2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar bebiktolarınızın oyuncaklarını başka bebeklerin oynamasına izin verirmisiniz
henüz bebeğiniz daha çok oynamadıysa ve diğer bebek pat pat vurup parçalamaya çalışıyosa

Kırıp parçalaması önemli değilde mikrop açısından ben tercih etmiyorum. Nereye gidersem gideyim yanımda bizimkinin 3 5 parça oyuncağını götürüyorum. Hele de bu grip döneminde daha geçen hafta şurup içiyordu benimki.bu arada genelde pat pat vurup sağa sola fırlatan benimki olduğu için hiç istemiyorum başka bebişlerin oyuncaklarını alsın. Ama en önemlisi mikrop çünkü her şey ağzında bizimkinin. Zaten çok ta ahış şahım oyuncakları yok

maşallah sütün azalmasın
ben canım ne istiyorsa yiyorum valla :)
yiyorum da emzirirken gitse iyiydi sonra gider artık
biraz azaltayım diyorum olmuyor
bi de pastalar börekler çörekler ortalarda uçuşuyor yemeden olmuyor valla :)
bi de çok iri yaılı bi tip değilim minyon biriyim pek milletin gözüne batmıyor
herkes aa sen iyisin dedikçe benim de zayılama azmim gelmiyor bi türlü
ama içten içten takıyorum işte zayılasam iyi diye :)

hamilelikte 16 kilo aldım doğumdan çıktım sanki hiç çocuk doğurmamış gibi şişmiştim galiba hala 16n kilo fazlam vardı halada 12 kg fazlam var anlamıyorum deli gibi emziren hareketli bi yapım var ama veremedim daha

arkadaşlar bebiktolarınızın oyuncaklarını başka bebeklerin oynamasına izin verirmisiniz
henüz bebeğiniz daha çok oynamadıysa ve diğer bebek pat pat vurup parçalamaya çalışıyosa

paylaşmıyorum başkalarınında vermesine elimden geldiğince izin vermiyorum hijyen açısından güvenemiyorum ağzına alıp yerde sürtüyolar sonuçta

Valla benim eşim ve annem eski kilolarıma yani 55 altına inersem çocuğa bakamam diye çok endişeleniyorlar bi de boy 1.70.ama ben vakti gelince kimseyi takmam inerim 55 in altına taktımı kafaya kessen yemem zararlı bişey örneğin sneakers.
Bu arada sütüm azaldı artık eskisi gibi değil.

evet bizimkide ne bulsa ağzına götürüyo
ben zaturre geçirdim iki kez sonrasında aşıyla korunuyorum
doktor bana demiştiki zaturre ve bronşit bulaşıcıdır sigara içmiyosan muhtemel sana birinden bulaşmış sendende eşine bulaşacak dedi ve ondanda test röntgen istedi ve eşimdede bronşit çıktı
bu konuda haassasım biraz
arkadaşımın kızı anlatmıştım zor yetiştirdik hastaneye diye boğaz enfeksiyonu olmuştu
antibiyotik kullandı ama hava o ara çok rüzgarlıydı ve arkadaşım devamlı gezdirdi kızını ve hastalığı ilerlemiş ciğerlerine inmiş
doktor ilaçlarını filan değiştirmiş
işte bende bu konuda pimpirikliyim uzak tutmaya çalışıyorum ama olmuyo işte napcam bilmiyorum

Ben geçen hafta griptim işte gece bile maskeyle uyudum bir an çıkarmadım ama geçti benimkine. Sonra annem ve eşim de grip oldu maskesiz eve sokmadım. Kuzenim zatürre olmuştu 1 ay önce annem hastane de ona refakat etmişti sonra bizim eve gelemediler ben biraz manyağım bu konularda eşim benden manyak biz söylüyoruz açık açık. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum heleki şu sıra zaten diş çıkarıyor onun acısıyla raşıyor bir de hasta olmasını istemiyorum.

aynı durumdayız canım
kilo dediğin nedir ki verilir canımız saolsun çocukların sağlığı iyi olsun :)
diyerek avutalım kendimizi

iradeye hayranım ben çikolataya hayır diyemem :))
179 55kg sıfır beden yani tebrik diyorum başka da bişey demiyorum :))
ama ben kendi adıma 38 bedenden yanayım :) eşimde öyle seviyo
bir beden küçülsem yeter yani bana :)

Benim için kilo önemli değil şu sıralar. Şu bebişleri biraz daha büyütelim her şey düzene girer zaten yavaş yavaş.daha taze anneleriz. Kilo da verilir alınır takmamak lazım kafaya.

