- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #57.381
eskilerde tatlım :)) dünden kalma..
hele şu hamilelik olayında sizi sıkanlar da oldu mu,daha 6 aylık olmadan ayy seni 6.ayda gorcem,yok seni son ayda görücem benn.. ayy nasıl agırlascaksın nasıl berbatt falan ...şimdi son aya geldim e tabi eskisi gibi rahat olmamız imkansız ama abartılacak kadar degil yani.. şimdi de şey diyorlar seni dogurunca görücem ben,işte arıyorlar kitap okuyorum diyorum son son oku diyorlar falan,geziyorum diyorum son gezmelerin diyorlar..
annem bile olsa fırca kayıyorum ben bunu göze almışım,lükslerimden feragat etmeyi falan sen de desteklesene korkutcagına bunalıma sokcagına.. ama bu da neden kaynaklı bir onceki nesil genelde ev kadını bir cocuk dogurmuş bir onun zorlugunu görmüş ..ee onu da anlata anlata bitiremiyorr... üff döktümm kendimiiama cocugum bir yaşına bassın,işe gireyim,hakikaten kitap yazacagım :)))
ya bezi baglamıyorlarmış altına sürüyorlarmış :)) artı orto boy bayaa büyük sıgarsın kujumm :)
Yaa boşwer o tipleri ..Bizimkilerle bile anlaşamıyorum ben herşeyin aynısını yaşamamı beklıyorlar yaşadıklarının ..Aradan 30 yıl geçmiş hala benim doğumumla hamılelıgımı bıle kıyaslıyor annem ..Ohoo bunlar boş boş konuşsun ..Kişi kendını bildikten sonra no problem bence..Sonuçta benim arkadasım 40ı bile dolmadan bebeğiyle çıkmıstı gezmişti..bunlar eskıde kalan şeyler..Artık AVM'ler war kış olsa da dısardasın çocugunla zaten ..Kim ne karışır ki..Hiiç takma olumsuz söylenenleri ..Ewet hasta bezini alta koyup cıplak yatırıyorlarmıs yataga:)