Allah razı olsun cümlemizin kini inşallah.hiç korkma rabbim sabrını veriyor.gerçekten çok güzel hiçte korkulacak gibi değil.herkes beni korkutuyordu.çok zor falan diye .evet çok zor ama çok eğlenceli.sadece uykusuzluk ve yorgunluk zor geliyoro kadar.şimdi iki haftadıor annem yanımda da biraz rahat ediyorum.bugün mesela bi uyumuşum sabah namazından sonra .bebekleride anneme verdim mamalarını versin diye.bi kalktım saat 11:55 annem uyandırdı

uyandırmasaydı hala uyurdum herhalde

7 aydır hiç bu kadar güzel uyuduğumu hatırlamıyorum
benimoğlan cadı kızımın çığlıklarından uyandı ama annem sağolsun şimdi yine uyuttu.birazdan da ben uyuturum kızı.sonra da bana kapanış inşallah
Ya evet yaninda birisinin olmasi cok guzel benim yanimda kimse yok yalnizim esim bile, gece cok gec geliyor o da isten..tam 7 aydir 5 saat bile deliksiz uyudugumu hatirlamiorum ben

annemi cagirsam bende o benden once uyur zaten:d mamasini yapmak pek ilgisini cekmio sanirim, yemek yedirmek yerine kucaginda hoplatir sadece okadar..annenin kiymetini bil yani:)
Bencede sende hazir anneanneyi bulmuslarken onlar dinlen guzelce, benim yerimede uyu ohhh misss:)))))
bende yalnız bakıyorum bebeklerime ama annem türkiyeden ziyaretime geldi torunları ile de vakit geçirmeyi seviyor bende kendime vakit ayırıyorum dışarı da çıkamıyorum :):): inşallah anneannesi de gelmişken alırız bebişleri çıkarız gezmeye

Allah razı olsun annem çok ilgili.
hıhı birazdan gidicem uyuma senin yerine de uyurum.aslında bana deseler ki yat uyu iki gün uyurum herhalde

benim eşimde bu gece nöbetçi.nöbetçi olmadığı zamanlar da değişen bişey yok geceleri yine ben bakıyorum ama şimdi annem olduğu için ben bakıyorum annemi kaldırıyorum annem ilgilenirken ben mama yapıyorum.sonra namaza sonra direk yatağa uykuya

annem bebeklerle odada vakit geçiriyor.
bende nerdeyse 2 aydır 4 numara bez kullanıyorum 3 çok sıkı gelmeye başlamıştı bana göre bugünde real'e gittik indirimdeydi primalar baya bi stok yaptım
ikea'danda annemlerde kullanmak üzere 50 tl'ye mama sandalyesi aldık, sade ufak kullanışlı bişey
bu arada ben çorbalara, ekmekleri fırında kurutup rondodan neredeyse un kıvamına gelene kadar çekip koyuyorum , annem kardeşimide öyle büyütmüştü :)
evet biliyorum hatta galeta unu böyle yapılıyor.bende yapardım bi aralar.kuru ekmekleri kıtır kıtır yapar börekler pişince bocalardım.bebeklerim için hiç denemedim ama.birde kepekli köy ekmeği de kullanıyorum olduğu zaman onları rendelemek ufalamak zor oluyor.
ben daha almadım mama sandalyesi.almayı da çok istiyorum.zor oluyor biz kahvaltı ederken bebekler içeri de ağlıyor hadiiii bu sefer kucağa alıp kahvaltı yapıyoruz.birini de bazen pusete koyuyoruz.bi ihtiyaç bence gerekli bişey.
bu bahsettiğin hem sandalye üstüne de konuluyor değilmi ?
primalar çok güzel ve kokulu.bende kullanıyorum ama dört daha büyük geliyorçönceden dar gelirdi 4 beden aldık.sonra boy attılar özellikle oğlum şimdi 3 no iyi geliyor
kızlar iyi geceler herkese oğlum mırıldanmaya başladı, yarın devam ederiz inşallah
hayırlı geceler