- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.641
o kadar da dikkat ediyorsun, bence de versin insülün rahat edersin. insülin çok etkili. hem canının çektiği şeyleri rahat rahat yersin.
gecmis olsun canım ya.. ara tabii ki hic ihmal etmeden ara bencede...
Ne yedin ki?
Benim yürüteçim ve salıncağımda vardı
Yatağımla yürüteçimin resmini koyım hemen :)) Ama bana bak kız löp löp toparlakım yeme de yanımda yat
Eki Görüntüle 281581 Eki Görüntüle 281582
Sağol kuzumEvet farkettim, denk düşemiyoruz herhalde, ben burdayım genelde ama arada bir giriyon sen
benimde bebişime aldığım 3-5 parça bişey var her akşam oturma odasına getiriyorum. Bi güzel seviyorum kıyafetleri..
Eşiminde sevmesini ist,iyorum. Yazık gönlümü almak için ne güzeller felan diyo ama benim gibi değil.. İşte annelik hormonları ya..
Sen bütün hazırlıkları bitirdin demi..
Bende bi rahatlık hiç bişey almıyorum, sadece bakıyorum aklımda fikir ediniyorum..
aynen. şimdikiler çocuk mu be? bilgisayar çocukları hepsı. hepsi hımbıl. benim de ödüm kopardı annem çağıracak dıye. yahu tombi alabılmek için yalvaırdım anneme ya. altustu bı tombi be ya. tey teyy.
di mi? hele bu ara benden uzak olsun o fotolar. zati her şeye ağlıyorum hç çekemem kendımı ağlak ağlak.
aynen :))) ayrann aazzlııı olsun boyle. ehehehe gülerken salyaları aksın. rüyamda annem bebegımı sevıyo, lan yerım senı hee dıyo bebekte kafasını boynuma gomup gülüyordu. allahım o ne harıka bi histir yaaa...
oyy maşallah...
iyiyim yavruş sen?
Canım sende hafif hafif yürü bakalım..Hem yürüyüş yapmak doğumuda çok kolaylaştırıyor diyorlar..
bblau geçmiş olsun canım
hiç dikkat ettin mi
sinirlendiğin üzüldüğün zaman çıkıyormu diye
evet canım ya, gecen hafta hep doktor vb. seylerle gecti.. firsat buldukca hep gelmeye calisiyorum, merak ediyorum sizleri. Hergün ise gidip gelmiyorum ya ondan bilgisayara gecemiyorum devamli...
Neyse gönüller bir olsun, yavruslar saglikla, hayırla gelsin yeter....
Sen nasılsın, gerci yazdıklarınızı okumaya calısıyorum, devamlı cevap yazmasamda....
Valla 1 kepçe çorba, karnıbahar, yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek....
Azoş valla beşik de afilliymiş he.
Kundaklamışlar bi de ya kıyamam
di mi? hele bu ara benden uzak olsun o fotolar. zati her şeye ağlıyorum hç çekemem kendımı ağlak ağlak.
aynen :))) ayrann aazzlııı olsun boyle. ehehehe gülerken salyaları aksın. rüyamda annem bebegımı sevıyo, lan yerım senı hee dıyo bebekte kafasını boynuma gomup gülüyordu. allahım o ne harıka bi histir yaaa...
Bizde tombiyi arkadaşlarla alıp beraber yerdik ne tatlıydı ya.. Bende turbo sakızlardan almak için yalavarırdım anneme, içinden araba resmi çıkıyorduya biriktirirdim.
hele bide leblebi tozları vardı yerken boğulursun...Vaayyyy ne günlerdi be..
azelya aldın mı o süsleri
162 çıktı canım birinci saat tokluğum.
Gittim ellerimi yıkadım bi daha başka parmaktan ölçtüm o da 150 çıktı
Doktorumu aradım dedim durum böyle böyle hemen insülin başlamak ister misiniz?
Yok istemem kesinlikle ama yemeklerden sonra yürüyüş isterim dedi.
Artık sabah erken kalkıcam, kahvaltı edip yürüyüş yapıcam, öğle yemeklerinden sonra da bi dolanır gelirim...Akşam da...
Öğle yemeğinden sonrası beni zorlıcak burası organize sanayi bölgesi+ bizim şirkette kimse pek çıkmaz dışarı şirketten.
İlginç olacak biraz ama, napalım.
Yemek yiyince işte babuş.
1. saati alıyorum ya yemekten sonra yüksek çıktı
Ayy eşlere acıyorum ben ya, hem acıyorum hem yaptığım işkencemden de geri kalmıyorum
Bitti çok şükür.Birkaç ıvır zıvır kaldı..Geçen kuzenim "senin bebik erken doğacak galiba öyle hissediyorum" dedi ürktüm birazErken gelse de açıkta kalmaz ama yine de 9 ayımı doldurmak isterim.
