- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #71.861
Oooo hanımlar ne kadar hamarat benim hi. İçimden gelmiyo sadece biraz fasulye ve erik koydum dolaba kompostoluk o kadar domatesle falan uğraşamam şimdi oğlum bütün zamanımı alır oldu annemler gelcek bi kaç güne fındıktan belki onlar oğluma bakarken bende bişeyler yapoarımm ama sizin kadar hamarat olmam çok zor nasıl fırsat bulup bunları yapıyorsunuz inanamıyorum oğlum şuan elektrik süpürgesiyle kavga ediyoo koyduğum yerde yanına gitmiş aman verse bana şakarım eşimde bugün izinli türkiyenin maçını izlemeye dışarı gitti ben evde sersem kuşum bazen çok bunalıyorum 2 ci çocukmu allah korusun diyorum allah ikizieri olanlara yardım etsin daha 6 aylık her yerde peşimde uyurken anca işlerimi yapabiliyorum namaz için abdest alsam banyoya kadar yanıma geliyo gelde al abdest off off ben daha sebze çorbasına başlamadım geçmi kaldım acep ama yakında başlarım oğlumun gribi geçsinde bugün daha iyiydi şükür gecede pek öksürmedi yarın kayınpederim prostat kanserinden dışardan ameliyat olcak inş iyi geçer onuda düşünüyorum bi yandan daha oğlumu torununu görmedi 85 yaşında inş bişey olmaz eşim işinden gidemiyor yerine abisi gitti hayırlı haber alırız inş allah hastaları olanlara yardım etsin çok zor
Canım allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun...
Minnoşlar iyice yrazamazlaştılar ama ben düşünüyorum valla ikinciyi :)