2012 Ösys Yerleştirme Sonuçları - Nereleri Kazandık ?

hayirlisi olsun ablamda İstanbul üniversitesi kimyadan mezun :) Mühendislik fakültesindesin .Hocalari da iyidir. Tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim.

benim ortaokuldan arkadaşımda kimyada okuyor 2.sınıf oldu yardımcı olabilir istersen :)

Aa öyle mi.Ne güzel. Çok sagolun ilginiz için.Pek uzak olmasa da şehir dışından geleceğim.Devlet yurduna başvurdum ama çıkması sıkıntı olabilir.Arkadaşın yurtta kalıyorsa fiyatlar hakkında bir bilgisi var mı acaba ?

Son düzenleme:
arkadaşım kendi evinde kalıyor canım. yurtta kalan arkadaslardan ogrenırım fıyatlarını :)

Çok sevinirim canım.Bir kaç tane buldum ama fiyatları pahalı geldi.
İstanbul'da devlet yurtlarına baktım.Şartları diğerlerine göre daha iyi.Onlardan biri gelse bari.

selamlar herkese :) ben sadece "üniversite" başlığına bakıyordum burayı görmemişim malum yeni üyeyim de neyse buraya da yazmak istedim daha kalabalıkmış :)

düzceye gidiyorum inşallah bilgisayar mühendisliği :)

eğer bölüm hoşuma giderse aklıma yatarsa 4 yıla tamamlarım ama hoşuma gitmezse iki yılı bitirip açıktan adalet falan okumayı düşünüyorum en azından o arada bi işte bulurum tabi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…