- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.141
saatlerdir okuyorum çok üzüldümm erkeklerin kadınları böyle en savunmasız anında aldatmalarına çok kızıyorumm
eleferaya diyecek söz bulamıyorum allah bebeğini korusun canımm
inşallah o kocan olacak adam seni gerçekten seviyoduurda çok üzülür yaptığına pişman olurrr
canım bende zaten diyorum ya ben istediğim kadar gizli karıştırsamda o yapıcak olursa yapar zaten bütün kanıtlarını gizlese saklasa ben nerden bilicem adamın şüphesi olsa saklar yada ortada bırakmaz zaten.yada hiç bi delil bırakmayarak kendine güveniyodur bilemem ama bence ne erkekler çok masum nede evli erkeklere bela olan kadınlar ben erkeklere çokta güvenmiyorum ne olursa olsun belki buna kızacaksınız ama bu benim fikrim en iyisi dediğinden neler çıkıyo valla.hee bide şöyle bişey var hayat bi paronoyayla geçmez oturup gece gündüz düşünülmez ama elbet bi yerden açık verir o zaman da vay haline yaniiii
bence de canım tek taraflı değil,bu problemler...
sucu sadece kadına yıkmak ,komik olur... ben kadınların gurursuzluguna kızıyorum o kadar,o da hemcinsim oldukları için...
sadece aldatma degil diger konularda da eger net isek allah karşılaştırıyor zaten aldanmadan ... o yüzden kurcalamaya gerek yok..
Guleceksınız halıme.
Kendımı avutmanın yollarını arıyorum.
O pisligin kartından 210 TL ye parfum aldım.
Ve yemın ederım alırken, 'ayy acaba bırsey der mı?' dıye gecırdım bır an ıcımden.
Sonra kızdım kendıme ve aldım!
Guleceksınız halıme.
Ve yemın ederım alırken, 'ayy acaba bırsey der mı?' dıye gecırdım bır an ıcımden.
Ben kadınlara da hiç güvenmıyorum canım ..o yüzden dedım ..Yani kadın kuyruk sallamazsa erkegın aklına bıle gelmez gıbıme gelıyor ..Hele ewlıyken zaten agır bir yük ewlılık erkeklere ..Bir dırdır ,bir kadın daha cekemem dıye dusunurler..Masraflar da cabası dıger kadın olacaksa..Ohoo biraz zor gelıyor yenı arayıslara gırmeleri..girse de kadında bitiyor olay bence..Kadın nasılsa ewlı adam dıye alttan alıyor,pohpohluyor,adamları şımartıyorlar..5 para etmez tipi olmayan kişiliksiz erkeklerın bıle guzel alıcıları oluyor günümüzde..Kadınların cogu kısmı hıc secıcı degıl artık canım..Arkadaslık eklerken yanlıslıkla sildim galbıa..Tekrar yolladım cnaım..
nedense sadece kadınlarda bulmuyorum ben suçu..
Erkeklerin hiç mi suçu yok?
Onlar zaten hazır..
Eşimle aramız kötü..
Yakında boşanacağım...
Yatak olayımız bitti..
Kardeş gibiyiz...
Laflarıyla nice kızın gönüllerini yakmışlardır..
Allah bilir bazıları evli olduklarını bile bilmiyordur..
Ama bu eve girmeden önce arıyormuş..
dolayısıyla kadın biliyor..
Belki kadın da evli o yüzden bu durumu kabullendi..
Eleferalar araba aldı yakın geçmişte..
Oh valla daha rahat eder..
Ay kıza da göstermiş midir bu arabayı?:)))
Yok canım valla benim gözümde erkekler masum kelebek değiller..
Asla gözünün yaşına bakmam
Bu aldatma işi tek taraflı olan bişey değil....
İki rıza gerek...
Biri kadın biri erkek...
Biliyor mu burayı?
Nickini?
benimki buraya yazdığımı bilir de nickimi bilmez mesela...
Eki Görüntüle 331977 Eki Görüntüle 331978 Eki Görüntüle 331979 Eki Görüntüle 331980 Eki Görüntüle 331981 Eki Görüntüle 331982 Eki Görüntüle 331983 Eki Görüntüle 331984 kızlar buda akşam yüklediğim oğluşumun odası maşallah deyin lütfen
Düşünme artık onu ..Sen bence limiti bitirecek kadar alıswerıs yap ancak rahatlayacaksın deşarj ol..Çıkmadı mı eşin de işten??O sana mı baglı cıkacak ..Napcaksınız?
pomak35kullanıcısından alıntı
Burağın odasının hazır hali
CAnım bUrak paşa güle güle giysin..
Allah üzerinde görmeyi nasip eylesin..
Çok güzel çok beğendim ben odasını...
Rengi mobilyası...
Dolabın altındaki oyun konsolu mu canım?
Herşeyin hazır maşallah..
Doğum çantan
Ben daha hazır eylemedim..
Ama sanırım küçük bir çantam olacak:)))
bence yanlışş yapmışsın..
Eki Görüntüle 331977 Eki Görüntüle 331978 Eki Görüntüle 331979 Eki Görüntüle 331980 Eki Görüntüle 331981 Eki Görüntüle 331982 Eki Görüntüle 331983 Eki Görüntüle 331984 kızlar buda akşam yüklediğim oğluşumun odası maşallah deyin lütfen
Guleceksınız halıme.
cnm ALLAH yardımcın olsun,çok zor bir durum evet kesinlikle yaptığına çok pişman olacak,hele bebeğin doğduğunda dünyası başına yıkılacak hiçbişey yokmuş gibi davranma affetme burnundan fitil fitil getir zamanla kendini affetirebilirse o başka...
Guleceksınız halıme.
Guleceksınız halıme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?