2012 Şubat Anneleri

ütününn bi kısmını yaptımm.. simdi size adetleri yazayımm bana akıl verin.. bunlar görümcemdenn gelen kıyafetllerr.

0_3 kısakol cıtcıtlı body:3 tane
3_6 kısakol cıtcıtlı body: 5 tane
3_6 uzunkol cıtcıtlı body:1 tane
6_9 kısakol cıtcıtlı '' : 2 tane
6_9 uzunkol cıtcıtlı bodyy: 2 tane ama 4 tanede ben aldımm biraz büyükce göründü galiba onlarda 6_9 3 numara yazıo.. yani 6 tane oluyo..

0_3 tulum : biri kadife olmak üzre 7 tane
3_6 tulum: 1 adet

patikli tel alt: 5 tane
patiksiz tek alt:3 tane .. bu altların hepsi 0_3

3_6 esofman alt:2 tane
3_6 esofman üst kapsonlu: 1 tane
3_6 pijama takımı: 2 si 3 parcalı 3 takım
elimdekiler bunlar.. ama hiç pembeli bişi yok sarı,yesil falan.. bu hafta alısveristee bunları göz önüne larakk daha ne alayım ben gezmelikler dısında????

kızım bi git ya. çorap tutucu nedir? kız varya sırf merakımdan denk gelirsem alıcam du bakayım. bı bakayım neymiş necıymiş.

a aaa fesata bak sen hiç de bişi düşünmedim ben. neden uykusuz kaldın hayrola dedımdi :)

Ooo başladın mı canım yıkamaya sen de..Kolay gelsin.
Pembeli birşeyler yoksa al, ama fazla da alma çünkü getirenler genelde pembe getircek..Tulumları yeterli geldi bana.İstersen 3er tane daha body eklersin çıtçıtlı..
Aslında pek bilmiyorum da ben hiç liste yaparak almadım, dışarda gözüme çarpanı aldım :26:

ben 2 aydır falan cekiyorum ama dr cum dinlenn ve noorrrmaalll den baska bişi demiyo bide düsük tansiyon bebege bişi yapmazmıs

uzunkollu 0-3 badi almalısın en az 5 tane
kadife 0-3 tulumda almalısın 2-3 tane.(tulum çok kullanışlı oluyor.içine uzun kollu çıt çıtlı,üstüne tulum ,üstüne yelek ohhh miss gibi.)
çorap,patik ve ev ayakkabısı tarzında ayağını sıcak tuacak şeylerin de eksik sanırım.onlarda çok kullanılıyor.

bide yeni doduğunda göbeği düşene kadar çıtçıtlı badi değilde gömlek gibi zıbınlar varya ..sende hiç yoksa 5 tane al.bide kafasınıda çok dürtmemiş olursun bebişinin..

Son düzenleme:

yeterli gibi ama hiç bilemedim. ben kafama göre alıyorum. kaç tane var saymadık bile. dur kız bende bı bakayım kaç badısı kaç pijaması, tulumu var uşağımın.

basladımm cünküü hersey zorlasmaya basladı.. :26::26::26: ayakkabımı giyip baglamakta zorlanıyorum göbegimden. hemen belcegizim agrıyo.. alısverise cıkmak için eksiklerimi görmem lazımdı.. cıkıpp eksikleri mevlüt elbisesine kadann alıcem simdik bi avm ye gittim gecen 10 kere wc kuyrklarında helak oldum. öyle bii yogunluk oluyo ki ordan bişi cıkıvericek gibi oluyo:26::26: 1 ay sonra daha cok baskı yapcak hiç wc olmayan biyere gidemicem bi kramp giriyo bi tansiyonum düsüyoo.. iyice marazlı oldum elden ayaktan düsmedenn halledeyim herseyimii havalarda sguyo zaten

slm kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr........bugün sizlerle son günüm....çünkü son iş günüm....benim içinde kolay değil hem sizleri merak edeceğim hemde bebeklerinizi...ama inş arada sıradada olsa girer sorarım halinizi hatrınızı..inş....... zaten evde yelekti patikti örmeydi derken,bide bebek alışverişine çıkacağım daha zaman su gibi geçer....allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin..şimdiden ..inş...sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza....​

yelek, patikk,hırka ,sapka vs örülüyo ordan sıkıntımız yok.. 3_5 cift corabımız var daha alırım bikac tane zıbın hiç yok ya dogru sölüosunn dur yazayım hemen listeye, hastane cıkısı da alıncak.. kafasını yirimm kız benn onunnn bide gezmelikk cicişşşlerr

yeterli gibi ama hiç bilemedim. ben kafama göre alıyorum. kaç tane var saymadık bile. dur kız bende bı bakayım kaç badısı kaç pijaması, tulumu var uşağımın.

ben alamıyorum öyle yaa.. illa liste yapıcemm inceliycem bakıcemm sonra gidip toplayııp döncem gereksiz bişi olmıcak yanii. say tabee

gecett tabi cnm yaa bundan sonrasıı hep eksın eve vın alırsın belki. hatta belki neti kapatıp bende vın a gecerim belki. amin cnm benimm.. özletme kendini gel arada

annemi arayıp bizim zamanımızda şu şu var mıydı dıye soracam. en çok da bizim bebek şampuanımız var mıydı dıye merak ettim.

dalin var mıydı bizim zamanımızda acabası?

Doğduğumuzda varmıydı bilemiyorum ama ilkokul 1 gibiyken ben vardı...

o zamanları bende hayal mayal hatırlıyorum ama doğduğumuzda ne bılıyım bizim de tırnak makasımız, taragımız, efendıme soylıyım bi alt açma bezımız, losyonumuz, yüz koruyucumuz vb. vs. var mıydı acabası???

ezik mişiz kız biz :))

Ehehehehe ezikmişizdir muhtemelen :)))
Benim beşiğim bile varmıydı bilemiyorum, kendimi hatırladığım ilk sahnede iki tane tekli koltuğu birleştirmiş içinde yatıyorum öyle diyim :))))

Son düzenleme:
Ehehehehe ezikmişizdir muhtemelen :)))
Benim beşiğim bile varmıydı bilemiyorum, kendimi hatırladığım ilk sahnede iki tane tekli koltuğu birleştirmiş içinde yatıyorum öyle diyim :))))

ahaha kız ne beşiği bee... yatak neyimize yetmiyor. ama bi sn ya benim kırmızı pötükareden nevresim takımım var. annem işlemiş hemde ördekler var üstünde. anne ördek ve peşinde yavruları... anammm olsa da ben de sersem onları.

demek yatagım varmış benım hacı. var var hatırlıyorum. zenginmişiz kız bız baksana :))

Benim de bi nevresim takımım vardı, bi de yeşil yün yorganım ama nereye sermek üzere aldılar onu bilmiyorum :)))))
Kırmızı kadife tulumum varmış bi de, fotolarım var :))))
Kardeşimin beşiği vardı, bugünkü park yatakların atalarından :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…