- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.561
arkadaşlar bebiktolarınızın oyuncaklarını başka bebeklerin oynamasına izin verirmisiniz
henüz bebeğiniz daha çok oynamadıysa ve diğer bebek pat pat vurup parçalamaya çalışıyosa
Aynen benim dpktorum da emzirirken 1-2sene regli olmayanlar var ama biz bunu tercih etmiyoruz demişti. Ben 55le hamile kalmıştım. Doğumdan 3 ay sonra 57 kiloya inmiştim. 70le doğuma girmiştim. Ama gece uykusu yoktu bizde,inanılmaz çok emziriyordum ve çok kusan bir bebekti çok yıpranmıştım ilk üç ay bu yüzdem de kilo vermiş olabilirim. Bir de hiç bir zaman aman sütüm olsun kaçmasın gitmesin diye abartılı yemedim. Hatta beni gören bu beslenmeyle nasıl bu kadar sütüm olduğuna şaşırıyordu ama acayip su içiyordum hala da içiyorum
sende mi benim gibi hala kilo veremedin ?
kaç kilo fazlan var
benim tam on kilocuk zaten aldığım 13 kiloydu insan doğumda yarısını veip çıkıyor
benimki nasıl bi bünye ise veremedi gitti
zaten zor kilo alıp zor veren bi tipim benyazık bana :)
arkadaşlar bebiktolarınızın oyuncaklarını başka bebeklerin oynamasına izin verirmisiniz
henüz bebeğiniz daha çok oynamadıysa ve diğer bebek pat pat vurup parçalamaya çalışıyosa
maşallah sütün azalmasın
ben canım ne istiyorsa yiyorum valla :)
yiyorum da emzirirken gitse iyiydi sonra gider artık
biraz azaltayım diyorum olmuyor
bi de pastalar börekler çörekler ortalarda uçuşuyor yemeden olmuyor valla :)
bi de çok iri yaılı bi tip değilim minyon biriyim pek milletin gözüne batmıyor
herkes aa sen iyisin dedikçe benim de zayılama azmim gelmiyor bi türlü
ama içten içten takıyorum işte zayılasam iyi diye :)
Kırıp parçalaması önemli değilde mikrop açısından ben tercih etmiyorum. Nereye gidersem gideyim yanımda bizimkinin 3 5 parça oyuncağını götürüyorum. Hele de bu grip döneminde daha geçen hafta şurup içiyordu benimki.bu arada genelde pat pat vurup sağa sola fırlatan benimki olduğu için hiç istemiyorum başka bebişlerin oyuncaklarını alsın. Ama en önemlisi mikrop çünkü her şey ağzında bizimkinin. Zaten çok ta ahış şahım oyuncakları yok
evet bizimkide ne bulsa ağzına götürüyo
ben zaturre geçirdim iki kez sonrasında aşıyla korunuyorum
doktor bana demiştiki zaturre ve bronşit bulaşıcıdır sigara içmiyosan muhtemel sana birinden bulaşmış sendende eşine bulaşacak dedi ve ondanda test röntgen istedi ve eşimdede bronşit çıktı
bu konuda haassasım biraz
arkadaşımın kızı anlatmıştım zor yetiştirdik hastaneye diye boğaz enfeksiyonu olmuştu
antibiyotik kullandı ama hava o ara çok rüzgarlıydı ve arkadaşım devamlı gezdirdi kızını ve hastalığı ilerlemiş ciğerlerine inmiş
doktor ilaçlarını filan değiştirmiş
işte bende bu konuda pimpirikliyim uzak tutmaya çalışıyorum ama olmuyo işte napcam bilmiyorum
hamilelikte 16 kilo aldım doğumdan çıktım sanki hiç çocuk doğurmamış gibi şişmiştim galiba hala 16n kilo fazlam vardı halada 12 kg fazlam var anlamıyorum deli gibi emziren hareketli bi yapım var ama veremedim daha
paylaşmıyorum başkalarınında vermesine elimden geldiğince izin vermiyorum hijyen açısından güvenemiyorum ağzına alıp yerde sürtüyolar sonuçta
Valla benim eşim ve annem eski kilolarıma yani 55 altına inersem çocuğa bakamam diye çok endişeleniyorlar bi de boy 1.70.ama ben vakti gelince kimseyi takmam inerim 55 in altınataktımı kafaya kessen yemem zararlı bişey örneğin sneakers.
