- Konu Sahibi cardelenss
-
Bende bugün doktora gittim sonunda:) Keseyi gördüm doktorum 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi kalp atışları ve bebeği görebilmemiz için herşeyin normal olduğunu söyledi bana göre 6 haftalık ama daha yeni de olabilir dedi ben de 15 temmuza diğer rendavumu yazdırıp çıktım ama çok heyecanladım içerde doktor tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı siz düşünün artık içimi görmek çok ilginçti keseyi ölçtü genişliği 1.62 cm uzunluğu genişliği 0.27 cm miş ben bu ölçüm işlerinden hiç anlamam ama:)) herşeyin yolunda gittiğini öğrenmek süper:) doktora giden diğer arkadaşlar sizin sonuçlar nasıl? bu ararada doktor yolculuk için hiç bir engel olmadığını normal hayatıma devam etmemi sadece ani ve agresif haraketlerden kaçınmamı söyledi. sadece su içmem bile yeterliymiş folic asid kullan dedi günde 3 tane. bir de ceviz ve badem yemeliymişim. Eşinle birlikteliğinizide hiç bir zaman kısıtlamayın dedi.
5+3 tü.bu perş günüde kontrolüm var kalp atışını umarım duyarız..
sat 22 mayıs sata göre bugün 5+1 ama keseyi bugün gördük 3.34 mm doktor daha 4-5 hafa arasında dedi 10 gün sonra tekrar gideceğiz...inş herşey normal devam eder...
Bende bugün doktora gittim sonunda:) Keseyi gördüm doktorum 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi kalp atışları ve bebeği görebilmemiz için herşeyin normal olduğunu söyledi bana göre 6 haftalık ama daha yeni de olabilir dedi ben de 15 temmuza diğer rendavumu yazdırıp çıktım ama çok heyecanladım içerde doktor tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı siz düşünün artık içimi görmek çok ilginçti keseyi ölçtü genişliği 1.62 cm uzunluğu genişliği 0.27 cm miş ben bu ölçüm işlerinden hiç anlamam ama:)) herşeyin yolunda gittiğini öğrenmek süper:) doktora giden diğer arkadaşlar sizin sonuçlar nasıl? bu ararada doktor yolculuk için hiç bir engel olmadığını normal hayatıma devam etmemi sadece ani ve agresif haraketlerden kaçınmamı söyledi. sadece su içmem bile yeterliymiş folic asid kullan dedi günde 3 tane. bir de ceviz ve badem yemeliymişim. Eşinle birlikteliğinizide hiç bir zaman kısıtlamayın dedi.
kızlar ben cumartesi bebişimi ve kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum
bazı tahliller yapıldı sonuçlarıda iii çıktı3 hafta sonra gel dedi tekrar dedi doktorum
canım gözün aydın.. ben ne zaman duyabilirim acaba kalpciğini bebişimin .. senin ki kaç haftalık canım??
canım gözün aydın.. ben ne zaman duyabilirim acaba kalpciğini bebişimin .. senin ki kaç haftalık canım??
aşkmeşk canım yaa bende bebeğime seninki gibi çizelge yapmak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmusun
ılk aylarda tansiyonda dusmeler olurmus canım benımde dusuk cıktı dr oyle soyledı, bende kendım ara ara olcuyorum evde
kızlar selam.. bende 5+4 hamileyim henüz dr gitmedim cumartesi gidicem.. kızlar size bir sorum var benim sol yumurtalığımda ağrım var.. önemli değildir kasık ağrısı filan diyorum ama hafif hafif bacağıma da vuruyor. ne yapsam karar veremedim dr mı gitsem ben mi evham yapıyorum offfffffff
dün kalp atışlarını gördüm çok şükür o kadar uzun zaman bekledik ki gelmesini değdi sanırım şu an sadece 7 haftalık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?