- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.561
4 kilo üzerine sezeryan diyorlardı hani
Önce sana maşallah normal doğumun için sonrada tosun paşaya maşallah :))
Allah sağlık versin
Bu arada hangi şehirdesin
Maşallah oğluma... Doktor da beklemiyordu bu kadar büyük olmasını . Ben yurtdisindayim, burda sezeryan en son care, gözünün yasına bakmazlar valla.
Gece biraz ateşi çıktı bizimkininsabah da keyifsizdi, yatırdım bskalim olmadı fitil vericem, hemen ilaca başvurmiyim dedim.
Fitil hemen etki ediyor mu deneyen var mı aranızda?
Oğlum bugün yine sabah 05:30da kalktı. Yedi, içti güne başlayalım diye tutturdu. Oyun istiyor, ben sızıyorum yanında uykusuzluktan. Yüzüme pat pat vurmalar, saç çekmeler, üzerime tırmanmalar. Kalktım çaresiz ha yorulur, uyur derken saati 07:30 ettik eşimi uyandırdım, ben bakarım sen yat dedi. Uyudum, uyandım yoklar. Sahile inmişler dalgalara baka baka uyumuş minik ama dönerken uyanmış oyuncakçıya gitmişler uzaktan kumandalı araba almışlar. +3 yazıyor üzerinde, oynayamaz Ata bununla dedim ama nafile eşim başladı salonun ortasında arabaya tur attırmaya, bebek ve köpek de arabanın peşine gidiyor. Oynadılar biraz, aldım Ata'yı süt içirdim baktım eşim hala oynuyor. Sen kendine almışsın bunu dedim. Çocuk gibi ya aldım elinden kaldırdım çünkü Ata arabanın antenini ağzına sokmak istiyor, tehlikeli. Eşim işe giderken, biz de antensiz hava aracı alırız di mi babacığım diyordu.
merhaba kızlar nasılsınız?
oğlum bayramda hasta olmuştu eve yakın bi hastaneye gece gidip nöbetçi çocuk dr.a görünmüştük, antibiyotik vermişti ilaçlar bitti kendi doktorumuza gittik bugün, kilo vermiş yavrum bu hastalık döneminde, burnu genzi hala tıkalı dr. tekrar yeni ilaçlar verdi şimdi onlara başlayacaz, bunun dışında 2 tane iğne oldu ve 15dk.da ilaçlı buhar verdiler
doktor eve soğuk buhar makinesi alabilirsem daha rahat nefes alabileceğini söyledi,
soğuk buhar makinesi kullanan varmı? görüşleriniz yorumlarız marka tavsiyeniz varsa çok sevinirim
Hugocuk yarasın tosununa :)
Ben de rondo veya süzgeç kullanmıyorum artık. Ne zamandır pütürlüleri rahat rahat götürüyor. Demek dişi olsa bildiğin çiğneyecek. İnanılmaz hareketli ve haliyle çok acıkıyor. Ben bir şey yesem bazen eliyle çekiştiriyor, ağzını da balık gibi açıp bekliyor tombik.
oğlumun bayramdan beri uykusu arttı şöyleki
akşam 10 da uyur gece bikaç kez kalkar bazen 1 saat uykuya dalmaz
sabah 8 de kalkıyo 10 buçukta uyuyo 12 de kalkıyo 2 buçukta uyuyo 4 gibi uyanıyo 7 gibi uyuyo 8 de kalkıyo sonra 10 da gece uykusu
bana fazla gibi geliyo
bayramdan önce üç saat uyumadan duruyodu gündüzleri
bayramdan beri iki saate düştü eskisi gibi olduu
İhtiyaci var demek ki ne guzel masallah uyusunda buyusun. ben de gece cok uyandigi icin kizimi gunduz iki kez uyutuyorum bi suredir. Fakat bu seferde ust disler cikacak galiba yarim saatte en uzun da saatte bir uyanio. İnsallah alt dise benzemez cikma suresi. alt disler iki bucuk ayda cikti. gece de iki bucuk ay uykusuzluktan oldum
merhaba kızlar nasılsınız?
oğlum bayramda hasta olmuştu eve yakın bi hastaneye gece gidip nöbetçi çocuk dr.a görünmüştük, antibiyotik vermişti ilaçlar bitti kendi doktorumuza gittik bugün, kilo vermiş yavrum bu hastalık döneminde, burnu genzi hala tıkalı dr. tekrar yeni ilaçlar verdi şimdi onlara başlayacaz, bunun dışında 2 tane iğne oldu ve 15dk.da ilaçlı buhar verdiler
doktor eve soğuk buhar makinesi alabilirsem daha rahat nefes alabileceğini söyledi,
soğuk buhar makinesi kullanan varmı? görüşleriniz yorumlarız marka tavsiyeniz varsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?