2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

erken gidince doktor sadece folık asit takviyesi yaptırıyor o zman.

ben zaten 2-3 aydır düzenli içiyorum.erken gitmeme gerek yok o zaman:)

akşamları kasık ağrılarım çok oluyor sizlerde de varmı?

kasık ağrısı çok normal canım çünkü biz farkedemesekte rahim büyüyor, genişliyor ve bizde bunu kasık ağrısı olarak algılıyoruz. Bendede var merak etme :)

gebelikte çay tüketimi zararlımı kızlar ?

ben günde 3 bardak çay içiyorum zararı olurmu acaba?

kesinlikle azaltmalısın yada çok çok açık iç. Çay bildiğim kadarı ile demiri bağlıyor ve demir anemisi yapıyor. En çok ihtiyacımız olan vitaminlerin birtanesi de demir bildiğin üzere canım :)

hamislikleriniz hayirli ugurlu olsun kizlar. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi.

Darisi benim gibi bebis isteyenlerin basina insallah... sevgiler

kesinlikle azaltmalısın yada çok çok açık iç. çay bildiğim kadarı ile demiri bağlıyor ve demir anemisi yapıyor. En çok ihtiyacımız olan vitaminlerin birtanesi de demir bildiğin üzere canım :)

sizler kahvaltıda neler içiyorsunuz.çayıda çok severim

Bulantısı başlayan varmı ?

Daha benim henüz bulantı felan başlamadı.inşallah bulantısız bir hamilelik geçiririm-geçiriz

Kimse yok mu bugün?

hepinizin bebisleri hayirli olsun arkadaslar
ben bulanti ve kasik agrisindan fena muzdaribim.. kivrandiriyo resmen bazen.. ama bebis icin katlaniyoruz mecbur allah eksikliginide acisinida gostermesin kimseye

Bende şubat 2012 annesi olucam inşallah. Kasık ve bel ağrıları dışında şimdilik sıkıntımız yok. Yarın kese görcez umarım. Bugun ikinci hcg testini yaptırdım 1506,98 cıktı.umarım kesyi görürüz. Keseyi gören var mı ? Varsa nerden bakıldı.

Bende anadolu yakasında oturuyorum ve hala içime sinen bir doktor tercihim olmadı fikri ve bilgisi olanlar lütfen paylaşsınlar ben şimdilik central hospital a gidiyorum

selam canım benmde öle içime sinen bir doktor olmadı.kadın doktor istiyorum central nasıl bende düşünüyorum o hastaneyi uzak ama olsun değsin gittiğime

selam arkadaşlar topiğimizi şenlendirmişsiniz teşekkür ederim..

inşallah birbirimize yardımcı olacağız burda.şimdi hepimiz 4-8 hafta arası durumlarındayz bulantılar baş ağrıları kasık ağrıları kapıda bekliyor belkide bizi.ama allahtan bende 7 haftadaym daha başlamadı inşallahta başlamaz iyiyim ben böle
ben hiç beslenmeme dikkat etmiyorum meyve yemeye çalışıyorum anca yemeklerle pek aram yoktur çayı çok severim hala içiyorum kahvaltıda vazgeçilmezim..
sizler neye dikkat ediyorsnz ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz ben duydum ki bu haftalarda kalp ve beyin oluşacak ya cevizzzzz çok önemliymiş evlatlarımızın gözleri beyinleri için.zeki olmaları için çok gerekli...

kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama yeni ise alttan ultrasonla bakılyolar

Sevgili subat anneleri, bizim mercimek gorundu dun, kalbi atiyor kendisi de iyi masallah... Allah'im bozmasin sonuna kadar boyle gitsin insallah. 6+5 olduk bugun.
Doktor yemene icmene dikkat et ama abartacak bisey yok dedi, omega 3 kapsulleri onerdi haftada bir balik yemek bile yetmezmis, ben de hamileler icin ozel haplardan aldim, onun disinda sut iciyorum zaten icerim hergun, suyu artirdim bir de kahvalti etmezdim yada gecistirirdim artik peynirli yumurtali sandvic yada musli yogurt yiyorum sabahlari, bir de hergun bir elma. Simdiden kilo almisim gibi geliyor bana
Kimselere soylemedik annem de bilmiyor ogrenince hem sevinicek hem de kizicak soylemedim diye. Aldik bi karar bakalim kendimi tutabilirsem agustosta izne geldigimizde yuzyuze soylerim.
Benim hic midem bulanmiyor (tahtaya vuralim) annemin de olmamis ablamin da olmamisti, genetik galiba, insallah boyle gider, ilk 3 ay kilo almayin diyorlar, bakalim kacimiz basarabilecegiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…