2012 Şubat Anneleri

Evet canım bol hareket iyi geliyor sanırım.. neyse sevindim demek ki biraz daha hareketle daha dengede tutabilirmissin... canım icini ferah tutmaya bak, en önemliside moral bence......

Akşam yemekten sonra çıkayım artık eşim evde olursa o da gelir.
Olmazsa evin yakınlarında takılırım napim. Hava da erken kararıyo artık ama sitenin etrafında yürürüm olmadı bikaç tur, kameraların gördüğü yerlerden yerlerden :)

Sabahları zaten servis o kadar erken almıyo, sabah da çıkar yürürüm....
Öğleyi de halletcez artık bi şekilde.

o9lur öyle arada olur. geçer o. hormonlarrr....

:))))))) Biizm dünyamızdı vallahi.. Kanal6 da HUGO vardıya, onu telefonla düşürmek için saatlerce uğraşırdım çok komik ya..........

kız o bişey mi bizim evde çevirmeli telefon vardı. bi kere 900 lü bi hattı aradım ben neymiş barbıe bebek kazanacam. kadın soru soruyor tuşla dıyor ben tuşluyorum kadın yanlış cevap dıyor boyna.

meğersem çevirmeli teli kabul etmıyomuş haspam. tuşlu olucakmış. ahehehehehe

aynı burası işte orası da. sıkıcı öff.

Hayırdır doktor felan? Can sıkıcı bir durum yok dimi...
Ben iyiyim canım çok sağol, şu geçmek bilmeyen zamanın geçmesi için kendime meşgaleler çıkartıyorum :)

iste canım seker testi idrar falan onlar vardı birde amniyon sıvısı biraz fazla dedi, yakın takip edicez seni dedi ona canım sıkkındı, bakalım bu cuma gene gidicem doktora neler olmus sıvıda... eh iste biraz canı sıkılıyor tabi insanın ister istemez o günden beri her aksam ayrı bi kabus görüyorum geceleri........

evet iyisini yapıyorsun insan kendini oyalamalı, mesgale bulmalı kendine... ben iste almadım kendime su sıralar ugrasamam diye, iyice daralmaya basladım, keske gidip gelecegim bir olsaydı cok daha iyi olurdu gibi... calisanlar kıymetini bilin valla...

ayy tatlım, Allah yardımcın olsun.. ama bak biz varıs burda hemde senin kankan bis olurus tabii eger sen kabul edersen ehehe...

evet bizim telefonda çevirmeliydi, yani HUGO yu düşürsem bile yarışamazdım.. Yavvv biz saf çoçuktuk... Şimdikiler varya anasının gözü..Çok bilmişler..

Evet bu olay benim de başıma geldi. Bizimkisinin tuşları vardı ama sanki çevirmeli telefon gibi basıyodu.
Sonra arkasındaki bi tuşunu keşfettim, normal tuşa çevirdim de çözdüm olayı

ayy tatlım, Allah yardımcın olsun.. ama bak biz varıs burda hemde senin kankan bis olurus tabii eger sen kabul edersen ehehe...

oldunuz zati bebişim. burda vakit geçirıyorum işte. sızınle takılıyorum aylardır :))

evet bizim telefonda çevirmeliydi, yani HUGO yu düşürsem bile yarışamazdım.. Yavvv biz saf çoçuktuk... Şimdikiler varya anasının gözü..Çok bilmişler..

biz saflıktan zıyade bıraz da çocukmuşuz. çocuk gıbı çocuklardan yani. şimdikiler cin kız. çocuk mu onlar..

anam benim yavru başladı yine kombine hareketlere. seri şekilde aduket atıyor şu an. bu ara çok harketli maaşallah.

ya kızlar bi de akşamları kuran okumaya çalışıyorum bu ara. Allah'ım bi görseniz ben okudukça bebek nasıl sakince yüzüyor karnımda ya. huşu içinde dinliyor yavruş yaratanın sözlerini resmen.

vurma yok, sert tepkıler yok sadece bi orda bi burda yüzüyor gibi.

canım geçmiş olsun, amniyon sıvıısnın fazla olduğunu ultrasondanmı anladı?

Evet bu olay benim de başıma geldi. Bizimkisinin tuşları vardı ama sanki çevirmeli telefon gibi basıyodu.
Sonra arkasındaki bi tuşunu keşfettim, normal tuşa çevirdim de çözdüm olayı

ahahah çakallllll... bişi kazandın mı bari ondan haber ver? ay benim bi de adam olacak çocuğa çıkma hayalim vardı hep. olmadı ama

Ayyyy maşallah.. benimkide bazen çok hareketli, bazen sakin oluyor..

ahahah çakallllll... bişi kazandın mı bari ondan haber ver? ay benim bi de adam olacak çocuğa çıkma hayalim vardı hep. olmadı ama

Cıks hiçbişi kazanamadım, fatura kazandık sadece :))))

2.saati ölçcem şimdi, inşallah düşmüştür.Gidip ellerimi yıkıyım....
Parmağımda kan alcak yer kalmadı delik deşik oldum he

ayy canım ya çok sabırlısın hee
o kadar çok ölçüyorsun ki
allahım kimsenin başına vermesin

kıyaman... hadi iyi haberı beklıyorum. iyi çıkıcak bence.. :26:

Ya kızlar hep soracağım, Ayşebahar diye bi arkadaş vardı 4. çoçuğa hamileydi. O nerelerde acep, niye girmiyorki..

Merhaba bayanlar..
Sabah hastaneye gittik çok şükür tahlillerimiz ve şekerimiz güzel çıktı..
Herkesde iyidir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…