2012 Şubat Anneleri

Allah'ım kimseyi şeytana uydurtma ve bizi ve çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştır.

memo çok ağladı yine
kabız ondanmı ağladı bilmiyorum
eczaneden fitil aldım
pazara gitcektik arabada uyudu sonra dışarda araba motor gürültüsünden çok ağladı eve geldik geri
şimdi kendinden geçmiş giibi uyuyo

Kizlar mrb okudum yaziyi yaa amma sacmalik bu isin affimi olur sansimi olur olay ne zaman omus bilmiyorum ama yeni ayriliyolar heralde hepsini okumadim.burda elefera yazdigindada affetme demistim Rabbim basima getirmesin ama benim sans verme durumum olmaz heralde esimde bunu iyi biliyo beni kapinin onune koyarsin beni diyo korkuyo.yinede Allah yasatmasinn cok zor bi imtihan.

hemşire nasıl gidiyor, iş, kızın ve oğlun. zor oluyor mu. ben halen işe dönmedim.

Cok sukur guzel gidiyo ama yorucuuuu sabahin korunde uyaniyorum kizima corba yapiyorum kahvaltisini hazirliyorum altini degistiriyorum kendim kahvalti yapip cikiyorum istede yogunuz zaten 1 de geliyorum kizimla oynuyorum sonra yediriyorum onu yemek hazirliyorum aksam icin ortaligi topluyorum hal kalmiyo resmen ama sikayetci deilim cooook sukurr.ise donmeme secenegin varsa emzirdigin kullan derim ama benim bunaldiysan iyi geliyor cunku cok yordu kizim beni emmedi hep huysuzdu esim ise giderdi hep tek ilgilenirdim suan daha iyi ozluyorum onu

Kızlar oğlumu şu an orhan gecebayın bir teselli var şarkısı ile sallıyorum. işe yaradı. daha önce dertler benim olsunu çalmıştım. bu çocuk arebeskçi olacak galiba:)

Kızlar oğlumu şu an orhan gecebayın bir teselli var şarkısı ile sallıyorum. işe yaradı. daha önce dertler benim olsunu çalmıştım. bu çocuk arebeskçi olacak galiba:)

bizimki de ben ne zaman telefonda konuşsam, biraz abartıyorum konuşmayı herhalde, bakıyorum ki uyumuş. az öncede annemle tel. de konuşuyordum, kapattık tel.i baktım uyumamış. deli gibi kendi kendime telefonda konuşuyormuş gibi konuştum durdum, uyudu o da ayağımda sallarken tabi.

Son düzenleme:

kızlar aldatmayla ilgili bi konuymuş meğer bende tanıdıklardan biri bunu yaşadı sandım yani burdan biri sandım neyse olayı yaşayanada çok geçmiş olsun diyorum allah şaşırtmasın kimseyi......çok tiksindirici bişey ama çevremde bunu yapan kadında çok var üstelik eşlerine insan söyleyemiyoı bie öldürür falan diye allah islah etsin gece yataklarına yattıklarında ellerini bi vicdanlarına koysunlar inş..... Neyse bana gelince annemler bugün süpriz yaptılar öğlen 3 gibi geldiler çok mutlu oldum zaten onlarla aynı binadayız oğlumu sevmeye doyamadılar halende onlardayım bende çok özlemişim annem köyden her tür reçel getirmiş incir gül elma reçelleri..... Sabah kahvaltım çok güzel olcak inş.... Lahana turşusuda var ohhhh mis.... Şimdi uyuyorlar yolda hiç uyumamışlar kardeşlerimle oturuyorum bende emiri izliyoruz oğlum annemleri unutmamış hiç yabancılamadı hiç ağlamadıda.... Kontrole götürdüm bugün doktor iyi kulağı dedi ama tekrar grip olur tekrar eder dedi.....inş iyi olck allahın izniyle

benim_olan gözün aydın canım, Allah muhabbetinizi arttırsın. yanında kaymakla incir reçeline bayılırım.

Senfat arabeske bağlamışın çocuğu :) benim eşimde orhancı çok sever ama daha oğlumda denemedim etki ediyomu:)kardeşlerimde hiç sesi çıkmıyo görümcemin eltimin kızlarınada hi. Gitmemişti ağlamıştı kan çekiyo herhalde anlamadım ben bu oğlanı.... Teyzesi dayısında gık yok çok şükür nefes alcam demekki gerçi onlarında okulu başlıyo ama napalım olduğu kadar...:) neyse kızlar ben kaçar

Kaymak yok evde ama buyur gel alırım sana feda olsun....çok şükür sorma bide babam uykusuz çıkmış yola az daha uyuyormuş bariyerlere gircekmik arabasıyla çok şükür anlamışta durmuş bi tesiste napardım bişey olsaydı allah korudu....

canım benim sağol, yemiş kadar oldum. Allah korumuş onları da. Allah eksikliklerini göstermesin.

Bebeği kabız olan kimse kayısı suyu versin bide 1 çay kaşığı zeytinyağ içir cnm kabız yapcak bişey verme muz beyaz ekmek pilav makarna gibi geçmiş olsun ek gıdalarıda bu ara biraz cıvık ver yoğurtta verme oda kabız yaparmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…