- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.501
kızım tam ir keltoş teyzesi :))
durasella antalya'da ben Ankara'dayım
o bana yakın olan arkadaş bir iki yazdı sonra yazmadı galiba hatırlamıyorum kullancıı adı neydi
Teşekkürler canım :) takip edin benim minnoşun maceralarını :)
aa sendemi salliyosun aman canim alistirma kendi uyuyodu birak uyusun hemen alisiyolar sonrasi benim gibi kabusmemo bugün uyumadı mızıklandı durdu
eşimde erken geldi onun sesini duyunca hiç uyumadı
yaklaşık bi saattir uyuyo şimdi ama uyanmak üzere kıpraşıp duruyo sallıyorum
kızlar 18. haftadan sonra dişeti kanamalarınız başladımı 18 +5 kk hamilelik takviminde dişeti kanamalrı olabilir dedi ogün başladı bu kadar olur fırçalarken tabiki
aa sendemi salliyosun aman canim alistirma kendi uyuyodu birak uyusun hemen alisiyolar sonrasi benim gibi kabus
Bugece benim kizda uyumadi gece 4 de daldi 8 de uyandi miz miz,
Su ficher urunlerinden denizyildizi ninni projector var ondan alsam uyurmu? Kendi basina ninni soylemekten bende ne bogaz nede ayak kaldi sallamaktan kendi basina seyrederken uyurmu acaba aranizda boyle projector kullanan varmi bu ay bebeklere olurmu bilen varmi?
aa sendemi salliyosun aman canim alistirma kendi uyuyodu birak uyusun hemen alisiyolar sonrasi benim gibi kabus
Bugece benim kizda uyumadi gece 4 de daldi 8 de uyandi miz miz,
Su ficher urunlerinden denizyildizi ninni projector var ondan alsam uyurmu? Kendi basina ninni soylemekten bende ne bogaz nede ayak kaldi sallamaktan kendi basina seyrederken uyurmu acaba aranizda boyle projector kullanan varmi bu ay bebeklere olurmu bilen varmi?
selam millet
akşam geç yattınız şimdi uyanamadınız demi
Kızlar doğumdan sonra ilk regli ne zaman gördünz.
Ben bugün regl oldum da niyeyse pek şaşırdım :)
MErak ettim erken mi geç mi diye sizde durum ne ?
Valla benim ilk 45 gün kanım hiç durmadı sonrada 3. Ayıma girdim hemen oldum regl. (Buarada sezeryanla doğum yaptım)
ben normal doğum yaptım bir bağlantısı yoktur ama doğum şekliyle bünye ile ilgilidir di mi bilemedim
reglden sonra sütte azalma oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?