2012 Şubat Anneleri

kızlar 18. haftadan sonra dişeti kanamalarınız başladımı 18 +5 kk hamilelik takviminde dişeti kanamalrı olabilir dedi ogün başladı bu kadar olur fırçalarken tabiki

memo bugün uyumadı mızıklandı durdu
eşimde erken geldi onun sesini duyunca hiç uyumadı
yaklaşık bi saattir uyuyo şimdi ama uyanmak üzere kıpraşıp duruyo sallıyorum
aa sendemi salliyosun aman canim alistirma kendi uyuyodu birak uyusun hemen alisiyolar sonrasi benim gibi kabus

Bugece benim kizda uyumadi gece 4 de daldi 8 de uyandi miz miz,
Su ficher urunlerinden denizyildizi ninni projector var ondan alsam uyurmu? Kendi basina ninni soylemekten bende ne bogaz nede ayak kaldi sallamaktan kendi basina seyrederken uyurmu acaba aranizda boyle projector kullanan varmi bu ay bebeklere olurmu bilen varmi?

kızlar 18. haftadan sonra dişeti kanamalarınız başladımı 18 +5 kk hamilelik takviminde dişeti kanamalrı olabilir dedi ogün başladı bu kadar olur fırçalarken tabiki

Benim diş etlerim çok kanıyordu.20.hafta gibi başlamıştı. Yapılacak bir şey yok. Diş macunu olarak paradontax kullanmıştım o dönem. Ozellikle sabahları aşırı kanama oluyordu.

Bizim muzikli salincagimiz var. Ben ayagimda sallamaya baslamadan once muzigi aciyorum onun sesinde salliyorm ayagimda uyuyuncada gunduzleri ses daha fazla oldugu icin acik birakiyorm.onun sesinde uyuyor.istersen kucuk bi radyo bile koyabilirsin yanina(radyo voyage'i oneririm sadece soft muzikler cikio bolelikle sakin uyuyorlar)

canım benimki hala hamağında yatıyo ayakta sallanmaz zaten istemez
park yatağıda iyi sallanıyo ama şimdilik daha hamağında yatırıyorum

akşam herkes yazmış yazmış bugünde kimse uğramamış çok şansızım çok yorgunum zaten emekleme hızına yetişemiyorum bu çocuğun herşey kaşla göz arası oluveriyo ütü masasını açık koridorda bırakmıştım kafasını çarpmış az daha geç kalsam ütü kafasına düşücekmiş ne kadar dikkatsizim ..

memoyla işler hiç bitmedi bugün
süt sağdım tarhana çorbasını pişirdim peynirini koymuşum sütünü koymamışım içmedi homurdandı durdu sonra farkettim sütü ekledim içti
sağdığım sütü biraz bardağa koydum ağzına yaklaştırdım şaşırdı az içti gülmeye başladı çok komik geldi heralde bardaktan içmek
bardağa yaklaşınca kendi sesi boğuk çıkıyo çok ilgisini çekti bardağı ağzına dayayıp bağırıp gülüyo yaramaz
sonrada duş aldı
bu ara pipisi çok ilgisini çekiyo
ne zaman altını açsam eli hep orda kucalayıp duruyo
küvetindeyyken kaldırmış kafasını tutmuş pipisini bakıp bakıp kakırdıyodu yaramaz
çeliştirip duruyo
şimdi hamağında uyutmaya çalışıyorum kendi kendine ninnisini söylüyo
dün eşim geç geldi çok balık tutmuş memo uyuyunca onları temizlicem makina boşaltılacakk
yarın memoya taze taze balık çorbası yapayım diyorum geçen vermiştim
kış geliyo günlük tutulmuş balığı bulamam bidaha bulmuşken yapayım

Naber milet ben bugün sabah kahvaltımı zor yaptım tam oturdum kardeşim geldi annemler düğüne gitti bana bıraktıklar sonra alt komşumun evini su bastı halılarını benim balkona bıraktılar sonra oğlum altını pisledi onu yıkadımderken çay oldu buz gibi hiç biiey anlamadım kahvaltıdan sonrada markete gittim prima ıslak ,mendil aldım 2.50 tl idi indirime girmişti 3 paket aldım çokta yumuşak güzelmiş sonra yemek yap ye derken akşam oldu şimdi acunu izliyoruz arada showa bakıyoruz günü daha çabuk bitiriyoruım annemler köyden geldiğinden beri oğlum aman vermiyordu yoksa şimdi kardeşlerim bakarken bende işlerimi yapıyorum ohhh sefam olsun
kızlar oğlum çok tatlı yüz mimikleri yapmaya başladı gözlerini falan kırpıyo ellerine bakıp bişeyler yapıyo bayılıyorum yarın kilosunu baktırıcam bakalım almışmı?

bizimkinin 3 aydır eli pipisinde. konu komşunun yanında altını açıyorum hemen elliyor ve kız çocuklarını çok seviyor. yakında kızların babası kapımıza dayanır. işimiz var.

Kızlar doğumdan sonra ilk regli ne zaman gördünz.
Ben bugün regl oldum da niyeyse pek şaşırdım :)
MErak ettim erken mi geç mi diye sizde durum ne ?

bu akşam bizde şenlik vardı
memo uyumucam diye tutturdu bizde acunu izliyoduk
aldık oturttuk aramıza pek mutlu oldu anlatıyoda anlatıyo peltek peltek
gülmekten öldük
biz güldükçe o da gülüyo
eşimle ben artık her anlattığına aaaa öylemii deyip durduk
çok heycanlandı bi anlatıyo bi anlatıyo
sonra fazla samimi olduk şakalaşmaya başladık karnını gıdıkladık filan
ellerimizi yakalayıp ısırmaya başladı dişi yok allahtan olsa napacak bilmem

biz bugün playskool yarmaz topları aldık hani şu filli olan
topları fırlattıkça ilgisini çekti ama sesinden korktu şimdilik toplarıyla oynuyo
ilerde oynar az büyüsün
birde fisherpricenin eğlenceli trenini aldık müzikli tren sesi filan var
bunları aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…