2012 Şubat Anneleri

Allah sabir versin canim.. cok uzuldum...

Derdini veren Rabbim sabrınıda verir inşallah tatlım..
Böyle bir durumda ne desek boş..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin..

Ahhhh ya (( Ne desem, nasıl rahatlatıcı şeyler söylesem İnan diyemiyorum birşey.Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah.

Canım ne desem bilemiyorum...Rabbim yar ve yardımcın olsun......

sağolun canlarım..
ne yapacam ne edecem bılmıyorumm..
sımdı dunyaya gelse öyle onun gözlerıne bakacam öldüydü ölecektı dıye..
hem ona hem kendıme ezıyet edecem..
allahımdan hayırlısı dıledem hep hayırlısı buymuş..
ve gelışmesı de gerıledı 2 hafta bu arada ..
böyle...
neolur sızler üzülmeyın bebişlerınızı düşünün artık onlar sızlerı duyuyo
bunlarda oluyomuş hayatta..
allahım bı daha yaşatmaz inşallah

canım benim sabah sormuştum seni, ama kötü birşey olduğunu anladım. arkadaşım ne desem boş, daha önce 3 bebeğimi kaybettim, acı çekmek varsa kaderde çekiyosun acıyı. ne söylesem üzülme ağlama desem boşşş. dua edicem senin için. Allah yardımcın olsun.

inşallah canım sende üzmemeye çalış kendini

sağolasın canım allahım bundan sonra yaşatmaz..
allah razı olsun

kesin mi? kesin alacaklar mı yani?

ben de acaba ne oldu diye merak edip duruyordum.allah yardımcın olsun.

insan ne diyeceğini bilemiyor
sözün bittiği yer burası galiba

bblaucum benım için çok araştırma yaptın,yardımcı oldun allahım senden razı olsun..
ve dığer arkadaşlarım sızden de allah razı olsun herzaman derdıme dermen olmaya çalıştınız sizlerden de allah razı olsun
sizlerı gerçekten çok sevıyorumm

sana burdan hiç bi teselli cümlesi kurmayacağım. kursam da biliyorum ki hiç biri acını hafifletmeyecek, içini ferahlatmayacak çünkü. zaten bildiğim bütün iyi niyetli kelimeleri de dizsem yanyana ı ıhhh almaz içindeki ateşi bilirim.

dün 3. tüp kanımı almadan önce eşimle oturuyorduk, bi kadın bana acilin nerde olduğunu sordu. tam karşımdaki hemşire buyrun ne olacaktı dedi. kadın da o sıra "bebeğimin kalp atışları durmuş yatış verdiler yatış işlemlerını yaptıracaktım "dedi.

ne olduysa bilmiyorum tam 1 saat bu kadın için ağladım. kadının "kalbi durmuş" lafındaki o titreyen ses yıktı beni. geçen sene kendi kaybettiğim bebeğimi düşünerek, benim de sesim geçen sene öyle çıktı diye ağladım. biliyorum çünkü o acıyı. o acıları dünya üzerindeki herhangi bi anneye yaşatmaması için çok dua ettim allah'ıma. muhtemelen her gün çoğu anne adayı yaşıyor bu tarz yıkımlar. böyle böyle güçleniyor insan oğlu. dolaylı yönden aynısını yaşamasakta anlıyorum seni. anlamaya çalışıyorum çok azını yaşasam da yaşadığının.

ne diyeceğimi bilemiyorum şu an; sadece vardır rabbimin bi bildiği diyebiliyorum.

off offf

Son düzenleme:
arkadaşlarım hepinize çok teşekkur ederım herzaman derdıme derman oldunuz..
bblaucum herzaman araştırma yaptın benım için yardımcı oldun..
sızlerı çok sevıyorumm..

Rabbim sabırlar versin canım
inan ne diyeceğimi bilemiyorum
dualarım seninle

kahogulo; şimdi okudum yazdıklarını ve inan çok üzüldüm. inşallah iyi gelişmeler olur. biliyorum ne söylesem kifayetsiz kalacak nolur ümidini kaybetme. inşallah iyi haberlerle gelirsin.

Son düzenleme:

canım hakkında hayırlısı inşallah.
Rabbim hepimizden iyi bilir, allahım yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…