iyi yapmışsın bende böyleyim
valla zatürre yaşadım biliyorum
üstelik hiç anlaşılmamıştı benimki tam 1 hafta grip deyip ilaç veri yolladılar artık en son baygın götürdüler
detaylı taramada çıktı
ilerlemiş vücuda yayılmıştı
çok zor günlerdi
allah kimseye yaşatmasın heleki bebekleri allah korusun

Çok büyük geçmiş olsun.benim kuzeni de 1hafta grip diye oylamışlardı.sonra10 gün hatane de yatmıştı. 2 adım yürüyemiyordu ve konuşamıyordu. VRüs almışsın demiti doktor ona da bağışıklık sistemi de o sırada zayıf olduğu için zatürreye çevirmiş. Çok dikkat etmek lazım. Büyük insanşar bile çok zor atlatıyor bir de allah korusun bebişlerimize çok dikkatli olmak lazım

kızlar başıma örtü bağladım evde. oğlum o kadar şaşkın şaşkın bakıyor ki. önden yandan bakıyor bu kim diye. sonra bana çok güldü kahkahalarla. bende örtüyü çeşitli şekillerde bağladım çok hoşuna gitti. evde özellikle kırmızı renkli falan varda bi deneyin

sağol canım
ben ölümden döndüm diyebilirim
hiçbir şekilde belli olmuyo bir kere öksürme bile olmuyo
hiçbişey yiyemiyosun anındda çıkartıyosun sadece su içiyosun
çok iyi yapmışsın eve almamakla çünkü bulaşıcı

hoşbulduk canııımmm bende başta mart topiğindeydim sonra doktor amca bize 26 şubat dedi ondan şubat topiğine geldik ama yine 1 mart bebişi oldu benim prensesim :))))

hoşbulduk canııımmm bende başta mart topiğindeydim sonra doktor amca bize 26 şubat dedi ondan şubat topiğine geldik ama yine 1 mart bebişi oldu benim prensesim :))))

benimkine önce 12 mart dediler sonra şubat son haftası dediler 18 şubatta ters şekilde doğmaya kalktı
zor yetiştik hastaneye ters geliyomuştu yaramaz sıpa

Ben gittigim yere oyuncaklarindan aliyorum ama baskasi istese bebek vermemezlik etmem cunku oda bebis,
Kirmizicilek, ben oyelken, aysebahar yani cok eskisiyim hatirlamadim biz cok yazisirdik is yerinden, bende subat sonu beklerken ocak 4 de erken geldi kizim,
Bisey sormustum gozden kacti galiba kimse cevap vermemis su ficher price projectoeri var iyi geceler ninni soyleywn onlar bizim aydaki bebelere olurmu? Ayakta sallamayi kesmek istiyorum , gerci biraz bakip uyku basa vurunca basicak cigligi biliyorumda sansimi denesemmi gecmi kaldim acep?

canım sallanmaya alışan bebişi başka türlü uyutmak zordur
bizde dönencesinin müziğini açıyorum yinede park yatağıda sallandığı için öyle uyutuyorum odasında olursak
hamağındada devamlı sallıyorum yoksa uyanıveriyo
beşiği sallanmıyomu beşiğinde sallasan uyumazmı illa ayaktamı istiyo

Son düzenleme:

benim bi komşuda ishal ve kusma ile gitmiş meğerse zatüree olmuş.nasıl oluyor nasıl geçiyor bilmem.bende korkuyorum açıkcası.çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ?ne kadar oldu atlatalı?

bende namaz kılarken bağlıyorum evde birde yemek ve iş yaparken .kapalı gördükleri zaman birilerini , şaşkın şaşkın bakıyorlardı.annemde türbanlı.alıştılar şimdi.

kızlar revire gittim.doktor baktı lenf dedi.şimdilik bir sıkıntı yok eğer büyürse sevk ederiz dedi.

geçmiş olsun canım ciddi bişey olmaması iyi
ben zaturre olalı epey oluyo 23 yaşımda yakalandım ilkkez
bende sadece kusma ve geceleri uyuyamama vardı
sürekli ne yesem meyve hariç kusuyodum
hiç öksürük yoktu aşırı üşüme titreme böyle oldu
sonra burda çok iyi bir göğüs hastalıkları uzmanı var o tedavi etti allah bin kere razı olsun
sonra 1 yıl geçtikten sonra tekrarladı ama ben önceden bildiğim için ve tekrarlama ihtimali çok yüksek diye hep aklımdaydı
direk fenalaşmadan gittim doktora ve yeni başlamıştı
tam 40 tane antibiyotik iğne yedim geçirdim
doktor aşı ol dedi oldum 5 yıl koruyo önümüzdeki yıl yine yaptırmam lazım

merhaba kızlar sizden birşey rica edeceğim bizim bebişlerin ayına uygun kitaplar varmı? hiç araştırma yapmadım eğer almış veya araştırmış arkadaşlardan tavsiye istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…