2012 Şubat Anneleri

arkadaşlarım hepinize çok teşekkur ederım herzaman derdıme derman oldunuz..
bblaucum herzaman araştırma yaptın benım için yardımcı oldun..
sızlerı çok sevıyorumm..

Canım Benim....
İçindeki ateşin milyonda birini ancak tattım bu senenin başlarında.Henüz gebeliğimin başlarındaydım.
Bebeğimin sağlıklı olmadığını, kendi kendine düşmesini bekleyeceğimizi, değilse müdahale ile düşüreceklerini söylediklerinde,Rabbime onu alması için dua ettim.
Bir Cuma günü gece saatlerinde ayrıldık onunla, kendisi terketti beni, o an hissettiğim şey hem hafiflik, hem azaptı.
Kendiliğinden olmasını istediğim şey olduğunda öyle yıkılmıştım ki.Bu çok derin bir ikilem.
Asla senin yaşadığınla kıyaslanamaz ama bir nebze de olsa anlıyorum seni.
Ne zaman dilersen yanında olacağım,Rabbimin sana sabır vermesi için dua edeceğim.
Hayırlısını versin Rabbim inşallah.

canım keşke elimizden birşeyler gelse de yapabilsek senin için

ne diyeceğimi bilemiyorum çok kötüyüm şu an RABBİM yardımcımız olsun

offff offfff keşke hayatta hiç acı olmasa hep mutlu olsak

canım sen ne diyosun yaaa keşke herşeye ragmen amniyosentez yaptırmasaydın çünkü %80 kötü sonuç veren bir yöntem keşke bekleseysin allah korusun bir umut allahıma bıraksaydın keşke teselli etmeyi çok isterdim ama allah güç kuvvet direnç versin sağlık versin bebeğini korusun inşallah

hayat bazen ne kadar acımasız di mi?

demin yarıla yarıla gülen eğlenen bz değildik sanki. şimdi hepimiz dağılmış halde empati kurmaya çalışıyor , khulogulo için dua ederken ve içimiz yanarken bi yandan da insanoğlunun o meşhur bencilliği ile kendi bebeğimize bu tarz şeyler olmasın diye dua ediyoruz.

içim şişti benim, dağıldım... hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. bugünlük benden bu kadar. içim el vermiyor şu an günlük yaşama dair teoriler üretmeyi birilerinin canı böylesine yanarken. ve o canı yananın ben olmadığına bi kez daha bencilce şükrederken.

sizi seviyorum. görüşürüz.

görüşürüz herkes dağıldı dediğin gibi

Azcık havanız değişsin hanımlar.

Birmaxtan malzeme alıp yapmaya karar verir gibiyim.
Hepsi 100 tl. tutuyor..Tül ve magneti 100lük paketlerde veriyor 50 olmuyormuş. İsim kartınada "hoşgeldin Kuzey" yazılıyor misal..O da içinde.
Çok mu 100 tl? Aşağıya da resimlerini ekledim.

Eki Görüntüle 279761

Son düzenleme:

canım böyle şeyler söylemeyin bence
bebeğini kaybeden bi anne ikilemlerde gidip geliyo
ben de ocak ayında bebeğimle vedalaştıktan sonra
arkadaşımın biri kalkıp keşke bi kaç dra daha gitseydin dedi ve günlerce kendimi suçladım
acaba yaşıyor muydu, neden başka dra gitmedim diye harap ettim kendimi

Yaptırmasaydı bu kez "keşke yaptırsaydım, belki kurtulurdu" düşüncesi oluşabilirdi...Yazılan oluyor bence, hala ümit ediyorum belki başka türlüsü yazılmıştır diye.

canım bu siyah yuvarlaklar ne
bide renklilerle ne yapacaksın
ben pek anlamam da

Sen yapamazsın kuzu
Şaka bir yana cnm sabırlı değilim diyordun uğraşacaksan kendinden eminsen al..
Sonra boşuna para vermiş olmayasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…