- Konu Sahibi cardelenss
Sevgili subat anneleri, bizim mercimek gorundu dun, kalbi atiyor kendisi de iyi masallah... Allah'im bozmasin sonuna kadar boyle gitsin insallah. 6+5 olduk bugun.
Doktor yemene icmene dikkat et ama abartacak bisey yok dedi, omega 3 kapsulleri onerdi haftada bir balik yemek bile yetmezmis, ben de hamileler icin ozel haplardan aldim, onun disinda sut iciyorum zaten icerim hergun, suyu artirdim bir de kahvalti etmezdim yada gecistirirdim artik peynirli yumurtali sandvic yada musli yogurt yiyorum sabahlari, bir de hergun bir elma. Simdiden kilo almisim gibi geliyor bana![]()
Kimselere soylemedik annem de bilmiyor ogrenince hem sevinicek hem de kizicak soylemedim diye. Aldik bi karar bakalim kendimi tutabilirsem agustosta izne geldigimizde yuzyuze soylerim.
Benim hic midem bulanmiyor (tahtaya vuralim) annemin de olmamis ablamin da olmamisti, genetik galiba, insallah boyle gider, ilk 3 ay kilo almayin diyorlar, bakalim kacimiz basarabilecegiz :)
maşallah size.Allah bizede bebişlerimizi görmeyi pıt pıt atan kalplerinin sesini duymayı nasip etsin inşallah :)