2012-Şubat Anneleri-BERABER İLERLEYELİM DOĞUMA

selam arkadaslar bende nasıp olursa subat 18 deanne olcam.bbır yıldan bıraz fazladır bebek ıstıyoruz.esımle tum testlerımız normal cıkıyodu ama bır turlu bebek gelmıyodu.en son hsg cektırdık ve adetın 2. gunu klomene baslıyacaktık ama o beklenen adet gelmedı (ıyıkı) bve sımdı hamıleyım.6 haftalıkken kese gorundu ama bebek yoktu. bır hafta bos gebelık mı dıye dusundum.gecen hafta mercıcegımı gorduk cuma gunu ıse kalp atımını duyacagız.allahım herkese nasıp etsın.
not: doktor bana elevit verdi vıtamın hapı olarak.sızler ne kullanıyosunuz.bılgı verısenız sevınırım.

ne kadar güzel bir haber bu çok sevindim. bende 6 haftalıktı muhtemelen gittiğimde kese göründü ama ikinci rendavum 14 temmuzda doktorum çorluda ben sinopta olunca böyle 15 günde bir gidip gelmem gerekecek sanırım:) böyle sizlerin haberlerini aldıkça çok seviniyorum bende inşallah bende mercimeğimi görürüm gidişimde:)bana folic acid kullanmaya başladın mı dedi bende folic asid plus almıştım ondan kullanıyorum ama çok düzenli değil dedim. kullan onu dedi 8 haftalığa kadar günde 3 tane bakalım kullanıyorum bende hamileliğim çok şükür iyi geçiyor benim tek sıkıntım gaz problemim gidince ona da çözüm bulacağız inşallah:)

yazılarınızı büyük bi keyifle okudum arkadaşlar.harikasınız.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

ben 2 aylık evliyim.ama eşimle 3 yılı geçiyo tanışalı,beraber olalı.aslında bebekleri çook severim.eşimde öyle.erken dimi biizm için.azcık evliliğin tadınımı çıkarmak lazım

bu arada size avrupa yakasında dr.filiz ak'ı öneririm..çok başarılı bi jinekoloj kadın doğumdur.şişlidedir yeri internetten bulabilirsiniz..:79:

Hayırlısı olsun canım ben de bebekleri çok seviyordum ama eşim beklememizi istedi biraz daha birbirimizi tanımamızı alışmamızı falan bizde evleneli 1.5 yıl oldu geçen mayıs karar verdik denedik oldu hemen çok şükür:) yine sen bilirsin ama en azından bir sene geçsin derim ben yeni evliliğin tadını çıkartın:)

teşekkür ederim cnm.saol tavsiyen için.aslında haklısın işte insanın aklı gidip geliyo.tadını çıkarmak gerek azıcık daha

Selam kızlar..

Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..

Uploaded with ImageShack.us

teşekkür ederim cnm.saol tavsiyen için.aslında haklısın işte insanın aklı gidip geliyo.tadını çıkarmak gerek azıcık daha

Bebebkler o kadar tatlı varlıklar ki insanın aklının gidip gelmesi çok normal:) ben bana kalsa evlenir evlenmez yapardım herhalde ama şimdi iyi ki eşimi dinlemişim diyorum düşünüyorum da geçen yaz ile bu yaz arasında bile dağlar kadar fark var birbirimiz hakkındaki bildiklerimiz konusunda şimdi daha rahatım zaten hamileliğin ilk zamanları eşinle çok fazla ilgilenemiyorsun biraz anne olmanın vermiş olduğu duygular biraz etraftaki insanların ondan çok seninle ilgilenmesi senin her ne kadar hoşuna gitse de eşin kendini geride kalmış hiç bir işe yaramaz durumda hissedebiliyor çünkü işin büyük kısmını kadın gerçekleştiriyor vücudun değişiyor duyguların değişiyor insanlara bakış açın değişiyor herşey değişmeye başlıyor. Annelik çok büyük bir iş onun için ilk önce biraz kocalarımızı büyütmeliyiz:)

