• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

bende pek örnek koymaydı yelek hırka anlamam ama düz haroşa lastik yapmayı falan beceriyorum işte..yapabildiğim kadar..aslında hiç gerek yok ama maksat zaman geçsin benimki can sıkıntısı:6:....geçen sene hep kız şeyleri örmüştüm :6:evdeyken şapka patik bere..onları müdürümün torunu kız olcak .. ocakta ..ona hediye ettim.:32:.severim müdürümü....pazartesi iş yerinde son günüm:5:....özlicem sizleride ama , evdede iyi dinlenicem:32:..artık ağırlaştım işe gelirken zor uyanıyorum.....kuzey ismi güzel yaa.. benimki beğenmiyoki öyle isimleri:57:...olmazsa demir koycam artık napim....:26:

Olsun kısmet, bunda da vardır bir hayır, evde dinlenmene bak..Esra Erol'u izle benim yerime de :1: Bende ağırlaştığımı hissediyorum, belim aşırı ağrıyor :(
Çalışmaktan yoruldum ama Aralık ayına kadar sıkmak zorundayım dişimi.

Kış meyvelerini kalorisi biraz daha az bende ona seviniyorum. Meyveyi çok seviyorum yaz meyvelride kalorili ve bana bolca onlar kilo aldırdı..

ben de yaz meyvesi severim kış ıhhh

kızlar kusura bakmayın nolur mesajı yazmamla küçük kızımın ağlayıp bilgisayarı alması bi oldu.cevap da yazamadım aklım sizde kaldı.bu arada çok hastayım boğazım acayip durumda.antibiyotik kulanıyorum mecburen.öpüyorum hepinizi.....

geçmiş olsun canım

canım sen araık listesinde mi vardın önceden tanıdık geldin de,nasıl 25 haftalık oluyo:44::44::44: ben mi karıştırdım acaba,yoksa bi aksilik oldu tekra ımm hamişsin,hayırlı olsun:49::49::49:

yok canım girdigim ilk annelik listesi burası subat anneleri... aralık annesine girmedim hic...

simdi ve daha öncede "sabirla bebegini bekleyenler" topigine giriyordum ve girerim... belki orada görmüs olabilirsin.. orada bi derya/sayı nickli bir arkadas vardı oysan oradandır anımsaman yoksa karıstırmıssındır canım....

Yettim gari :D 63 olmuşum hala liderlik bende :)))) Bir ayda 4 kilo aldım atla arkama gidelim buralardan :10:

benim kilom da 63 oldu sekercim... masallah yani 9 /10 kilo yu buldu kilo artısım... ee son 3 ayda iyi alınıyomus..neyse yavruslar saglikli olsunlarda gerisi bos... gene incecik cıtır olur anneleri sonra (ins.)
Bir ayda 4 kilo aldım bende iyi yemisiz masallah :nazar: (Boyum 1.65,5 falan)

bende 64 le hamile kaldım bu ayıma kadar çok iyi gidiyordu bu ay toplam 3 kilo almışım...son 3 ayımdan çok korkuyorum:18::18::18::18:

zaten çok zayıf değildim,birde pko var...2 gündür yürüyüş yapıyorum.

benim kilom da 63 oldu sekercim... masallah yani 9 /10 kilo yu buldu kilo artısım... ee son 3 ayda iyi alınıyomus..neyse yavruslar saglikli olsunlarda gerisi bos... gene incecik cıtır olur anneleri sonra (ins.)
Bir ayda 4 kilo aldım bende iyi yemisiz masallah :nazar: (Boyum 1.65,5 falan)

Maşallah bize canım :))) Allah izin verir de normal doğum yaparsam korkmuyorum kilodan..Sporla felan çabucak veririm..Ama doktorun önünde çok utanıyorum "hızlı gidiyorsun" dedikçe :)

bende 64 le hamile kaldım bu ayıma kadar çok iyi gidiyordu bu ay toplam 3 kilo almışım...son 3 ayımdan çok korkuyorum:18::18::18::18:

zaten çok zayıf değildim,birde pko var...2 gündür yürüyüş yapıyorum.

Ben de yürüyüşlere başlamalıyım artık :31: Bu miskinlik nereye kadar gider böyle...

Azoss canim masallahh kuzey oglana damadima:32: bugun evde temizlik vardi giremedim,gecmise bakiyordumm aferinnn kiz sana iyi bakiyon damadima...:52:Operimm sizii

Selam kızlar, ben geldim.
Şimdi yazıcam listelerinizi.
Akşam biraz üzüm yedim şeker fırladı.Moralim bozuldu.....
Üzümle muzu yasaklamıştım halbuki kendime....

Back
X