2012 Şubat Anneleri

Dimi, bunların yapılmışı nette 4,5-4..

İzmir'de 10 sene oturdum, kemeraltından çıkmazdım
Ama işte oraya gitme imkanım yok.Aslında yazıyı bende yazıp çıktı alabilirim ama 50 tanesi 2 tl. dediler birmaxta bende 2 tl. için uğraşmama değmez dedim.
50li melekler 60tl.tutuyor.Diyorum ki şimdi ben 50 tane yapıcam, 50 tül artacak ya, onun da içine lavanta koyar büzerim olmadı öyle durur yedekte.

evet bencede hepimizin

100 bana fazla gelir canım ya, o kadar kişi tanıdığım yok ki, bi de 50 tanesi melek oğlanın 60 tl.Ekstra 60 daha vermem lazım o da yemez

50 tane yeter ozaman tekrar masrafa gerek yok

evet ben diyecektim
bebişin çekmecelerine koyarsın mis koksun kıyafetleri
kendi çekmecelerine de koyabilirsin

estağfurullah canım ben arkadaşımız üzülmesin diye söyleyim dedim
Amin amin Rabbim herkesin evladına sağlık versin
benim kendi kafamda bulanık ya iyice ne dediğimi bilmiyorum siz bakmayın bana denge denen bişi kalmadı bende

hımm o kemeraltı hey gidin hey ne yollara düştüm evlenirkene gelinlikmiş davetiymiş felan ama istanbuldan çok daha ucuz bir yer bebek şekerleri için çok güsel şeyler var benim görümcem alcak yapcak ordan bana bende biraz hastanede dağıtmak için farklı bişi yapcam gelenlere veririm mevlüdün dışında farklı bişi olur

o artan lavanta ve tülleride sakla diş buğdayında bir diş biblo alırsın olur biter onlarıda siloknladın mı işte bir 50 tane daha çıkar zuzuzm

günahsızlara acıyorum rabbim sabır versin ama orayı sallaması bazılarına ibret olsunn müge anlı gibi konuştum

canım kimseye ibret olmaz ben hakkarideyim şu an devlet saolsun 2500 öğretmen atadı olan bizlere çoluğa çocuğa oluyo van depreminde de burası çok kötü sallandı ve vana giden yardımları terör yandaşları yağmalıyor halbuki kendi insanları yani anlayacağın umurlarında deği. bak ben ve benim gibi hamile bir sürü eşinden ailesinden ayrı yaşayan insanlar var burda müge anlı boş konuşmasın dengesiz kadın

ben öyle mevlüt için ayrı hastane için ayrı düşünüyorum
aslında mevlüt külahları çok hoşuma gitti çok beğendim çok değişik
ama sonra o kutuları millet çöpe atacak
pasta dilimi diye şekil veriyorlar gördünüz mü çok güzel duruyor

Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil..Terör yandaşlarını kasdetti o, orada görev yapan masum insanları kasdetmesi için aklını yitirmiş olması lazım ki sanmıyorum, sadece yanlış ifade edilmiş kelimelerdi, kendisini sevmem ama objektif olarak baktığımda bunun böyle olduğunu düşünüyorum..

Ben gördüm harika, ama bi de onu aklıma sokma

Sorma...
Ben dağıldım kafayı toparlayamıyorum....
Odunlaştım resmen, keçe gibi oldu kafamın içi...

evet bende öyle sürekli dinliyorum
hareket ediyormu etmiyor mu diye

Oyelken, randevu aldım Meltem hanıma.
ınsallah guzel haberler alırım ):

hadi ya ne zamana aldın canım

Aaaaa evet çekmecelere koyarım, harikasın bu aklımdan geçmemişti

ama zamanla dökülüyor haberin olsun

o artan lavanta ve tülleride sakla diş buğdayında bir diş biblo alırsın olur biter onlarıda siloknladın mı işte bir 50 tane daha çıkar zuzuzm

kız bebeğin dişi çıkana kadar lavantalarda koku kalmaz :)

geçmiş olsun canım

ya kusura bakmayın böyle yazılara tepkisiz kalamıyorum burası onun yeri değil ama dışardan atıp tutması kolay burda herkes streste patlama hergün olay bi depremimiz eksikti o da başımıza geldi kimsem yok yanımda eşim istanbulda çalısıyor ben buraya yeni atandım 25 haftalık hamileyim dr yok bişey yok buralşarda görev yapıyoruz öğretmeniyle polisiyle askeriyle memuruyla azıcık dikkatli konuşsun insanlar. bugün deprem anında geçen pazar günüde dahil evde n terliklsiz çıktım yalın ayak dışarda karla karısık yağmur

Sırf bu atanma meselesi yüzünden öğretmenlik istemedim..Bu ne saçmalıktır ya eşinden ayrı en ücra yere atan..Anlayabiliyorum seni az çok, şimdi her gece "acaba sallanacak mıyız" korkusu ile uyumak katlanılmaz olsa gerek, Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…