maşallah Allahım inşallah bize de bu günleri gösterir... 2.5 aylık hamilesin demek o zaman senin ocak ayında falan doğurman gerekiyor değil mi:) inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bugün doktora gitim kalp atışı çok güzel ama çok ağrım var çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye..:ağrı çeken varmı doktor normal dedi ama beynim bunaldı işte:

merhaba arkadaşlar ben de kısmet olursa 23 şubatta doğum yapacağım :)
yarın doktora gidiyorum , umarım bebeğimizin kalp atışlarını duyarım.biraz da tedirginim aslında geçen hafta sadece keseyi gördük 6. haftada olmama rağmen doktor 5 haftaya uygun bir kese görünüyor dedi ve kalp atışı duyamadı.
yarını sabırsızlıkla bekliyorum,bir görsem rahatlayacağım.

endişeleneme benimde aynı olmuştu sırayla görünüyor kese ,yolk salc ve en son fetal pol sonra da kalp atışını duyuyorsun sabredip dua et inşallah göreceksin.

arkadaşlar
kaç gündür giremiyorum farkındasınızdır belki bebeğim 9.haftasında beni bıraktı çok kötüyüm kalbi durdu yavrumun.kürtaj yapıldı aldılar onu benden..herşey bitti bnm için duygularımı anlatamıyorum

sağlıklı değilmiş demek ki canım...sağlıklı olsaydı gebeliğin devam ederdi....
seni anlıyorum...bende yaşadım.hem de 15 haftalıkken....kalp atışını duyamadık ve aldılar...
üzülürsün ne desem boş ama geçecek ve sağlıklı bir gebelik yaşadığın zaman unutacaksın bile....
Allah sabır versin....tez zamanda yerini çoooooooook sağlıklı bir bebekle doldursun....sonra da sağlıkla kucağınızı doldursun Rabbim

bugün doktora gitim kalp atışı çok güzel ama çok ağrım var çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye..:ağrı çeken varmı doktor normal dedi ama beynim bunaldı işte:

benimde çok fazlaydı ağrılarım ama gittikçe azalmaya başladı, bebiş tutunana kadar çok normalmiş, kendini çok koruman lazım yorma kendini :)

kalp sesini duysam rahatlıcam derken olmadı dün ve bugün doktordaydım dün biraz kanamam oldu ultrasonda 5+5 haftalık olduğumu keseyi gördüğünü ama meleğimi göremediğini söylediler 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole ama %90 boşmuş %10 ihtimalde geç döllenmiş olabilir dedi ama ümidim yok çünkü benim normalde zaten sata göre 8haftalık olmam gerekiyordu uymuyor oda. internetten araştırdım morfoloji böyle yaparmış 8 yıldır morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıyorduk şimdide olanda yok oluyor.......

çok geçmiş olsun canım benim üzülme sakın moralini yüksek tut hayırlısı böyleymiş deki çabucak atlatasın ve sağlıklı gebeliklere hazırlanabilesin

demek herkeste aynı geç duyuluyo kalp atışları benimde 9 haftalık diye gittim 7 haftalık cıktı ve karından ultrasonla sadece kesesini gördü anca alltan muaynede kalp atışlarını duyabildik ve daha 10+4 te anca üsten göebildik şuan kıpır kıpır ultrasonda emin ol görürsünüz yarın

yalnız bende ne endişe ne korku ne de başka bişi vardı ya bende bir gariplik var yada hazır değilim çözemedim ?

yada hamile kadığım arihi bildiğim için artık bilmiyorum heralde karnım iyice şişince alışıcam :)

teşekkürler arkadaşlar biraz rahatlamıştım yorumlarınızla ama şimdi tam olarak rahatladım.
hastaneden geliyorum ve çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyabildim :)) umarım bu süreç, hepimizin için sağlıklı ve güzel bir şekilde devam eder ve sonlanır.

kimse şubatta doğum yapmayacak galiba tek benmiyim??
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

öyle tahmin ediyorum 12-15i arası olacak dedi doktor..kızlarr ya ben bu kadınlar kulubune pek ısınamadım:) sık sık yorumları girip okuyorum ama pek faydasını ve paylaşım bulamıyorum doğrusu..sesimi duyam yok mu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…