2012 Şubat Anneleri

Ne sekılde ogrendıgımı soylemeyecegım.
Dokumanı nasıl buldugumu v.s. bılmeyecek.
Ama bence gormelı ki kacıs noktası kalmasın.

selam bitanem öncelikle şunu söyliyim bu gün böyle bir olayla k.k karşılaşmak şok etti beni her ne kadar birbirimizi tanımasakta kaç zamandır burada dertleşiyoruz her konuda.Ben yazdıklarından anladığım ladarıyla evet biri varmış gibi geliyor ama sen yinede bi dinle bakalım işin aslını be canım sor eşine noyu aradığında kızın çıktığını sor bakalım ne diyecek, hıı şimdi eşini en iyi sen tanırsın daha önceleri varmıydı butarz bişeyleri hiç yakaladınmı yada şüphelendinmi buda önemli bazıları takıntılı azında var ne varsa tabi oda olmamalı ama çevremden görüyorum allahım kimseye yaşatmasın umarım yanılıyorsundur da bu günlerinde bide bu üzmesin yıpratmasın en güzel zamanlarınızı doğum bebek herşey ilk olucak daha dönüşü olmaz bu olayların sonra bi yanlış anlaşılma yüzünden bugünlerin mutluluğunu yaşayamadın diye çok üzülürsün ve üzülürsünüz.Ama şuda bi gerçek bu halinle bu duygusal zamanında her ne nedenle yapmış olursa olsun (cinsel ihtiyaç,macere ,dert arkadaşı)hiç farketmez bende affetmezdim doğru diyorum bekara karı boşamak kolay derlerya ben bekarken hep söylemişimdir halada söylerim ne yap et bir beni sakın aldatma iki sakın elini kaldırma diye hala bu düşüncedeyim hiç affetmem.Neyse bu konuların gerçekliğini hiç düşünmeyelim canım eşine dürüstçe sor bakalım ne diyecek sende kendini ne olursa olsun üzme sakın hiç deymez de bebeğini düşün.Oldumu canım kendini ve bebeğini düşün

Off çok zor şeyler bunlar gerçekten ..İlk adese yazdıgı zaman bir dank etmişti bana şüphelerım artmıstı,sonra yakın arkadasım da 6 aylık hamıle we o yasadı 2 hafta kadar önce..Şimdi de elefera..Erkekler de ne kadar acizler ama di mi?Bu zaaf nedır yaa..Sen madem daha net degılsın ne dıye ewlenıyorsun da karını aldatmaya kalkıyorsun ne rahatlık bu ..Aysebahar'a tam katılamıyorum bu konuda KIZLARI çok fazla sucluyorum ben ...Gerçekten kız kurusu olmuslar..Başkalarının erkegını arıyorlar kendılerı bulamıyorlar..

Ne sekılde ogrendıgımı soylemeyecegım.
Dokumanı nasıl buldugumu v.s. bılmeyecek.
Ama bence gormelı ki kacıs noktası kalmasın.

Yanı canım gösterecek mısın dökümanı??Ne zaman cıkacaksın ..Özelden mesajımı okudun mu?Benden tavsıye o kadar net ol ki dırek tutuşsun ..Affetceksen bıle cook sonra edeceksen sımdı war ya burnundan getır..Ne cesaret bu dersın ..Asla tawrından ödun werme ..güçlü dur..Bu kadar sewılecegını mı sanıyorsun baskaları tarafından dersın..Sen benım degerımı bılemedın cok sey kaybettın dersın..Duygu sömurulu yapıstır cevaplarını..Ben de web şifresı alıp bakmak ıstıyorum ,nasıl alınıyor ??Faturasız hat da oluyor mu???

şu tel karıştırmalarına da şaşıyorum,bir de gizli..madem karıştırcan otur kocanın kucagına bakalım benim aşkım ne yaramazlık yapmış de... bişey bulamayınca öp aferin de..hem itici gelmez hemde insan kendini suclu hissetmez... ayy ben eşimin skypesinin,maillerinin şifrelerini bilirim, o da mecburiyetten genelde ben ilgileniyorum bi sorun cıktıgında onun iş yaşamıyla ... ama bildiğim halde bir kere bile girmemişimdir... pc de otomatik açılır hatta, bakmadan cıkıs yaparım...

kocama cok mu güveniyorum ... hayırr... ama paranoya yaşanmazki bu hayatt... karıştırayım kurcalayayım ugrasayım kendimi kaybederim,bunları yapınca kotu birşey gormesem bile kendime gelemem benn,suclu hissederim hasta hissederim...

zaten bizim saflar yapsa boyle dokuluyor işte belli oluyor , sen istemesen de karşına cıkar...kıllandırır insanı bulursun varsa acıgını... ama adam cakalsa zaten o işe kendini vermişse sen de tanırsın,istediğin kadar kanıt ara bulamazsın...

Herkese merhabalar...
Uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadım ama eleferanın durumuna inanılmazzz üzüldüm ve sessiz kalamıcam
yaşadıklarınıı çok iyi anlıyorum...bende 5 yıl öncee eski nişanlım tarafından aldatıldım ,o duyguyu düğünüme 2ay kala yaşadım.
Amaa diyorumki kadının kadına yaptığını, yılan yılana yapmazz... Yazıklar olsun sana bunları yaşatan eşinee ve o adi kadına..
Bence kesinliklle birşeylri araştırıp canını sıkma, iş olacağına varır..bu halde araştırma yapıp kendini üzme...
şu an tek ihtiyacın olan zaman ...

tcelse hattın SIFRE yaz 2222 ye gönderr ..

