmen hiççç sevmediğim şey ne yalan söyliyeyim dışarda gördümmü nefretle bakardım öyle çocuklara bende asla müsade etmeyi düşünmüyorum ama konuşamadığı ve kendini ancak ağlayarak ifade edebildiği için şuan sesim çıkmıyor :))

benimde eşim öyle kızım doğdu doğalı bir gün olsun bakmamıştır beceremiyormu beceremiyormuş gibi görünüp üstüne iş almakmı istemiyor anlamadım çocuk diye başımın etini yiyen oydu ama bakımıyla ilgili hiçbirşeye elini sürmüyor bende ona söylemekten bıktım artık çocuk büyüdükçe bakımıda zorlaşıyor benimde stresim artıyor evde bazen barut gibi dolaşıyorum ve sinirliyim diye oda bana kızıyor neden sinirliymişim ne oluyormuş bana.. boğasım geliyor böyle söyleyince beni çocuk bakımı konusunda çok yanlız bıraktı, çok iyidir birdaha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim amaaa onun lafıyla çocuk yapmazdım

Neyse düzelmiş işler biraz sevindim. Öyle böyle geçecek bu zamnlar.

çok sevindim hazelimm.demek ki ten teması çok önemli.belki de eşin yanında yatmadığın için böyle tavır almıştır.şimdi ipler senin elinde.hiç eline koz verme.birazcıkta ona bebek konusunda yük bindir.alttan alttan canım ben çay doldurayım sana sen bebekle ilgilenir misin diye inceden inceden baba olduğunu hatırlat.bu bebeği bitek sen doğurmadın netice de.

erkekler böyle koca bebekler.ilgiden yoksun olduklarında hemen tepkilerini dışarıya kaydırarak farkettirirler.
işte biz kadınların hatası da buradan kaynaklanıyor.bilmez, yapamaz ,edemez diye yük bindirmiyoruz sonrada işi bilip işe gitmiyorlar işlerine geliyor.bu kadın hem eve hem bana yetişecek diye düşünüyorlar.

ah bu erkek milleti

haklısın.keşke herşey müşterek olsa bi işin ucundan da eşler tutsa.şükür benim eşim elinden geleni yapıyor ama birşeyler illa eksik kalıyor.

lafım ayrı yatan bayanlara değil ki.hazeliimm arkadaşımıza yardımcı olmak için öyle dedim.sonuçta dediğimiz gibi erkekten erkeğe değişiyor.bir sorun yoksa sorun yok ama birşeyler sinyallerini veriyorsa önlem almak önemli.

bende ne istiyorum biliyor musun?tüm gün bebeklerime eşim baksın bende yatayım iki gün deliksiz uyurum herhalde bi keresinde revir e gitmiştim bebeklerimi de eşime bırakmıştım baksın diye.karınlarını da doyurdum bir güzel bebeklerimin.

sonra şeytanlık edeyim dedim.birde dönüşte arkadaşıma uğradım bir saatte öyle takıldım anlasın kolay olmadığını uzaktan laf söylemek kolay diye tam arkadaştayken eşim aradı melitta "kız altına etmiş galiba gel "diye.bi geldim baktım gaz yapmış

sonra anladı tabi gün içerisinde nasıl yorulduğumu eee kolay mı her işe yetişmek

Hazelim sanki benim eşimi anlatmışğn aynı benimkide öyle yardım etmiyor hiç bide işide çok yorucu eşimin bende illa bak oğlana diyemiyorm aynı alır sever oynar ağlayınca gel der beni arar evde:)

kk ya gelemedim kaç gündür telefondan anca şimdi yazabildim kızlar benim oğlanda aynı ağlayarak istiyo herşeyi eltim sakın alıştırma öyle gider baş edemezsin dedi köydeyken inş bırakırlar bende her dediğini yapmamaya çalışıyorum ama tehlikeli şeyler isteyince vermiyorum tabi ona..9 cu ay bize düşkünlükleri artarmış emmesi artarmış ayağa kalkmaya çalışırmış hepsini yapıyo benimki...doğru valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…