• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

saatlerdir okuyorum çok üzüldümm erkeklerin kadınları böyle en savunmasız anında aldatmalarına çok kızıyorumm
eleferaya diyecek söz bulamıyorum allah bebeğini korusun canımm
inşallah o kocan olacak adam seni gerçekten seviyoduurda çok üzülür yaptığına pişman olurrr

Hıc sanmam.
Uzulecek olsa, sevıyor olsa mıdesı alır mı bır baska kadın ıle konusmayı!
Ben neden bır erkekle goz goze gelmekten ar edıyorum.
Cunku onu aldatmıs sayıyorum kendımı.
Cunku onu hak etmedıgı kadar sevıyorum.

Kızlar ben çıkmak zorundayım hem sağlık ocağında son ebe kontrolüm var hemde doğum doktorumda kontrolüm var hayırlısıyla evime akşam gelirim artık.Çünkülüm kayınpederle gidicem dönüş kaynanama olur kesin yemekten sonra geliriz artık gece.eleferam üzme kendini arkadaşımız doğru yazmış ilk defa bu kadar kalabalığız seni takip ediyoruz güzelim gelişme ne olursa olsun sakın bebeğini üzecek kadar önemli hiç bişey olamaz bunu unutma hepinizi öptim kızlar .NIHLEDEN haber alanınız varmı canım ne oldu acaba valla akşam ben bile çok heyecanlandım nıhlenin yerine gece 1.30 gibi yasin okudum hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin allah ım diye hadi ben kaçtım canlarım görüşürüz mucukkkkkkk:emir_bebek:

canım bende zaten diyorum ya ben istediğim kadar gizli karıştırsamda o yapıcak olursa yapar zaten bütün kanıtlarını gizlese saklasa ben nerden bilicem adamın şüphesi olsa saklar yada ortada bırakmaz zaten.yada hiç bi delil bırakmayarak kendine güveniyodur bilemem ama bence ne erkekler çok masum nede evli erkeklere bela olan kadınlar ben erkeklere çokta güvenmiyorum ne olursa olsun belki buna kızacaksınız ama bu benim fikrim en iyisi dediğinden neler çıkıyo valla.hee bide şöyle bişey var hayat bi paronoyayla geçmez oturup gece gündüz düşünülmez ama elbet bi yerden açık verir o zaman da vay haline yaniiii

bence de canım tek taraflı değil,bu problemler...
sucu sadece kadına yıkmak ,komik olur... ben kadınların gurursuzluguna kızıyorum o kadar,o da hemcinsim oldukları için...
sadece aldatma degil diger konularda da eger net isek allah karşılaştırıyor zaten aldanmadan ... o yüzden kurcalamaya gerek yok..

Guleceksınız halıme.
Kendımı avutmanın yollarını arıyorum.
O pisligin kartından 210 TL ye parfum aldım.
Ve yemın ederım alırken, 'ayy acaba bırsey der mı?' dıye gecırdım bır an ıcımden.
Sonra kızdım kendıme ve aldım!

bence de canım tek taraflı değil,bu problemler...
sucu sadece kadına yıkmak ,komik olur... ben kadınların gurursuzluguna kızıyorum o kadar,o da hemcinsim oldukları için...
sadece aldatma degil diger konularda da eger net isek allah karşılaştırıyor zaten aldanmadan ... o yüzden kurcalamaya gerek yok..

Ewet ahmak bir sewgılım wardı beni aldatmıstı ..Gece arkadaslarıyla bara gıdecektı ve benım gelmemı ıstememıstı ..meger orda pislik arkadasları baskasıyla tanıstırmıs ve öpüşmüşler bile..Ben de içime dogmustu telıne bır bakmıstım ne göreyım ''şarkımızı dinliyorum,senı düşünüyorum''diye mesaj war telefonda ..Şok olmustum yaa ..Şarkımız demıs ka.ı bir de nerden şarkınız oldu 2-3 haftada..Ne oluyor dedım şok oldum ..Hatırlıyorum da berbat bır duygu .Ama,Allah mutlaka gösterıyor..

Guleceksınız halıme.
Ve yemın ederım alırken, 'ayy acaba bırsey der mı?' dıye gecırdım bır an ıcımden.

:1::1:Düşünme artık onu ..Sen bence limiti bitirecek kadar alıswerıs yap ancak rahatlayacaksın deşarj ol..Çıkmadı mı eşin de işten??O sana mı baglı cıkacak ..Napcaksınız?

