2012 Şubat Anneleri

akşamları 11 buçuk gibi yatıyorum artık sabah sekizde kalkıyo memikto ve öğleye çorbasıydı filan yetiştirebilmek için erkenciyim artık
ev topla süpür sil yemek yap 3 saat uğraştırıyo ancak oturdum
dün irmik aldırdım eşime
artık pirinç unu yerine irmik kullanıcam daha besleyici ve ben çok severim inşallah tosuntomda sevecek
bugün suyla irmiği pişirip içine pekmez elma püresi ekleyip yediricem bakalım
öğleyede brokoli çorbası yaptım çok lezzetli oldu tuzsu olmasına rağmen eminim çok sevecek peynir çok güzel aroma vermiş

ben bir kızım olsun çok isterim aslında ama iki taneye manevi olarak yetebilmek korkutuyo gözümü
annem beni çok sevgi dolu büyüttü o mutlu geçti çocukluğum
iki gündür belim kitlenip duruyo ve yerde oturamıyorum oynayamıyoruz kucağıma alıp taşıyamıyorum ve ağlayıp duruyo
hele dün akşam ağladı eşim aldı sevdi ilgilendi sonra bana verdi hiç yaramazlık yapmadan 1 saat kucağımda kafasını göğsüme dayayıp oturdu
şuan yetemiyorum ona malesef
ilerde ikinci olurda ihmal olur şimdiki olduğu gibi yapamam herşeyine yetişemem diye istemiyorum hem eşimde anlamıyo çocuk bakımından ve çok dağınık o yüzden

4 kilo üzerine sezeryan diyorlardı hani
Önce sana maşallah normal doğumun için sonrada tosun paşaya maşallah :))
Allah sağlık versin

Bu arada hangi şehirdesin

Maşallah oğluma... Doktor da beklemiyordu bu kadar büyük olmasını . Ben yurtdisindayim, burda sezeryan en son care, gözünün yasına bakmazlar valla.
Gece biraz ateşi çıktı bizimkinin sabah da keyifsizdi, yatırdım bskalim olmadı fitil vericem, hemen ilaca başvurmiyim dedim.
Fitil hemen etki ediyor mu deneyen var mı aranızda?

geçmiş olsun canımm
fitil etki eder
eğer hastaysa dişten değilse ıhlamur demleyip içirirsen hemen terletiyo çok iyi geliyo

Oğlum bugün yine sabah 05:30da kalktı. Yedi, içti güne başlayalım diye tutturdu. Oyun istiyor, ben sızıyorum yanında uykusuzluktan. Yüzüme pat pat vurmalar, saç çekmeler, üzerime tırmanmalar. Kalktım çaresiz ha yorulur, uyur derken saati 07:30 ettik eşimi uyandırdım, ben bakarım sen yat dedi. Uyudum, uyandım yoklar. Sahile inmişler dalgalara baka baka uyumuş minik ama dönerken uyanmış oyuncakçıya gitmişler uzaktan kumandalı araba almışlar. +3 yazıyor üzerinde, oynayamaz Ata bununla dedim ama nafile eşim başladı salonun ortasında arabaya tur attırmaya, bebek ve köpek de arabanın peşine gidiyor. Oynadılar biraz, aldım Ata'yı süt içirdim baktım eşim hala oynuyor. Sen kendine almışsın bunu dedim. Çocuk gibi ya aldım elinden kaldırdım çünkü Ata arabanın antenini ağzına sokmak istiyor, tehlikeli. Eşim işe giderken, biz de antensiz hava aracı alırız di mi babacığım diyordu.

benim tosunto meğer minik bir gurmeymişte haberim yokmuş
daha önce kuzu etiyle haşlayıp ezip yedirmiştim beyenmemişti hatta çok kızmıştı
bu sefer peynirli filan yapınca bayıla bayıla ham ham diye diye yedi
daha versem yiyecek bakıyo kaseye bittimi diye
yavrum hala yalanıyo

aktivite masasını ilk aldığımızda eşim epey oynadı
arkadaşıda gelmişti epey oynadılar güya inceliyorum bahanesyle
dünde kumbaramızdaki paralarımızı almış saklamış
nerde diyorum para lazımdı aldım diyo sonra getirdi verdi
biran önce sipariş vereceğim yoksa paraların başına bi hal gelecek
eşinde emeklesin peşinden gitsin diye almıştır arabayı
aslında çok düşüncelilerde biz anlamıyoruz
bizde uzaktan kumandalı araba çocuk bateri takımı ve sallanan at alıcaz
artık memikto bunların hangisiyle oynayacaksa
eşim ayrıca baterist

