- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.781
estağfurullah canım ben arkadaşımız üzülmesin diye söyleyim dedim
Amin amin Rabbim herkesin evladına sağlık versin
canım bence fiyatı iyi 2den aşağıda var mıdır varsa bile dandik olur gibime geliyor
tatlım ben izmirde yaşıyorum, burada kemeraltı diye çok meşhur bir yer var. oraya gidiyorsun bu melekler var ya (yada istediğin bebek şekeri) işte onlar hazır magnetli çubuklu halde 50 li paketlerde satılıyor. sonra pastaneden yada nerden istersen şekerleme alıyosun, o güzel büzgülü tüllerin içine koyup meleklerin kafasından geçiriyorsun. hoşgeldin bebek kısmını baya kendin yazıp kesip zımbalıyorsun.(hatta biz o minik kağıtların üztüne nazar boncuğu da ekleyip renkli çıktı almıştık) ve inan 100 tl bile tutmuyor. 10 ay önce arkadaşıma yaptık. onunkide kız melekti. ve bence 100tane çok
nerde buldun bunları bende bakıyım inceliyim bi
elimden hiç bir iş gelmez "hayatım" gibi ama bi bakıyım yine de
Sımdı okudum.
Yazarken aklıma ılk o geldı zaten.
Ama dusundugum gıbı degıldır ınsallah dedım.
Ne denılır boyle bır durumda ):
Rabbım sabır ve kolaylık versın kahogulo'ya.
Yıne ıcımı korku kapladı
Sısmısım, kapılardan sıgmıyormusum...
Su an umurumda degıl bu.
Sukretmem gerek, sısmemı saglayan bebegım benımle oldugu ıcın.
100 bana fazla gelir canım ya, o kadar kişi tanıdığım yok ki, bi de 50 tanesi melek oğlanın 60 tl.Ekstra 60 daha vermem lazım o da yemez
Dimi, bunların yapılmışı nette 4,5-4..
İzmir'de 10 sene oturdum, kemeraltından çıkmazdım
Ama işte oraya gitme imkanım yok.Aslında yazıyı bende yazıp çıktı alabilirim ama 50 tanesi 2 tl. dediler birmaxta bende 2 tl. için uğraşmama değmez dedim.
50li melekler 60tl.tutuyor.Diyorum ki şimdi ben 50 tane yapıcam, 50 tül artacak ya, onun da içine lavanta koyar büzerim olmadı öyle durur yedekte.
benim kendi kafamda bulanık ya iyice ne dediğimi bilmiyorum siz bakmayın bana denge denen bişi kalmadı bendeestağfurullah canım ben arkadaşımız üzülmesin diye söyleyim dedim
Amin amin Rabbim herkesin evladına sağlık versin
tatlım ben izmirde yaşıyorum, burada kemeraltı diye çok meşhur bir yer var. oraya gidiyorsun bu melekler var ya (yada istediğin bebek şekeri) işte onlar hazır magnetli çubuklu halde 50 li paketlerde satılıyor. sonra pastaneden yada nerden istersen şekerleme alıyosun, o güzel büzgülü tüllerin içine koyup meleklerin kafasından geçiriyorsun. hoşgeldin bebek kısmını baya kendin yazıp kesip zımbalıyorsun.(hatta biz o minik kağıtların üztüne nazar boncuğu da ekleyip renkli çıktı almıştık) ve inan 100 tl bile tutmuyor. 10 ay önce arkadaşıma yaptık. onunkide kız melekti. ve bence 100tane çok
bblau görüyormusun bize burun kıvıran azoş bizden hızlı çıktı
bu bugün bunları alır yarın yapar haftasonu bitirir
biz halaaa düşünürüz burda köskös
evet ben diyecektim
bebişin çekmecelerine koyarsın mis koksun kıyafetleri
kendi çekmecelerine de koyabilirsin
İzmir'de 10 sene oturdum, kemeraltından çıkmazdım
Ama işte oraya gitme imkanım yok.Aslında yazıyı bende yazıp çıktı alabilirim ama 50 tanesi 2 tl. dediler birmaxta bende 2 tl. için uğraşmama değmez dedim.
