- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.741
arkadaşlarım hepinize çok teşekkur ederım herzaman derdıme derman oldunuz..
bblaucum herzaman araştırma yaptın benım için yardımcı oldun..
sızlerı çok sevıyorumm..
arkadaşlarım hepinize çok teşekkur ederım herzaman derdıme derman oldunuz..
bblaucum herzaman araştırma yaptın benım için yardımcı oldun..
sızlerı çok sevıyorumm..
bblaucum benım için çok araştırma yaptın,yardımcı oldun allahım senden razı olsun..
ve dığer arkadaşlarım sızden de allah razı olsun herzaman derdıme dermen olmaya çalıştınız sizlerden de allah razı olsun
sizlerı gerçekten çok sevıyorumm
amnıyosentez ve amnıyoinfüzyon yaptırmıştım 14 ekımde anlatmıştım yaa
17 ekım de kanamam oldu sadece o gün ve hemen hastaneye gıttım doktor bana sancın olursa kanaman olursa hemen geleceksın dıye..
ve bana yatış verdıler 25 ekıme kadar hastanede yattım süreklı serum verdıler..ilaç tedavım bıtınce eve gıdebılırsın dedıler..
ama amnıyosentezın sonucu olumsuz suyum ondan azalıyomuş bebeğim suyu içiyo süreklı kan üretıyomuş organlarını gelıştırmıyomuş derısını yenılemıyomuş..
doğuma kadar yaşamaz hatta bu tip hastalıktakı bebekler en fazla 11 ay yaşamışlar..
daha araştılıyo ama bebeğimi her an kaybedebılırım..
bana da zararı olabılırmış ateş tıtreme bayılman olursa hemen gel dedı..
haftaya kadar araştıma yapacaklar ve bebeğimi alacaklar..
çok zor bı durum
allahımın gücüne gıder dıye çok korkuyorum..ve suan duam allahımın onu alması..
allahım sızlere bebeklerınıze uzun sağlıklı ömürler versın
allahım kımseye yaşatmasın bunlarıı....
sana burdan hiç bi teselli cümlesi kurmayacağım. Kursam da biliyorum ki hiç biri acını hafifletmeyecek, içini ferahlatmayacak çünkü. Zaten bildiğim bütün iyi niyetli kelimeleri de dizsem yanyana ı ıhhh almaz içindeki ateşi bilirim.
Dün 3. Tüp kanımı almadan önce eşimle oturuyorduk, bi kadın bana acilin nerde olduğunu sordu. Tam karşımdaki hemşire buyrun ne olacaktı dedi. Kadın da o sıra "bebeğimin kalp atışları durmuş yatış verdiler yatış işlemlerını yaptıracaktım "dedi.
Ne olduysa bilmiyorum tam 1 saat bu kadın için ağladım. Kadının "kalbi durmuş" lafındaki o titreyen ses yıktı beni. Geçen sene kendi kaybettiğim bebeğimi düşünerek, benim de sesim geçen sene öyle çıktı diye ağladım. Biliyorum çünkü o acıyı. O acıları dünya üzerindeki herhangi bi anneye yaşatmaması için çok dua ettim allah'ıma. Muhtemelen her gün çoğu anne adayı yaşıyor bu tarz yıkımlar. Böyle böyle güçleniyor insan oğlu. Dolaylı yönden aynısını yaşamasakta anlıyorum seni. Anlamaya çalışıyorum çok azını yaşasam da yaşadığının.
Ne diyeceğimi bilemiyorum şu an; sadece vardır rabbimin bi bildiği diyebiliyorum.
Off offf
canım benim....
Içindeki ateşin milyonda birini ancak tattım bu senenin başlarında.henüz gebeliğimin başlarındaydım.
Bebeğimin sağlıklı olmadığını, kendi kendine düşmesini bekleyeceğimizi, değilse müdahale ile düşüreceklerini söylediklerinde,rabbime onu alması için dua ettim.
Bir cuma günü gece saatlerinde ayrıldık onunla, kendisi terketti beni, o an hissettiğim şey hem hafiflik, hem azaptı.
Kendiliğinden olmasını istediğim şey olduğunda öyle yıkılmıştım ki.bu çok derin bir ikilem.
