- Konu Sahibi cardelenss
-
buyukmujdem , canım siz kontrole gitmişsiniz galiba, senin değerlerin nasıl? kaç haftalık bebiş?
İnşaallah çabucak duyurur sana kalbinin pıt pıt larını annesiii
Bende netten hesaplıyorum 5+5 çıkıyo ama doğrumu bilmiyorum bizde daha göremedik keseyiii:44:
Hadi bakalım inşallah en erken zamanda bebişlerimizle tanışır pıt pıtlarını duyarız :)
Tebrikler canım hayırlı olsun hamişliğin,bebişin uğur getirsin sana.
saol cnm hepimizinki inşallah :) bu arada benim de hesaplamalarıma göre 25 şubat çıkıyo doğum :) doktora gidince netleşicek tabi
teyzesi bizimde doğum tarihimiz 25 şubat, int. hesaplamalarına göre tabiki.
evet evet benim de netteki hesaplayıcılara göre 25 şubat :) sen doktora gittin mi cnm, ya da kan testi yaptırdın mı, kaç çıktı?
kızlar ben bebişime çizelge yapmak istiyorum ama nasılll????
tatlım ilk dr. randevumuz 25inde cumartesi günü.beta hcg yi pazartesi günü yaptırmıştım 275.9 çıktı. Umarım çoğalmıştır ve bebiş artık tutunmuştur annesine.
Siz gittinizmi dr a?
ben de henüz gitmedim cnm kadın doğum uzmanına, sanırım benim de c.tesiyi bulcak gitmem. ben de p.tesi test yaptırmıştım. benim erken döllenme olmuş olabilir gibi gelio. 1348 çıkmıştı değerim. hayırlısı bakalım doktora gidip öğrenicez detaylarımızı
bakarsın ikiz çıkar :):):)
Merhaba kızlar bizim muhtemel doğum tarihimiz de 12 şubat şuan 6 hafta 3 günlük hamileyim ama düşük riskim var kanamam oluyor 1 haftadır
canım çizelgeler tickerfactory.com dan yapılıyor kodu profilindeki çizelge bölümüne ekliyorsun
yürüken bile korkar oldum, masa başı işim var ama yine de cok korkuyorum bebegıme bısey olurmu dıye ,
benım gıbı calısan varmı arkadaslar ,almamız gereken önlemler varmı cok heyecanlıyım kusruma bakmayın neolur?
tatlım seninde hamişliğin hayırlı olsun. Bizlerde burda birbirimize sora sora ilerliycez işte, heyecanlarımızı da bildiklerimizi de paylaşıcaz.
Bende çalışıyorum canım hemde işim masa başı olmasına rağmen beni zorluyor malesef ama napalım bebişimizle birlikte bu günlerin üstesinden gelicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?