- Konu Sahibi cardelenss
-
Sevgili subat anneleri, bizim mercimek gorundu dun, kalbi atiyor kendisi de iyi masallah... Allah'im bozmasin sonuna kadar boyle gitsin insallah. 6+5 olduk bugun.
Doktor yemene icmene dikkat et ama abartacak bisey yok dedi, omega 3 kapsulleri onerdi haftada bir balik yemek bile yetmezmis, ben de hamileler icin ozel haplardan aldim, onun disinda sut iciyorum zaten icerim hergun, suyu artirdim bir de kahvalti etmezdim yada gecistirirdim artik peynirli yumurtali sandvic yada musli yogurt yiyorum sabahlari, bir de hergun bir elma. Simdiden kilo almisim gibi geliyor bana
Kimselere soylemedik annem de bilmiyor ogrenince hem sevinicek hem de kizicak soylemedim diye. Aldik bi karar bakalim kendimi tutabilirsem agustosta izne geldigimizde yuzyuze soylerim.
Benim hic midem bulanmiyor (tahtaya vuralim) annemin de olmamis ablamin da olmamisti, genetik galiba, insallah boyle gider, ilk 3 ay kilo almayin diyorlar, bakalim kacimiz basarabilecegiz :)
kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama yeni ise alttan ultrasonla bakılyolar
az önce geldim doktordan 4+3 olmuş alttan ultrason ilebaktı ve 4 mm lik bir kese gördü :)
selam canım benmde öle içime sinen bir doktor olmadı.kadın doktor istiyorum central nasıl bende düşünüyorum o hastaneyi uzak ama olsun değsin gittiğime
canım tebrik ederim..bende haziranda hamile olduğumu öğrendim.ilk gittiğimde benimde kesem 4.2 mm di.doktor 2.kontrol için 2 hafta sonraya gün verdi
bende internette bütüngün kese boyutlarını araştırır oldum.hatta kesemin küçük olduğunu düşününüp,kendi kendime panik yapıyorum.seninki bana uyuyor diye sormak istedim.doktorum bana olumsuz bişey demedi.sana öyle bişey söyledimi??birde nezaman kontrole çağırdı?
Günaydın arkadaşlar bebişimle bizde geldik aranıza...Daha dün öğrendim hamiş olduğumu...Sat 13 mayıs hesaplamalara göre 17 şubat doğumumm
merhabalar kızlarr, ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu, hesaplamalara göre ben de şubat annesi olucam Allah izin verirse :) doktora gitmedim henüz, bugün yarın gidicem bakalım
Günaydın hoşgeldiniz :) hayırlı uğurlu olsun bebişin, sağ salim kucağına almak nasip olsun inş.
merhabalar kızlarr, ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu, hesaplamalara göre ben de şubat annesi olucam Allah izin verirse :) doktora gitmedim henüz, bugün yarın gidicem bakalım
hoşgeldin cnmmm....Konuyu açan arkadaş bi liste yapsın bence doğum günlerimizi yazarakkk güzel olmazmı
evet bencede güzel olur
Canım senin ne kadarlık bebiş...Keseyi gördünüzmü değerlerin nasıl çıktı................Ammaaa soru sordum haaa
canım biz henüz 4+4 düz. Cumartesi gününe randevumuz var dr. umuzla. Bakalım ümidim keseyi görmek yönünde. Bebişimizle tanışamayız çünkü henüz çok ufak sanırım 2 hafta sonra kontrole çağırır o zaman bebişimi görür kalbinin sesini dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?