Asla senin yaşadığınla kıyaslanamaz ama bir nebze de olsa anlıyorum seni.
Ne zaman dilersen yanında olacağım,rabbimin sana sabır vermesi için dua edeceğim.
Hayırlısını versin rabbim inşallah.
amnıyosentez ve amnıyoinfüzyon yaptırmıştım 14 ekımde anlatmıştım yaa
17 ekım de kanamam oldu sadece o gün ve hemen hastaneye gıttım doktor bana sancın olursa kanaman olursa hemen geleceksın dıye..
ve bana yatış verdıler 25 ekıme kadar hastanede yattım süreklı serum verdıler..ilaç tedavım bıtınce eve gıdebılırsın dedıler..
ama amnıyosentezın sonucu olumsuz suyum ondan azalıyomuş bebeğim suyu içiyo süreklı kan üretıyomuş organlarını gelıştırmıyomuş derısını yenılemıyomuş..
doğuma kadar yaşamaz hatta bu tip hastalıktakı bebekler en fazla 11 ay yaşamışlar..
daha araştılıyo ama bebeğimi her an kaybedebılırım..
bana da zararı olabılırmış ateş tıtreme bayılman olursa hemen gel dedı..
haftaya kadar araştıma yapacaklar ve bebeğimi alacaklar..
çok zor bı durum
allahımın gücüne gıder dıye çok korkuyorum..ve suan duam allahımın onu alması..
allahım sızlere bebeklerınıze uzun sağlıklı ömürler versın
allahım kımseye yaşatmasın bunlarıı....
bu arada hakkari de de deprem olmuş
hayat bazen ne kadar acımasız di mi?
demin yarıla yarıla gülen eğlenen bz değildik sanki. şimdi hepimiz dağılmış halde empati kurmaya çalışıyor , khulogulo için dua ederken ve içimiz yanarken bi yandan da insanoğlunun o meşhur bencilliği ile kendi bebeğimize bu tarz şeyler olmasın diye dua ediyoruz.
içim şişti benim, dağıldım... hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. bugünlük benden bu kadar. içim el vermiyor şu an günlük yaşama dair teoriler üretmeyi birilerinin canı böylesine yanarken. ve o canı yananın ben olmadığına bi kez daha bencilce şükrederken.
sizi seviyorum. görüşürüz.
canım sen ne diyosun yaaa keşke herşeye ragmen amniyosentez yaptırmasaydın çünkü %80 kötü sonuç veren bir yöntem keşke bekleseysin allah korusun bir umut allahıma bıraksaydın keşke teselli etmeyi çok isterdim ama allah güç kuvvet direnç versin sağlık versin bebeğini korusun inşallah
Azcık havanız değişsin hanımlar.
Birmaxtan malzeme alıp yapmaya karar verir gibiyim.
Hepsi 100 tl. tutuyor..Tül ve magneti 100lük paketlerde veriyor 50 olmuyormuş. İsim kartınada "hoşgeldin Kuzey" yazılıyor misal..O da içinde.
Çok mu 100 tl? Aşağıya da resimlerini ekledim.
Eki Görüntüle 279760 Eki Görüntüle 279761
Eki Görüntüle 279762 Eki Görüntüle 279763
Eki Görüntüle 279764 Eki Görüntüle 279765
Eki Görüntüle 279766 Eki Görüntüle 279767
Eki Görüntüle 279768 Eki Görüntüle 279769
Azcık havanız değişsin hanımlar.
Birmaxtan malzeme alıp yapmaya karar verir gibiyim.
Hepsi 100 tl. tutuyor..Tül ve magneti 100lük paketlerde veriyor 50 olmuyormuş. İsim kartınada "hoşgeldin Kuzey" yazılıyor misal..O da içinde.
Çok mu 100 tl? Aşağıya da resimlerini ekledim.
Eki Görüntüle 279760 Eki Görüntüle 279761
Eki Görüntüle 279762 Eki Görüntüle 279763
Eki Görüntüle 279764 Eki Görüntüle 279765
Eki Görüntüle 279766 Eki Görüntüle 279767
Eki Görüntüle 279768 Eki Görüntüle 279769
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?