Ayy eşlere acıyorum ben ya, hem acıyorum hem yaptığım işkencemden de geri kalmıyorum
Bitti çok şükür.Birkaç ıvır zıvır kaldı..Geçen kuzenim "senin bebik erken doğacak galiba öyle hissediyorum" dedi ürktüm birazErken gelse de açıkta kalmaz ama yine de 9 ayımı doldurmak isterim.
Kıymışlar bana( Ama cibinliğim çok seksi
Bugünki menüm benimde aynısı...Yükselticek birşey de yok..Yürüyüş hepimize lazım aslında, bütün gün oturuyoruz.
Hayırdır doktor felan? Can sıkıcı bir durum yok dimi...
Ben iyiyim canım çok sağol, şu geçmek bilmeyen zamanın geçmesi için kendime meşgaleler çıkartıyorum :)
Bugünki menüm benimde aynısı...Yükselticek birşey de yok..Yürüyüş hepimize lazım aslında, bütün gün oturuyoruz.
Anam ne güzel rüya kız o, gözümde canlandı :))
Bizde tombiyi arkadaşlarla alıp beraber yerdik ne tatlıydı ya.. Bende turbo sakızlardan almak için yalavarırdım anneme, içinden araba resmi çıkıyorduya biriktirirdim.
hele bide leblebi tozları vardı yerken boğulursun...Vaayyyy ne günlerdi be..
Hayırdır doktor felan? Can sıkıcı bir durum yok dimi...
Ben iyiyim canım çok sağol, şu geçmek bilmeyen zamanın geçmesi için kendime meşgaleler çıkartıyorum :)
Anam ne güzel rüya kız o, gözümde canlandı :))
bizden biri yeni topik açar diğerlerimize de öm atarlar
ama ben giremem herhalde
hele bu ara benden uzak olsun o fotolar. zati her şeye ağlıyorum hç çekemem kendımı ağlak ağlak.
oyy maşallah...
iyiyim yavruş sen?
Aradım canım, hareketin azalmıştır dedi.
Zaten azdı. İhmal etmesem iyi olacak şu yürüyüş işini artık.
Valla 1 kepçe çorba, karnıbahar, yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek....
amannnn hiç aklına getirme öyle erken doğum, zamanında gelsin kuzucuklarımız..
Bende o kadar eksik var, loğusa pijamsına takmış durumdayım.. Şöyle güzel ve spor pjama takımları istiyorum...
Bak eşlere işkence dedinde geçen eşime dedimki doğuma gireceksin demi dedim. Canım be girmesem dedi. Ben başladım ağlamaya salak gibi. Ama nasıl ağlıyorum, adam şaşırdı.
Tamam girerim dedi
aynen. şimdiki çocuklara şaka gelıyor bu tarz şeyler. geçen bi arkadaşın yegenı dıyomuş ki, teyze sizin dünyanızda hangi çizgi filmler vardı?
ahahah sizin dünyanız:))
ayyy bı de bana sor. bı kere de bi bebeği emzirıyordum o da süper bi histi. ılık ılı bişi geçiyordu benden bebege... böyle soyut bişeydi ama... anlatılmaz...
aynen. şimdiki çocuklara şaka gelıyor bu tarz şeyler. geçen bi arkadaşın yegenı dıyomuş ki, teyze sizin dünyanızda hangi çizgi filmler vardı?
ahahah sizin dünyanız:))
ayyy bı de bana sor. bı kere de bi bebeği emzirıyordum o da süper bi histi. ılık ılı bişi geçiyordu benden bebege... böyle soyut bişeydi ama... anlatılmaz...
babuşum seni çok ıyı anlıyorum. bızım burası da şantıye alanı gıbı düşün. işçiler, özel sektor falan gırla. ünite üniteyız bız. hepsı de buranın yerlisi ve dışarı açılmadıklarından dolayı alayı bıraz yobaz. inan elbıse gysem olay oluyor. burda pek kadın da yok. olanlar da kankalarını hep bulmuş. tekım ben burda. kankam yok çok samimi oldugum bırı yok. o yuzden çıkıp öğle tatılınde bı yuruıyım, az hava alayım, dur şurda oturup bi çay soylıyom olayım benım de yok. olsa da garıp karşılanır. offf off.
evet senin 3 cocukla girmen daha zor olur kabul..ama arada da olsa mutlaka gelip haberlerini verirsin insallah tatlım...
inşallah canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?