Ben kadınlara da hiç güvenmıyorum canım ..o yüzden dedım ..Yani kadın kuyruk sallamazsa erkegın aklına bıle gelmez gıbıme gelıyor ..Hele ewlıyken zaten agır bir yük ewlılık erkeklere ..Bir dırdır ,bir kadın daha cekemem dıye dusunurler..Masraflar da cabası dıger kadın olacaksa..Ohoo biraz zor gelıyor yenı arayıslara gırmeleri..girse de kadında bitiyor olay bence..Kadın nasılsa ewlı adam dıye alttan alıyor,pohpohluyor,adamları şımartıyorlar..5 para etmez tipi olmayan kişiliksiz erkeklerın bıle guzel alıcıları oluyor günümüzde..Kadınların cogu kısmı hıc secıcı degıl artık canım..Arkadaslık eklerken yanlıslıkla sildim galbıa..Tekrar yolladım cnaım..

Canım aynı şeyi söylüyoruz aslında..
Aşağıda benim yazdığım msj..
Yani o kızlar yolda yürürken
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa erkek diye saldırmıyor ya bu erkeklere?
Guruları var değil mi bunların?
Erkekler hemen hazır atmaya suçu..
KAdınlar hazır zaten hemcinsini suçlamaya...

nedense sadece kadınlarda bulmuyorum ben suçu..
Erkeklerin hiç mi suçu yok?:35:
Onlar zaten hazır..
Eşimle aramız kötü..
Yakında boşanacağım...
Yatak olayımız bitti..
Kardeş gibiyiz...
Laflarıyla nice kızın gönüllerini yakmışlardır..

Allah bilir bazıları evli olduklarını bile bilmiyordur..

Ama bu eve girmeden önce arıyormuş..
dolayısıyla kadın biliyor..
Belki kadın da evli o yüzden bu durumu kabullendi..

Eleferalar araba aldı yakın geçmişte..
Oh valla daha rahat eder..
Ay kıza da göstermiş midir bu arabayı?:)))

Yok canım valla benim gözümde erkekler masum kelebek değiller..
Asla gözünün yaşına bakmam

Bu aldatma işi tek taraflı olan bişey değil....
İki rıza gerek...
Biri kadın biri erkek...

Biliyor mu burayı?
Nickini?
benimki buraya yazdığımı bilir de nickimi bilmez mesela...

:1::1:Düşünme artık onu ..Sen bence limiti bitirecek kadar alıswerıs yap ancak rahatlayacaksın deşarj ol..Çıkmadı mı eşin de işten??O sana mı baglı cıkacak ..Napcaksınız?

Benım cıkacagımı bılmıyor.
Eve gıdeyım, gıttıgımde arayacagım, 'cabuk eve gel' dıye.
Gelmem fılan mı dedı, hooop dukkana gıdıcem.
Aksamı bekleyemem.

pomak35kullanıcısından alıntı
Burağın odasının hazır hali

CAnım bUrak paşa güle güle giysin..
Allah üzerinde görmeyi nasip eylesin..
Çok güzel çok beğendim ben odasını...

Rengi mobilyası...

Dolabın altındaki oyun konsolu mu canım?

Herşeyin hazır maşallah..
Doğum çantan
Ben daha hazır eylemedim..
Ama sanırım küçük bir çantam olacak:)))

pomak geçmişi okumadın ama sana yazdım
Burak beyin odası muhteşemmmmmmm:nazar:

Guleceksınız halıme.

cnm ALLAH yardımcın olsun,çok zor bir durum evet kesinlikle yaptığına çok pişman olacak,hele bebeğin doğduğunda dünyası başına yıkılacak hiçbişey yokmuş gibi davranma affetme burnundan fitil fitil getir zamanla kendini affetirebilirse o başka...

Lutfen vodafone hattı olan su kızın numarasını sorgulayabılır mı?
Ben mesaj gonderemıyorum.
Belkı adını ogrenme sansım olur.
Lutfen ):

cnm ALLAH yardımcın olsun,çok zor bir durum evet kesinlikle yaptığına çok pişman olacak,hele bebeğin doğduğunda dünyası başına yıkılacak hiçbişey yokmuş gibi davranma affetme burnundan fitil fitil getir zamanla kendini affetirebilirse o başka...

Pısman olur mu, bılmıyorum.
Ama burnundan getırene kadar ugrasacagım onunla ve o o.r.pu ıle.

Guleceksınız halıme.

sende benim gibisin aynı .ben de sinirlenince hemen a.v falan yaparım hıncımı almak için. Ama bu olayın hıncı da alınmaz ki böyle...Canım şimdi ne yapmayı düşünüyorsun. Bu arada gerçekten çok güçlü bir kadınsın.Elif senin gibi bi anneye sahip olduğu için çok şanslı

buarada masıl bukadar çok kişi burayı takip edebiliyor hiç bukadar kalabalık olmamıştı 10-15 kişi olduğundada yazan 2-3 kişi olurdu çok ilginç

Guleceksınız halıme.

Ben parfüm almazdım...
Madem başladın değsin otursun bir yerlerine kocanın..
Ben olsam adamın kartıyla altın alırdım:9::9::9:
Altın takılar...:nazar:
Limiti sonlanana dek kullanırdım..
Ama para edecek bişeyler alırdım:1::1:

Back
X