50li melekler 60tl.tutuyor.Diyorum ki şimdi ben 50 tane yapıcam, 50 tül artacak ya, onun da içine lavanta koyar büzerim olmadı öyle durur yedekte.
o artan lavanta ve tülleride sakla diş buğdayında bir diş biblo alırsın olur biter onlarıda siloknladın mı işte bir 50 tane daha çıkar zuzuzm
günahsızlara acıyorum rabbim sabır versin ama orayı sallaması bazılarına ibret olsunn müge anlı gibi konuştum
benim kendi kafamda bulanık ya iyice ne dediğimi bilmiyorum siz bakmayın bana denge denen bişi kalmadı bende
hımm o kemeraltı hey gidin hey ne yollara düştüm evlenirkene gelinlikmiş davetiymiş felan ama istanbuldan çok daha ucuz bir yer bebek şekerleri için çok güsel şeyler var benim görümcem alcak yapcak ordan bana bende biraz hastanede dağıtmak için farklı bişi yapcam gelenlere veririm mevlüdün dışında farklı bişi olur
canım kimseye ibret olmaz ben hakkarideyim şu an devlet saolsun 2500 öğretmen atadı olan bizlere çoluğa çocuğa oluyo van depreminde de burası çok kötü sallandı ve vana giden yardımları terör yandaşları yağmalıyor halbuki kendi insanları yani anlayacağın umurlarında deği. bak ben ve benim gibi hamile bir sürü eşinden ailesinden ayrı yaşayan insanlar var burda müge anlı boş konuşmasın dengesiz kadın
ben öyle mevlüt için ayrı hastane için ayrı düşünüyorum
aslında mevlüt külahları çok hoşuma gitti çok beğendim çok değişik
ama sonra o kutuları millet çöpe atacak
pasta dilimi diye şekil veriyorlar gördünüz mü çok güzel duruyor
Sorma...
Ben dağıldım kafayı toparlayamıyorum....
Odunlaştım resmen, keçe gibi oldu kafamın içi...
Oyelken, randevu aldım Meltem hanıma.
ınsallah guzel haberler alırım ):
Aaaaa evet çekmecelere koyarım, harikasın bu aklımdan geçmemişti
o artan lavanta ve tülleride sakla diş buğdayında bir diş biblo alırsın olur biter onlarıda siloknladın mı işte bir 50 tane daha çıkar zuzuzm
canım kimseye ibret olmaz ben hakkarideyim şu an devlet saolsun 2500 öğretmen atadı olan bizlere çoluğa çocuğa oluyo van depreminde de burası çok kötü sallandı ve vana giden yardımları terör yandaşları yağmalıyor halbuki kendi insanları yani anlayacağın umurlarında deği. bak ben ve benim gibi hamile bir sürü eşinden ailesinden ayrı yaşayan insanlar var burda müge anlı boş konuşmasın dengesiz kadın
Ben gördüm harika, ama bi de onu aklıma sokma
evet bende öyle sürekli dinliyorum
hareket ediyormu etmiyor mu diye
ya kusura bakmayın böyle yazılara tepkisiz kalamıyorum burası onun yeri değil ama dışardan atıp tutması kolay burda herkes streste patlama hergün olay bi depremimiz eksikti o da başımıza geldi kimsem yok yanımda eşim istanbulda çalısıyor ben buraya yeni atandım 25 haftalık hamileyim dr yok bişey yok buralşarda görev yapıyoruz öğretmeniyle polisiyle askeriyle memuruyla azıcık dikkatli konuşsun insanlar. bugün deprem anında geçen pazar günüde dahil evde n terliklsiz çıktım yalın ayak dışarda karla karısık yağmur
Dikkatimi çekti bebeklerinden baksederken hep tekil konuşuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?