2012 Şubat Anneleri

evet bu konuda haklısın. bi doç. dr var hocamız. gelen hastalara nete bakmadan gelin diyor, bakanın kafası karışıyor.

geçen gun bi arkadas aradı eşimi. öğretmen eşi hamileymiş urfada. nette okumş hamilelerin bolca et tüketmesi gerekiyoır diye. hamile oldugunu duyar duymaz her gun öğlen ve akşam yemeklerinde kebapçıdaymış. tum parasını kebaplara yatırıyormuş, henüz 10 haftalık hamile. çok güldük.

ben nette çocuk dr.ları okumak yerine burda sizin sezgi ve deneyimlerinizi tercih ediyorum. yüz yüze dr. olsa neyse net adamın kafasını bulandırmaktan başka işe yaramıyor.

geçmişi çok okuyamadım ama benim tavsiyem hiç bişeyi kafaya takmaya değmez, herşey olacağına varıyo çünkü zamanı yaşa gitsin

bu arada çay bardağında su verme sohbeti olmuştu cvp yazacaktım kaçıncı sayfa da kaldı bilmiyorum.

ben hiç çay bardağı ile su vermedim vermeyi çok istiyorum aslında.yarın deneyeceğim.alıştırmak istiyorum bardağa da .

harleys burada bulunur mu ki? benim ailem bornovada seninkiler nerede?

kahvaltıları tek vermeye cesaret edemiyorum.

ben verdim komşuya biberon götürmemiştim. dişine değiyor tık tık. o ses beni mest ediyor.

evet ben gebe iken gittiğim genel cerrah ta internete bakmayın.adamı öldürür demişti

bende öyle gebe iken tecrübeli annelere danışa danışa gebeliğimi geçirdim.çok güzel paylaşımlarımız olmuştu.birde benim gibi olan arkadaşlarla sohbet ede ede fikir ve bilgi sahibi oldum.hala da öyle

geçmişi çok okuyamadım ama benim tavsiyem hiç bişeyi kafaya takmaya değmez, herşey olacağına varıyo çünkü zamanı yaşa gitsin

haklısın .... işte küçük bi kitle kafamda büyüdü de büyüdü internetten de bakınca kansere tümöre kadar gitti.rabbim korusun

Son düzenleme:

bende nerdeyse 2 aydır 4 numara bez kullanıyorum 3 çok sıkı gelmeye başlamıştı bana göre bugünde real'e gittik indirimdeydi primalar baya bi stok yaptım

ikea'danda annemlerde kullanmak üzere 50 tl'ye mama sandalyesi aldık, sade ufak kullanışlı bişey

bu arada ben çorbalara, ekmekleri fırında kurutup rondodan neredeyse un kıvamına gelene kadar çekip koyuyorum , annem kardeşimide öyle büyütmüştü :)

kızlar iyi geceler herkese oğlum mırıldanmaya başladı, yarın devam ederiz inşallah

harleys burada bulunur mu ki? benim ailem bornovada seninkiler nerede?

kahvaltıları tek vermeye cesaret edemiyorum.

ahaa sen izmirde misin???? benim ailemde karabağlarda oturuyor.

büyük marketlerde bulunur.ezerek vereceğim için sorun olmaz.yumurta ve peynir kolay eziliyor.tuzsuz lor peynirde verebilirsin.hemen eriyor ağızda.birde tma yağlı peyniri akşamdan suda beklet hem tuzu gidiyor hemde yumuşacık oluyor.

ben verdim komşuya biberon götürmemiştim. dişine değiyor tık tık. o ses beni mest ediyor.

yarın bi deneyim bakalım arada veririm hem alışırsa iyi olur.ileri de biberonda kullanmicaklar.plastikleri var ya onlardan alırım

yok canım anamgil orda, ben afyon bolvadindeyim.

bu gece cok güzel ama herkes burada, yetişemiyorum cevap vermeye
bende öyle :)

melitta kız kimseler kalmamış biz de yatalım, dinlenelim, yarın yorucu bi gün
evet benim bebeklerde uyudular benimde gözümden uyku akıyor yarın inşallah görüşürüz sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz :)

yok canım anamgil orda, ben afyon bolvadindeyim.

bende kıbrıstayım annem ve sülalem izmir de.

iyi geceler bidikk, melitta

bidikk eşin yokken takıl bize

hayırlı geceler bende müsade istiyorum herkese hayırlı geceler diliyorum.fırsat bu fırsat dinleneyim bende :)

bu arada gece bennebileyim gelir bişeyler yazar, gider. şimdiden selam arkadaş gündüzleri özletiyorsun.

birde oyelken vardı artık görünmüyor onu da merak ediyorum nasıl acaba ? inşallah iyidir.

herkese hayırlı geceler ve tatlı rüyalar diliyorum

kızım tam ir keltoş teyzesi :))
durasella antalya'da ben Ankara'dayım
o bana yakın olan arkadaş bir iki yazdı sonra yazmadı galiba hatırlamıyorum kullancıı adı neydi

einstein canım bende takip ediyorum blogunu hatta sık kullanılanlarımda yazmak kısmet olmadı ama

Teşekkürler canım :) takip edin benim minnoşun maceralarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…