- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #57.321
Feray bak sende bana selam vermiyosun naapiim ben şimdi heeeee
bi de bi tek sana yazdım özel olarak selamımı![]()
aboo vaLLaha qormedım vivasuLtan suLtanLarın en nıkahLısı

NabıOsun tribaL haTunum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldimmmm![]()
feray ben seni kaydettim
sende beni kaydetmek ister misin?
çaldırıyorum bak bebem
feray ben seni kaydettim
çaldırıyorum bak bebem
kızlar ben geldimmmm[/QUO
hoşgeldin.bak bende doğurdum geldim......
Haknurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
HosqeLdınnnnnnnn taze annemmmmmm
raßßım anaLı babaLı buyutsun ınsaLLah canım benımmmm
anlat cabıkkk cabıkkk nasıl oldu
nerde oldu
senı beklıoruz delı qıbı canım benım harıka bı suprız yaptın bıze ya![]()
feray ben seni kaydettim
çaldırıyorum bak bebem
sağol filancam...valla çok istediler çok çabaladılar eşim çok kırgındı aileme hala kırgın ama ben hamileyim diye beni yanlız bırakmadı sağ olsun..kardeşlerimde çok özlemiş beni....yemek yerken yanımda oturma kavgası bile yapıyolar.....esadımın tekmelerini falan gösteriyorum onlara....erkek kardeşim daha 8 yaşında kıskanıyo biraz ama inş esad doğunca daha beter kıskanmaz....bana çok düşkün zira...nasıl dengeyi kurcam bilmiyorum..:44:....paylaşılamayan çocuk oldu şimdiden oğlum....annemlerle barışacağım aklımın ucuna gelmezdi...Rabbime şükürler olsun inş bi daha kırmazlar beni yok yere....darısı tüm ailesiyle görüşmeyenlerin başına....Aallahım yardımcıları olsun.....
bende sizi özledim ama dediğim gibi bugünlük burdayım..merak etmeyin sakın yine gelcem inş..bi vınım olsun....doğursamda gelcem vallamerak ediyorum sizi çünkü....sen nasılsın bebeğin nasıl..seninkide erkekdi dimi.....:44:şubata kadar bekler inş bizim sıpalar yavvv
BEN VALLA SENI MRK EDIYORUM HEP YAZDA SNA CVP YAZIYM DIYE BAKIYORUM AMA SEN YAMZIYORSUN BEN BURDYKEN CANIM VE INNAMICKASIN AMA AKLIMDNA GECIYORDUN :)
Kızlar öncelikle hastanede ve burda beni yalnız bırakmadığınız için size çok teşekkür ederim...Sizleri seviyorum...Öncelikle oğlumda bende çok iyiyiz bunu söyleyeyim sırayla sorularınıza alayım biraz sohbet edelim daha uygun zamandada uzun uzun doğum hikayemi yazayım çünkü eve inanın daha yeni girdik size oturarak yazıyorum yatağım bile yapılmadı...![]()
Maşşallah kızlar neler oluyor canlar herkes patır patır doğurmaya başladı allah analı babalı büyütsün canım eeee anlat bakalım ayrıntıları alalım tecrübe olsun dimi ama :)![]()
Mrb cnm evet erken geldi oğlum bize sürpriz yaptı yesin annesi onu iyi maşaallah valla kızları olan sıraya girecek simsiyah kıvırcık saçlar çekik japon gözlerr ohhhhhaknurummmmmmmmhoşgeldin erken gelmiş emrecik......şok ettin beni yahuuuu nasıl iyimi bebecik anlat anlattt
![]()
Sağolasın canım banada sürpriz oldu ama evet.....hoş geldinnnnnnn :))))))))))))))) sen doğummu yaptın maşşallah ne zaman allah analı babalı büyütsün canım ya çok sevindim ,
![]()
Ben her zaman şaşırtmayı severim bacım sizi seviyorum hastanede bile yalnız bırakmadınız sağolun...haknur anlat meraktan öldü millet
terfi eden annemiz![]()
Sağolasın canım senide tebrik ederim duydum tosuncuk gelmiş valla emrem küçük kaldı yanında heee....![]()