Hugocuk yarasın tosununa :)
Ben de rondo veya süzgeç kullanmıyorum artık. Ne zamandır pütürlüleri rahat rahat götürüyor. Demek dişi olsa bildiğin çiğneyecek. İnanılmaz hareketli ve haliyle çok acıkıyor. Ben bir şey yesem bazen eliyle çekiştiriyor, ağzını da balık gibi açıp bekliyor tombik.

merhaba kızlar nasılsınız?
oğlum bayramda hasta olmuştu eve yakın bi hastaneye gece gidip nöbetçi çocuk dr.a görünmüştük, antibiyotik vermişti ilaçlar bitti kendi doktorumuza gittik bugün, kilo vermiş yavrum bu hastalık döneminde, burnu genzi hala tıkalı dr. tekrar yeni ilaçlar verdi şimdi onlara başlayacaz, bunun dışında 2 tane iğne oldu ve 15dk.da ilaçlı buhar verdiler
doktor eve soğuk buhar makinesi alabilirsem daha rahat nefes alabileceğini söyledi,
soğuk buhar makinesi kullanan varmı? görüşleriniz yorumlarız marka tavsiyeniz varsa çok sevinirim

arkadaşım kullanıyodu bekodan almıştı sanırım
çok rahat ettik dedi
tekrar geçmiş olsun canım

evet çok hareketli sadece uyurken duruyor
hiçbişey yapmasa durduğu yerde sallanır yuvarlanır fır fır döner

oğlumun bayramdan beri uykusu arttı şöyleki
akşam 10 da uyur gece bikaç kez kalkar bazen 1 saat uykuya dalmaz
sabah 8 de kalkıyo 10 buçukta uyuyo 12 de kalkıyo 2 buçukta uyuyo 4 gibi uyanıyo 7 gibi uyuyo 8 de kalkıyo sonra 10 da gece uykusu
bana fazla gibi geliyo
bayramdan önce üç saat uyumadan duruyodu gündüzleri
bayramdan beri iki saate düştü eskisi gibi olduu

mozpcum üzülme geçecek
bu sıpalar mahsus bizi üzmek kendilerine daha çok bağlamak için hasta oluyorlar

İhtiyaci var demek ki ne guzel masallah uyusunda buyusun. ben de gece cok uyandigi icin kizimi gunduz iki kez uyutuyorum bi suredir. Fakat bu seferde ust disler cikacak galiba yarim saatte en uzun da saatte bir uyanio. İnsallah alt dise benzemez cikma suresi. alt disler iki bucuk ayda cikti. gece de iki bucuk ay uykusuzluktan oldum

babası gibi uykucuu

Chicco comfort neb plus aldık biz. 2şer saatten toplamda dört saat çalıştırıyorum genelde. Daha uygun fiyata aynı işi gören ürünler de tercih edebilir ben pişman oldum sonra o kadar para verdiğime. Hafif su sesi yapıyor gece çalışırken. Zamanı ayarlıyorsun kendi kapanıyor. Oldukça büyük su tankı var. Fazla yer kaplıyor. Burun tıkanıklığına ve nefes almaya gerçekten faydası var tavsiye ederim ama uygun fiyatlı birşey de aynı işi görür önemli olan gece çokfazla ses çıkarmaması etrafı su yapmaması. Bir de benim için zamanı ayarlayıp kendisinin kapanması önemliydi.

Kızlar bişey sorcm sizin bebeklerde evde sizle tek kalınca peşinize ağlıyorlarmı?benim sıpa hep peşimde ve ağlaya ağlaya beni arıyo başka odaya gitsem hemen anlıyo gelmek istiyo bunalttı valla beni ya....annem diyo evde sıkılıyordur diye haklı ama napim süreklide onlara götürmek istemiyorum çok şımartıyolar daha şimdiden oğluma vurmayı öğretmişler ah ahhh yapıyo eliyle vuruyo herkese.hiç sevmediğim şey...neymiş pısırik olmasınmış afacanmı olsun başıma yaaa yaza taşınmam lazım yoksa annemlerle baş edemem çok şımarık olur oğlum onlardan yüz bulup....zaten evimdende memnun değilimki...çok seviyorlar ama düşünmeden hareket öğretiyorlar oğluma....

Bugün daha iyiyim ağrım yok ama söylemesi ayıp kabız etmişim kendimi gene fissürüm sızlıyo biraz bayağıdır düzelmişti oysa...kantaron yağına devam napalım..ameliyat olmak istemiyorum bide makattan tekrar olursa 2 ci ameliyatta daha kötü oluyormuş istemem kalsın bu kadarda iyi oldum ya bunada şükür

Benim sıpada günde 2 kez uyuyor 8 ci aydan beri 3 zor oda çok yorulursa akşamda 12 etmeden yatıyo emmeye uyanıyo tabi bazen babasıyla az oynayıp hep beraber yatıyoruz oda emerken yatmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…