2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

S.a arkadaslar bende aranıza yeni katıldım . 4 haftalık hamileyim :) (sat : 22 mayıs)

şimdiye kadar yazdıklarınızı okuyordum artık aranıza katılmanın zamanı geldi :) beni de aranıza alırsanız sevinirim.

Arkadaşlar ben dr. 3 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum gider gitmez kalp atışlarını duymak için:)) şimdiilik folic asit kullanıyorum.Dr. giden arkadaşlar artı bişey yapıyormusuz ? tabi bi de kendimi stresten uzak tutmaya çalışıyorum.Pek mümkün değil gibi ama:S

canım bende 5 haftalık hamileyim daha doktora bende gitmedim.sadece folık asit kullanıyorum

selam kizalr bisi sorabilirmiyim..
bnm adetime 3 4 gun var ama bnm bugun acik kahve sut kahvesi diyim tam olarak o renkte bi akintim geldi acaba bebekle bi ilgisi olabilimri yerlesmeyle ilgili yani

Arkadaşlar verdiğiniz cvplar için teşekkürler.Ben 6 haftaya kadar gitmemeye karar verdim kızlar.Çünkü bir arkadaşımın daha 3 haftalıkken keseyi görmek için
dr u bir kaç kere alttan muayene yaptığı için bebişi tutunamadı bir kaç gün sonra bebeği düştü.O yüzden iyice annesine tutana kadar gitmicem.İnşallah bir sorun olmaz

Ne güzel çoğalıyoruz
Kızlar sürekli kaç haftalık olduğumuzu yazıyoruz.bence birazda kendimizde oluşan şikayetlerimizide yazalım.
Mesela
şu an bende sadece kasık ağrısı ve biraz da karın ağrısı var.
Onun dışında uyku uyuma isteği ne zaman başlıyor bilen veya başalayan varsa paylaşalım
sabah bulantısı olan varmı varsa kaçıncı haftada başladı

canım kasık ağrısı bende de var. sanki adet oluyormuşum gibi...
uykuya gelince akşam hemen uyuyasım geliyor.. gözüm kapanıyor tv izlerken.
ama ben genelde de uykuya düşkünümdür

Selam anne adaylari, bende de bel agrisi ve karin agrisi var ama nasil eglilp kalkacagimi ogrendim kendimce, biraz daha az gibi son gunlerde. Goguslerim sisti, aciyor fena halde. Bunlar normal de bende bir de kuyruk sokumu agrisi basladi, eskiden de vardi taa universiteye hazirlanirken saatlerce oturmaktan sonra da isyerinde hep oturmaktan, gecmisti geri geliyor galiba, insallah ilerlemez icerde bi genisleme oldugu kesin. Fasulyem buyuyor
Son gunlerdeki lafim:Olumlu dusunelim. 12. haftadaki testlerimizin sonucu iyi ciksin, Allah'im dualarimizi duydu bize bir bebek verdi nolur saglikli da olsun...

merhaba arkadaşlar bende 6+3 haftalık hamileyim 15 şubat dedi dr.
sadece ara ara mide bulantısı hissi ve kasık agrısı yaşıyorum birde doktorum ilk ultrason muayenesinde 4cmlik bir miyom gördü rahim büyüdükçe bu miyomu sıkıştırabilir düşüğe neden olabilir dedi. ama korkma olmayabilirde dedi. ne düşüneceğimi şaşırdım umarım bir sorun yaratmaz
inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza hepimizzzz

Son düzenleme:
benimde sat 22 mayıs d.t 26 şubat 2012 bende 20 haziranda beta hcg 311 çıktı 22 haziranda 714 24 haziranda 1374 ....ama keseyi henüz göremedik pztesi tekrar gidicem 1500 den sonra görünüğyormuş...siz keseyi nezaman gördünüz?

Benim de arada kasık ağrısı şikayetim oluyor ama şikayet derecesinde değil bir de akşam yemek yerken biraz kasılma oluyor sanırım biraz fazla yüklenmekten ve dik oturmamaktan kaynaklı... gece uykularım hiç kalmadı diyebilirim genel de 2 gibi uyuyup sabah 5 te kalkıyorum öğleden sonra halsizleşiyorum yatıyorum ama uyuyamıyorum kendimi dışarıya atıyorum biraz bedenimi yormak için 1 saat yürüyorum sonra hepten açılıyorum:) Ben de anlamadım nasıl iş bu:) Mide bulantısı öğleden sonraları uzun süre yemek yemediğimde veya kokulu ortamlara girdiğim de hasta ziyareti restoran gibi yerlerde biraz oluyor ama istifra edecek kadar kötü değil sadece sakin olmaya çalışıyorum en çok yaptığım da derin nefes almak bütün hücrelerimi oksijenle doldurmak ki bebeğim de sağlıklı gelişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…