- Konu Sahibi cardelenss
-
slm benimde sat 13 mayıs 6+3 şuanda keseyi gördük bebişi görmeyi bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda beklmek çok zorrr sen gördünmü bebişinimerhaba canımm ne mutlu sana darısı başımıza artık pıt pıtları duymaya....
Benim sat 13 mayıs tahmini doğum tarihi 17 şubat....
Benim de arada kasık ağrısı şikayetim oluyor ama şikayet derecesinde değil bir de akşam yemek yerken biraz kasılma oluyor sanırım biraz fazla yüklenmekten ve dik oturmamaktan kaynaklı... gece uykularım hiç kalmadı diyebilirim genel de 2 gibi uyuyup sabah 5 te kalkıyorum öğleden sonra halsizleşiyorum yatıyorum ama uyuyamıyorum kendimi dışarıya atıyorum biraz bedenimi yormak için 1 saat yürüyorum sonra hepten açılıyorum:) Ben de anlamadım nasıl iş bu:) Mide bulantısı öğleden sonraları uzun süre yemek yemediğimde veya kokulu ortamlara girdiğim de hasta ziyareti restoran gibi yerlerde biraz oluyor ama istifra edecek kadar kötü değil sadece sakin olmaya çalışıyorum en çok yaptığım da derin nefes almak bütün hücrelerimi oksijenle doldurmak ki bebeğim de sağlıklı gelişsin...
kızlar ben bugün keseyi gördüm...çooooooooooookkkkkkkkkkkk mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
5.4 mm imiş daha bebişim...
ama kalp atışını duymak için 10 gün sonra gel dedi doktor..
5+3 tü.bu perş günüde kontrolüm var kalp atışını umarım duyarız..
ticker yapmayı bilen varmı? uğraşıyorum uğraşıyorum ama olmuyor nedense
Canım son adet tarihin nedir?
Belki çok miniktir bebeğin ondan belirtin yoktur... Ben 5 haftalık hamileyim ama bendede hala mide bulantısı filan yok..
Herkesin bünyesi farklı , doktorunla görüşmeni tavsiye edeceğim...
canım bende 5 haftalık hamileyim.Annemin de belirtisi yokmuş aslında beni bile 4 ay sonra farketmiş7 haftalığa kadar dr a gitmek istemiyorum.Ama boş gebelik vb. olabilir mi diye korkuyorum Dr. da gitsem kalp atışları için 7. haftaya kadar bekletecek zaten
Bence doktora gitmende fayda var...
bende cumartesi günü gittim keseyi gördüm ama kalp atışları için 9 temmuza kadar bekleyeceğim:)
eğer gidersen doktora dış gebelik olup olmadığını söyler seninde için rahatlar....inşallahh hepimiz sağlıklı evlatlar alalım kucağımızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?