• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

Sevgili subat anneleri, bizim mercimek gorundu dun, kalbi atiyor kendisi de iyi masallah... Allah'im bozmasin sonuna kadar boyle gitsin insallah. 6+5 olduk bugun:nazar:.
Doktor yemene icmene dikkat et ama abartacak bisey yok dedi, omega 3 kapsulleri onerdi haftada bir balik yemek bile yetmezmis, ben de hamileler icin ozel haplardan aldim, onun disinda sut iciyorum zaten icerim hergun, suyu artirdim bir de kahvalti etmezdim yada gecistirirdim artik peynirli yumurtali sandvic yada musli yogurt yiyorum sabahlari, bir de hergun bir elma. Simdiden kilo almisim gibi geliyor bana :(
Kimselere soylemedik annem de bilmiyor ogrenince hem sevinicek hem de kizicak soylemedim diye. Aldik bi karar bakalim kendimi tutabilirsem agustosta izne geldigimizde yuzyuze soylerim.
Benim hic midem bulanmiyor (tahtaya vuralim) annemin de olmamis ablamin da olmamisti, genetik galiba, insallah boyle gider, ilk 3 ay kilo almayin diyorlar, bakalim kacimiz basarabilecegiz :)

maşallah size.Allah bizede bebişlerimizi görmeyi pıt pıt atan kalplerinin sesini duymayı nasip etsin inşallah :)

kızlar malum yaz geldi ve de hamileyiz.güneşten korunmak için hangi güneş kremi markası kullanıyorsunuz?
kaç fakör?

az önce geldim doktordan 4+3 olmuş alttan ultrason ilebaktı ve 4 mm lik bir kese gördü :)

canım tebrik ederim..bende haziranda hamile olduğumu öğrendim.ilk gittiğimde benimde kesem 4.2 mm di.doktor 2.kontrol için 2 hafta sonraya gün verdi
bende internette bütüngün kese boyutlarını araştırır oldum.hatta kesemin küçük olduğunu düşününüp,kendi kendime panik yapıyorum.seninki bana uyuyor diye sormak istedim.doktorum bana olumsuz bişey demedi.sana öyle bişey söyledimi??birde nezaman kontrole çağırdı?

selam canım benmde öle içime sinen bir doktor olmadı.kadın doktor istiyorum central nasıl bende düşünüyorum o hastaneyi uzak ama olsun değsin gittiğime

Benim doktorum başak Hanim ama biraz yogun ancak aynı hastaneden Fatma Hanim var onu da çok övüyorlar özellikle bayan istiyorsan tavsiye ederim hastane temiz ilgililer aslında ama benim doktorum çok yogun dün sabah uğradım iki dakika soru sormak için birbucuk saat bekledim( randevum yoktu )

canım tebrik ederim..bende haziranda hamile olduğumu öğrendim.ilk gittiğimde benimde kesem 4.2 mm di.doktor 2.kontrol için 2 hafta sonraya gün verdi
bende internette bütüngün kese boyutlarını araştırır oldum.hatta kesemin küçük olduğunu düşününüp,kendi kendime panik yapıyorum.seninki bana uyuyor diye sormak istedim.doktorum bana olumsuz bişey demedi.sana öyle bişey söyledimi??birde nezaman kontrole çağırdı?

tatlım kesenin boyutundan ziyade Gebelik kesesinin sınırlarının düzensiz olması olumsuz bi bulgudur. Bu bağlamda kafaya takılacak bişi yok bence rahat ol,stres yapıp bebikini de üzme bakalım.:emir_bebek:

Günaydın arkadaşlar bebişimle bizde geldik aranıza...Daha dün öğrendim hamiş olduğumu...Sat 13 mayıs hesaplamalara göre 17 şubat doğumumm:kkk::nazar::nazar:

merhabalar kızlarr, ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu, hesaplamalara göre ben de şubat annesi olucam Allah izin verirse :) doktora gitmedim henüz, bugün yarın gidicem bakalım:9:

merhabalar kızlarr, ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu, hesaplamalara göre ben de şubat annesi olucam Allah izin verirse :) doktora gitmedim henüz, bugün yarın gidicem bakalım:9:

hoşgeldin cnmmm....Konuyu açan arkadaş bi liste yapsın bence doğum günlerimizi yazarakkk güzel olmazmı:52:

Canım senin ne kadarlık bebiş...Keseyi gördünüzmü değerlerin nasıl çıktı................Ammaaa soru sordum haaa:52::52:

canım biz henüz 4+4 düz. Cumartesi gününe randevumuz var dr. umuzla. Bakalım ümidim keseyi görmek yönünde. Bebişimizle tanışamayız çünkü henüz çok ufak sanırım 2 hafta sonra kontrole çağırır o zaman bebişimi görür kalbinin sesini dinlerim. :49:

canım biz henüz 4+4 düz. Cumartesi gününe randevumuz var dr. umuzla. Bakalım ümidim keseyi görmek yönünde. Bebişimizle tanışamayız çünkü henüz çok ufak sanırım 2 hafta sonra kontrole çağırır o zaman bebişimi görür kalbinin sesini dinlerim. :49:

İnşaallah çabucak duyurur sana kalbinin pıt pıt larını annesiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende netten hesaplıyorum 5+5 çıkıyo ama doğrumu bilmiyorum bizde daha göremedik keseyiii:44:

Back