• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

bende kısmet olursa şubat 2012 de bebeğimi hayırlısınla kucağıma alıcam, bugün tekrar dr gittim 6 +3 bebegi ve kalp atışlarını çok derinde olsa duydum, çok güzel bir duyguydu, bende myomlar oldugu icin biraz riskli bir hamilelik beni bekliyor dusuk ve erken dogum hatta siddetli agrılar olma olasılıgı çok yüksek, ama hayırlısınla atlatırım inşallah

Bende bugün doktora gittim sonunda:) Keseyi gördüm doktorum 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi kalp atışları ve bebeği görebilmemiz için herşeyin normal olduğunu söyledi bana göre 6 haftalık ama daha yeni de olabilir dedi ben de 15 temmuza diğer rendavumu yazdırıp çıktım ama çok heyecanladım içerde doktor tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı siz düşünün artık içimi görmek çok ilginçti keseyi ölçtü genişliği 1.62 cm uzunluğu genişliği 0.27 cm miş ben bu ölçüm işlerinden hiç anlamam ama:)) herşeyin yolunda gittiğini öğrenmek süper:) doktora giden diğer arkadaşlar sizin sonuçlar nasıl? bu ararada doktor yolculuk için hiç bir engel olmadığını normal hayatıma devam etmemi sadece ani ve agresif haraketlerden kaçınmamı söyledi. sadece su içmem bile yeterliymiş folic asid kullan dedi günde 3 tane. bir de ceviz ve badem yemeliymişim. Eşinle birlikteliğinizide hiç bir zaman kısıtlamayın dedi.

Son düzenleme:
Bende bugün doktora gittim sonunda:) Keseyi gördüm doktorum 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi kalp atışları ve bebeği görebilmemiz için herşeyin normal olduğunu söyledi bana göre 6 haftalık ama daha yeni de olabilir dedi ben de 15 temmuza diğer rendavumu yazdırıp çıktım ama çok heyecanladım içerde doktor tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı siz düşünün artık içimi görmek çok ilginçti keseyi ölçtü genişliği 1.62 cm uzunluğu genişliği 0.27 cm miş ben bu ölçüm işlerinden hiç anlamam ama:)) herşeyin yolunda gittiğini öğrenmek süper:) doktora giden diğer arkadaşlar sizin sonuçlar nasıl? bu ararada doktor yolculuk için hiç bir engel olmadığını normal hayatıma devam etmemi sadece ani ve agresif haraketlerden kaçınmamı söyledi. sadece su içmem bile yeterliymiş folic asid kullan dedi günde 3 tane. bir de ceviz ve badem yemeliymişim. Eşinle birlikteliğinizide hiç bir zaman kısıtlamayın dedi.

canım hayırlı olsun ben de bugün gördüm nasıl heyecanlandım ellerim titriyordu.
dr ultrasona bakarken ben de onun suratına baktım hep kötü bişey çıkar mı diye..
cumaya ildeki doktordan randevu aldım. alttan muayene etsin diye belki kalp atışını duyabilirim:):)

5+3 tü.bu perş günüde kontrolüm var kalp atışını umarım duyarız..

benimde 5+3 geçen salı gunu keseyı gorduk yaklaşık 4,2 mm idi bu cumartesi randevumuz var kalp atışlarını duyacağız inşallah ama ben kakp atışlarını duyamadan jesın hamılelıge ınanmıyorum sankı hamıle degılm gıbı daha cok yenı ondan mı acaba korkutuyor benı:(

ılk aylarda tansiyonda dusmeler olurmus canım benımde dusuk cıktı dr oyle soyledı, bende kendım ara ara olcuyorum evde

kızlar ben cumartesi bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum:nazar:
bazı tahliller yapıldı sonuçlarıda iii çıktı :nazar: 3 hafta sonra gel dedi tekrar dedi doktorum

kızlar ben cumartesi bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum:nazar:
bazı tahliller yapıldı sonuçlarıda iii çıktı :nazar: 3 hafta sonra gel dedi tekrar dedi doktorum

canım gözün aydın.. ben ne zaman duyabilirim acaba kalpciğini bebişimin .. senin ki kaç haftalık canım??:49::49:

canım gözün aydın.. ben ne zaman duyabilirim acaba kalpciğini bebişimin .. senin ki kaç haftalık canım??:49::49:

4temmuzda bebişmizin kalp pıtpıtlarını dinlemeye gideceğiz. birkaç tanede tahlil verdi dr bakalım hayırlısı
ama keseyi 6haftalıkken gördük. 10 gün daha bekleyelim kalp atışlarını dinlemek için dedi canım doktorum :) :49:

kızlar selam.. bende 5+4 hamileyim henüz dr gitmedim cumartesi gidicem.. kızlar size bir sorum var benim sol yumurtalığımda ağrım var.. önemli değildir kasık ağrısı filan diyorum ama hafif hafif bacağıma da vuruyor. ne yapsam karar veremedim dr mı gitsem ben mi evham yapıyorum offfffffff

Son düzenleme:
ılk aylarda tansiyonda dusmeler olurmus canım benımde dusuk cıktı dr oyle soyledı, bende kendım ara ara olcuyorum evde

benim ki birazda heyecandan içimde bir bilinmeyeni taşımanın vermiş olduğu his çok ilginç ben de forumdaki bazı arkadaşlar gibi henüz kalp atışlarını duymadığım için hamile değilmişim gibi hissediyorum:) her ne kadar doktor hamileliğin kesin desede çok ilginç yaa inşallah kalp atışlarını bir an önce duymak nasip olur...

kızlar selam.. bende 5+4 hamileyim henüz dr gitmedim cumartesi gidicem.. kızlar size bir sorum var benim sol yumurtalığımda ağrım var.. önemli değildir kasık ağrısı filan diyorum ama hafif hafif bacağıma da vuruyor. ne yapsam karar veremedim dr mı gitsem ben mi evham yapıyorum offfffffff

canım benım bıraz gec gordum gec yazıyorum ama kusura bakma yanısını bende yasadım ıkı gun once merak etme hıcbırsey olmadı bende doktora soyledım dun ultrasonlada baktı rahımdekı ve kesedekı buyume yapmıs olabılır bır sorun yok dedı.merak etme kendıne ıı bak,bolbol dınlen cnm

Bu sabahtan beri acaip midem bulanıyor ve ayrıca ishal oldum leblebi yiyorum ama yok kesmedi doktoruda aramak istemiyorum böyle zırt pırt sizin önerebileceğiniz birşleyler var mı kızlar ?

dün kalp atışlarını gördüm çok şükür o kadar uzun zaman bekledik ki gelmesini değdi sanırım şu an sadece 7 haftalık...

Back