Bu arada sütüm azaldı artık eskisi gibi değil.
Benim için kilo önemli değil şu sıralar. Şu bebişleri biraz daha büyütelim her şey düzene girer zaten yavaş yavaş.daha taze anneleriz. Kilo da verilir alınır takmamak lazım kafaya.aynı durumdayız canım
kilo dediğin nedir ki verilir canımız saolsun çocukların sağlığı iyi olsun :)
diyerek avutalım kendimizi
iradeye hayranım ben çikolataya hayır diyemem :))
179 55kg sıfır beden yani tebrik diyorum başka da bişey demiyorum :))
ama ben kendi adıma 38 bedenden yanayım :) eşimde öyle seviyo
bir beden küçülsem yeter yani bana :)
Ben geçen hafta griptim işte gece bile maskeyle uyudum bir an çıkarmadım ama geçti benimkine. Sonra annem ve eşim de grip oldu maskesiz eve sokmadım. Kuzenim zatürre olmuştu 1 ay önce annem hastane de ona refakat etmişti sonra bizim eve gelemediler ben biraz manyağım bu konularda eşim benden manyakbiz söylüyoruz açık açık. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum heleki şu sıra zaten diş çıkarıyor onun acısıyla raşıyor bir de hasta olmasını istemiyorum.
iyi yapmışsın bende böyleyim
valla zatürre yaşadım biliyorum
üstelik hiç anlaşılmamıştı benimki tam 1 hafta grip deyip ilaç veri yolladılar artık en son baygın götürdüler
detaylı taramada çıktı
ilerlemiş vücuda yayılmıştı
çok zor günlerdi
allah kimseye yaşatmasın heleki bebekleri allah korusun
Çok büyük geçmiş olsun.benim kuzeni de 1hafta grip diye oylamışlardı.sonra10 gün hatane de yatmıştı. 2 adım yürüyemiyordu ve konuşamıyordu. VRüs almışsın demiti doktor ona da bağışıklık sistemi de o sırada zayıf olduğu için zatürreye çevirmiş. Çok dikkat etmek lazım. Büyük insanşar bile çok zor atlatıyor bir de allah korusun bebişlerimize çok dikkatli olmak lazım
kırmızıçilek benn seni hatırlamadım :86:
çünkü ben martta doğum yapacaktım mart topiğindeydim sonra şubatta dediler bu topiciğe bakimm dedim :103:
baktım herkes samimi burda kaldım :92:
geç geldim ondan belkide hiç konuşamadık :102:
tekrardan hoşgeldin :119:
hoşbulduk canııımmmbende başta mart topiğindeydim sonra doktor amca bize 26 şubat dedi ondan şubat topiğine geldik ama yine 1 mart bebişi oldu benim prensesim :))))
iyi yapmışsın bende böyleyim
valla zatürre yaşadım biliyorum
üstelik hiç anlaşılmamıştı benimki tam 1 hafta grip deyip ilaç veri yolladılar artık en son baygın götürdüler
detaylı taramada çıktı
ilerlemiş vücuda yayılmıştı
çok zor günlerdi
allah kimseye yaşatmasın heleki bebekleri allah korusun
kızlar başıma örtü bağladım evde. oğlum o kadar şaşkın şaşkın bakıyor ki. önden yandan bakıyor bu kim diye. sonra bana çok güldü kahkahalarla. bende örtüyü çeşitli şekillerde bağladım çok hoşuna gitti. evde özellikle kırmızı renkli falan varda bi deneyin
benim bi komşuda ishal ve kusma ile gitmiş meğerse zatüree olmuş.nasıl oluyor nasıl geçiyor bilmem.bende korkuyorum açıkcası.çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ?ne kadar oldu atlatalı?
bende namaz kılarken bağlıyorum evde birde yemek ve iş yaparken .kapalı gördükleri zaman birilerini , şaşkın şaşkın bakıyorlardı.annemde türbanlı.alıştılar şimdi.
kızlar revire gittim.doktor baktı lenf dedi.şimdilik bir sıkıntı yok eğer büyürse sevk ederiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?