Kızı arasana bir ne diyecek ?Ona göre sekıllendır konusacaklarını kocanla..almaya mı gelecek ,sen mı gıdıyorsun..O da cıkacak mı işten şimdi..

Awea ve faturasız canım

he canım bir de avea fatura bilgilerine falan bakarken ücret kesiyordu,bilgin olsun.. ama tam neye bakarken onu bilmiyorum...

bende bir ara aveaya gectim daha ekonomik diye ama adamlar internet şubesinden bilgi alırken bile baktım ücret kesiyorlar sinir oldum geri döndüm tcele

Bırde benı dusun.
Sabah ezanı okunurken dua ettım, 'Rabbım dogruysa karsıma cıkar ama olmasın' dıye.
Daha once hıc yakalamadım.
Ama bız nısanlıyken ona bır oyun oynadım.
Baska bır msn den onunla konustum.
Ve gercekten konusulmayacak tarzda bır konusma yaptım.
Tepkısı; olumluydu, benım yazısmalarıma karsılık verdı ve bulusmak ıstedı.
Ama sonra arkadaslardan bırı benım oldugumu soylemıs!
Bu kez oyle bir kükredi ki!
O haklı cıktı, ben yaptıgıma pısman oldum.
Neymıs, 'o bır kısı varmıs, onun oldugundan suphe duymus, amacı onunla bulusup, rezıl etmekmıs'
Ama yazdıklarına bır acıklama getıremedı, bende kendımı oyle suclu hıssettım kı bır daha konuyu acmadım.

Onu diyorum ya canım..
tedbirini alan alır..
Gemisini yine yürütür o..

KAnıta gerek yok..
Kanıt senin gözünle gördüklerin..
Yüreğinle hissettiklerindir..

kızlar benim eşim nickimide biliyo
ben evde yookken sık kullanılanlardan bakmış
profilede girince hopp görmüşş
ama hiç okumam diyo
işi olmazmış

Var ya bence benimki de nickimi biliyor.:)))

Valla benim adam da biliyor nickimi benim bence:))

Ben daha hiç karıştırmadım ne cebini ne telefonunu..

Yıllar önce bir hikaye dinlemiştim canım..
kedinin bacaklarını ayırmak diye..

Eşim o gece konuştu benle..
bende..
ANLAŞTIK:))

Bu erkekler sence neden o dönemde boşluğa düşüyor canım?

bilmiyorum canım benim ki pek düşmedi :))) erkek gücsüz oldugu içindir,işine gelmediği içindir,iyi gün eşi oldugu içindir...

canım bende zaten diyorum ya ben istediğim kadar gizli karıştırsamda o yapıcak olursa yapar zaten bütün kanıtlarını gizlese saklasa ben nerden bilicem adamın şüphesi olsa saklar yada ortada bırakmaz zaten.yada hiç bi delil bırakmayarak kendine güveniyodur bilemem ama bence ne erkekler çok masum nede evli erkeklere bela olan kadınlar ben erkeklere çokta güvenmiyorum ne olursa olsun belki buna kızacaksınız ama bu benim fikrim en iyisi dediğinden neler çıkıyo valla.hee bide şöyle bişey var hayat bi paronoyayla geçmez oturup gece gündüz düşünülmez ama elbet bi yerden açık verir o zaman da vay haline yaniiii

Hangi konuda canım ?
Bence sadece erkekler suçlu değil..
Bu karşılıklı olan bişey..

Evet, gosterecegım.
Ama en basta blöf yaptım, dokumanım yok dıyecegım.
Sadece gece aradım, kız cıktı bende oyle suphelendım dıyecegım.
Bakalım yanıtı ne olacak, sonra da dokumanları yuzune vuracagım.

Acıkcası bılmıyorum canım nasıl oldugunu.

Aramadımı eşin ????

Elo

Hayır canım.
Aramasın zaten.
Konusmak ıstemıyorum su an.

Kızı arasana bir ne diyecek ?Ona göre sekıllendır konusacaklarını kocanla..almaya mı gelecek ,sen mı gıdıyorsun..O da cıkacak mı işten şimdi..

Once esımle yuzyuze konusayım.
Daha ne zaman cıkacagıma karar veremedım.
Utanıyorum cıkmaya.
Ama gercekten sancım artmaya basladı.

Son düzenleme:
saatlerdir okuyorum çok üzüldümm erkeklerin kadınları böyle en savunmasız anında aldatmalarına çok kızıyorumm
eleferaya diyecek söz bulamıyorum allah bebeğini korusun canımm
inşallah o kocan olacak adam seni gerçekten seviyoduurda çok üzülür yaptığına pişman olurrr

Hangi konuda canım ?
Bence sadece erkekler suçlu değil..
Bu karşılıklı olan bişey..

Ben kadınlara da hiç güvenmıyorum canım ..o yüzden dedım ..Yani kadın kuyruk sallamazsa erkegın aklına bıle gelmez gıbıme gelıyor ..Hele ewlıyken zaten agır bir yük ewlılık erkeklere ..Bir dırdır ,bir kadın daha cekemem dıye dusunurler..Masraflar da cabası dıger kadın olacaksa..Ohoo biraz zor gelıyor yenı arayıslara gırmeleri..girse de kadında bitiyor olay bence..Kadın nasılsa ewlı adam dıye alttan alıyor,pohpohluyor,adamları şımartıyorlar..5 para etmez tipi olmayan kişiliksiz erkeklerın bıle guzel alıcıları oluyor günümüzde..Kadınların cogu kısmı hıc secıcı degıl artık canım..Arkadaslık eklerken yanlıslıkla sildim galbıa..Tekrar yolladım cnaım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…