2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

gebelik haftası hesaplama diye arattır her yerde çıkıyor canım.

belim çok ağrıyor.akşamlarıda erkenden uykum geliyor.şimdilik yemek yememde sıkıntı olmuyor inşallahta olmaz diyelim

arkdaşlar mrb bende 6+2 hamileyim.evde dinlenyorum sürekli keseyi gördük bebişii göremedik henüz 1. de randevum umarım görürüz çok tedirginim birde benim mide bulantılarım çok fazla özellikle sabahları sizde öylemisiniz gördünüzmü bebişlerinizi sağlıkla gelirler inşşş

kızlar ben bugün keseyi gördüm...çooooooooooookkkkkkkkkkkk mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
5.4 mm imiş daha bebişim...
ama kalp atışını duymak için 10 gün sonra gel dedi doktor..

tük ,hayırlısıyla kalp atışını duyarız inşallah,cuma günü tatile çıkıyorum kafam rahat olur inşallah...çok şükür bu haftaya ii başladım bulantım baş dönmem olmadı ama geçen hafta çok kötüydüm sanırım bünyemiz 2li yaşama alışıyor

ticker yapmayı bilen varmı? uğraşıyorum uğraşıyorum ama olmuyor nedense

Ticker icin,
Burayi tikla direk hamilelik ile ilgili olanlara goturur seni:
Pregnancy and Due Date Ticker
Sonra istedigin ticker'i sec, next tusuyla ilerle,bebegin dogum tarihini falan doldur, en son sayfada HTML yazan kutucuk icinde yazilarin icinden "http" ile baslayip sonu ".png" ile biten cumleyi kopyalayip kadinlar kulubundeki profilim sayfasindaki "Cizelge" kutucuguna yapistir kaydet.
Umarim yardimci olur

Son düzenleme:
KIZLAR MARHABA
BENDE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM CUMARTESİ GÜNÜ DOKTOR MUAYENESİNDE KESEYİ GÖRDÜM
2 HAFTA SONRA TEKRAR KONTROLE ÇAĞIRDI KALP ATIŞLARINI GÖRMEK İÇİN...
SİZCE GÖREBİLİRMİYİM..

sat 22 mayıs sata göre bugün 5+1 ama keseyi bugün gördük 3.34 mm doktor daha 4-5 hafa arasında dedi 10 gün sonra tekrar gideceğiz...inş herşey normal devam eder...

Arkadaşlar size bişey sorucam ? Bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok sadece biraz fazla akıntım var.Onun dışında ne mide bulantısı,ne kasık ağrısı ne de başka bişey

Acaba boş gebelik falan mı yaşıyorum.Niye böyle birşey hissetmiyorum

Canım son adet tarihin nedir?
Belki çok miniktir bebeğin ondan belirtin yoktur... Ben 5 haftalık hamileyim ama bendede hala mide bulantısı filan yok..
Herkesin bünyesi farklı , doktorunla görüşmeni tavsiye edeceğim...

aşkmeşk canım yaa bende bebeğime seninki gibi çizelge yapmak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmusun

canım bende 5 haftalık hamileyim.Annemin de belirtisi yokmuş aslında beni bile 4 ay sonra farketmiş 7 haftalığa kadar dr a gitmek istemiyorum.Ama boş gebelik vb. olabilir mi diye korkuyorum Dr. da gitsem kalp atışları için 7. haftaya kadar bekletecek zaten

Bence doktora gitmende fayda var...
bende cumartesi günü gittim keseyi gördüm ama kalp atışları için 9 temmuza kadar bekleyeceğim:)
eğer gidersen doktora dış gebelik olup olmadığını söyler seninde için rahatlar....inşallahh hepimiz sağlıklı evlatlar alalım kucağımızaaa

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun dediğin gibi en azından içim rahatlar ..aminnn inşallahh hepimiz sağlıklı evlatlar alalım kucağımızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…