2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

kızlar yukarıda yaşadıklarımı yazmıştım, maalesef bebeğimi kaybettim, geçen cuma 7. hafta dolmak üzereydi, fakat hamilelik belirtilerim 3 gündür kesilmişti, midem bulanmıyordu, şüphelendim ve kontrole gittim, ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, belki de kalp atışlarını gördüğümüz günün akşamı yaşadığım yoğun kanamada olmuştu, bebeğim geldi ve gitti, geçtiğimiz cumartesi boş keseyi aldırmak için kürtaj oldum...

ben şubat annesi olamayacağım fakat sizleri takip etmeye devam edeceğim, dilerim sizin bebekleriniz sağlıkla gelirler, hepinize bol şans, Allah yardımcınız olsun...

arkadaşım çok çok inanki bende ilk bebeğimi tam yılbaşı gecesi kanamasıyla kaybetmiştim 1,5 yıl beklemiştim ve sonunda hamile kalmıştım ama 1 hafta sonra yani 4 haftalıkken düşürmüştüm anlıyorum seni allah'ım yardımcın olsun bak 6 aygeçti ve yine hamile kaldım allah ıma şükür ama daha çok yeni 2 haftalıklış dr dikkatli olmamı söyledi çalışıyorum ben çok korkuyorum innaki seni çok iyi anlıyorum canım üzülme

canim benim allah yardimcin olsun cok uzuldum en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin insallah melegin seni cennetin kapisinda beklicektir...

Kızlar merhabaa.. Aranıza yeni katıldım.Öncelikle chanel gerçekten yaşadıklarına çok üzüldüm.Rabbim sana bi an önce sağlıklı bi bebiş verir inş ....
Bende iki gün önce kan testi yaptırdım Beta 192 çıktı ..Eczacı 3 haftalık hamilesin dedi ama ben henüz dr. gitmedim.Dr.lar hemen muayene yapıyorlar vajinadan.Bende çocuk iyice belirginleşinceye kadar gitmeyi düşünmüyorum.Yani 6 haftalıkken gideyim diyorum.Sİzce doğru mu yapıyorum ???

ah canım çok geçmiş olsun. Nasıl üzüldüm anlatamam, Allah sabır versin sana.

canım vaginal usg istemezsen bakmaz dr un ama sana vereceği vitaminler ve isteyeceği testler olacaktır. Bence en iyisi dr unu biran önce belirle ve gidip muayeneni ol.Tabii yinede tercih senin. Bu arada bebişin hayırlı olsun.

oncelikle hayirli olsun canim saglikli sihhatli kucagina aldigin gunler olsun. bende 6 haftalikti gittigimde kesemi gordum kan testleri yapti allaha sukur bisey cikmadi. bencede 5 veya 6 haftalikken gitmen uygundur yine senin kararin

cnm çok üzüldüm. Allah bi daha yaşatmasın, kolayca hamile kalır, kolayca sağlıklı tombiş al yanaklı minik burunlu bi bebiş doğurursun inşallah en kısa zamanda

arkadaşlar dün bebeğimin kalbinin attığını gördüm ne kadar güzel bir duygu doğduğunu düşünemiyorum yaa nasıl olurum diye.allah kimseyi yarı yolda bırakmasın yavrularımız sağlıklı zamanında doğsun inşallah chanel''canım allah yardımcın olsun veren allah alan allah üzülme canım vardır rabbimin bir bildiği..

kızlar liste yapacağım herkes son adet tarihlerini ve tahmini doğum tarihlerini söylesinler güzel bir liste yapalım

Merhaba canımm ne mutlu sana darısı başımıza artık pıt pıtları duymaya....

Benim sat 13 mayıs tahmini doğum tarihi 17 şubat....

arkadaşlar size daha önce de yazmıştım ben de şubat 2 anne adayıyım bugün dr. ile randevumuz vardı kalp atışını dinlemek için ben duyacağımız hiç umut etmezken bir tane küçük kalbin pıt pıt attığını gördük:)eşimle çok sevindik anlatamam.sonra doktor ama ile başlayan bir cümle kurunca sevincimiz kursağımızda klacak diye çok korktuk ama dr. dediki gebelik kesesi 2 tane demesin mi?ama diğerinde kalp atışı yoktu çok şaşırdık hiç bu durumda olanınız veya tanıdığınız var mı?ikiz ihtimalim varşimdi?

Ben de 27 hz dr gideceğim. 19 hz kanda beta hcg tahlilim 1200 lerde çıktı bende 17 mayısta son adet olmuştum sanırım adetten hemen sonra kalmışım bakalım dr gidince nasıl bir sürpriz olacak çok merak ediyorum Allah hepimize sabır ve sağlık versin...

Slm canım maşallah bebişine. Umarım tüm hamişler sonuna kadar sağlıkla sorunsuz bi şekilde ilerler. Tabi bizde dahil. Benim sat 21 mayıs d.t 25 şubat olucak inşallah.

arkadaslar herkese merhabalar,ben bugun tam nasipse 5 haftalık hamileyim (sat 19 mayıs 2011),
size sormak istediğim benim rahımde kasılmalar oluyor ara ara sancı gırıyor,dunde kasıgıma cok sancı gırdı sızde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı caba?cok merak edıyorum ınsallah normaldır bu yasadıklarım.
yarın doktora gıdecegız nasıpse ınsallah güzel haberler verırım size....

Herkese merhabalar diyorum.bende 4 hafta 4 günlük hamileyim.doktorumun hesaplamasına göre,şubat 12 gibi doğacakmış bebişimiz.aslında şu an bir annelik hissi yok bende.ama zamanla oluşacağından da şüphem yok inşallah.bu arada doktor olarak jale gürlüler e gidiyorum.ama dorukta gizem yıldırım varmış.onu da çok tavsiye ettiler.sizlerden de bana doktor tavsiyesi olan varsa çokkkkkkkkkkkkkk sevinirim.bu konuda bilgilenmeye çok ihtiyacım var.

Canım ben de çok yürüdüğümde ve çok oturduğumda oluyor onun için ufak bir sancı hissettiğimde genellikle derin nefes alıyor ve bacaklarımı uzatıyorum ben de pazartesi dr gideceğim. Çok korkma derim sana sakin ve huzurlu olmaya çalış ben öyle yapıyorum ilk hamile olan ben değilim olur böyle ufak tefek sancılar diyorum:))) Mutlu hamilelikler dilerim....

canım cok tesekkur ederım verdıgın cevap ıcın dedıklerını yapacagım sanada mutlu hamılelıkler dılerım:))kendıne cok ıı bak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…