2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

nerde bu öğretmenler. çalışmayı mı bıraktınız yazmayı mı anlayamadım.
ben denemelere başladım fena gitmiyor elbette unuttuklarım var özellikle program geliştirmede çok takılıyorum.

benim okulda sunumdu, rapordu, stajdı bi türlü bitmedi, şimdi de finaller var. 31 mayıs da bitiyo, kısmetse ondan sonra sağolsun yuutisçiğimin bana verdiği konu anlatımlı kitaplarla çalışmaya başlıcam :KK55:

Eğitim Bilimleri soru bankalarım bitmek üzere. Şimdiye kadar Yediiklim ve İstikrar yayınlarının soru bankalarından çözdüm. Acaba Haziran ayında son 1 ay kalınca hep deneme ağırlıklı mı gitmek lazım yoksa soru bankası mı alsam bilemedim kızlar?? İLLaki deneme çözücez zaten ama soru bankası alsam mı sizce ? Aklımda Fem' in tek soru bankası ve Uzman kariyerin modüler soru bankası var. Fem' i kullanan arkadaşlarım var memnunlar ama tek kitap olduğundan içinde sınırlı sayıda test var. Uzmandan da emin olamadım denemeleri çok iyi ama yaprak testi gereksiz kolay. Uzmanın soru bankalarını çözeniniz var mı kızlar?? Napalım sadece deneme mi mantıklı yoksa s. bankası ile beraber mi götürsek?:44:

Eğitim Bilimleri soru bankalarım bitmek üzere. Şimdiye kadar Yediiklim ve İstikrar yayınlarının soru bankalarından çözdüm. Acaba Haziran ayında son 1 ay kalınca hep deneme ağırlıklı mı gitmek lazım yoksa soru bankası mı alsam bilemedim kızlar?? İLLaki deneme çözücez zaten ama soru bankası alsam mı sizce ? Aklımda Fem' in tek soru bankası ve Uzman kariyerin modüler soru bankası var. Fem' i kullanan arkadaşlarım var memnunlar ama tek kitap olduğundan içinde sınırlı sayıda test var. Uzmandan da emin olamadım denemeleri çok iyi ama yaprak testi gereksiz kolay. Uzmanın soru bankalarını çözeniniz var mı kızlar?? Napalım sadece deneme mi mantıklı yoksa s. bankası ile beraber mi götürsek?:44:

canım son 1 aya az kaldı.ben zaten bu aralar çok salmış vaziyetteyim bir hal var üstümde kendime hayret ediyorum :KK43:(
bu 1 ayda da tekrar ve denemelerle uğraşmayı düşünüyorum.son haftada da 2 senenin sınavlarını çözmek istiyorum.
kelin ilacı olsa başına sürer hesabı kafam allak bullak ders çalışma konusunda.

kızlar hepinize kolay gelsin benim planladıklarım pek yerine gelmedi hiç çalışamadım kpssye, 1 ay var ve bu sınavdan çok şahane bir sonuç beklemiyorum ama matematik ve türkçe netlerimin iyi olmasını istiyorum türkçem iyidir ancak matematikte o kadar yavaşımki çözebilceğim soruları bile zaman yüzünden çözemiyorum buna sebep olan düşüncem ise ales...malesef şu zamana kadar kpss denemesi çözmedim hiç alese 2 kere grdim 2sinde de yetiştiremedim say2 den 25 soruya hiç bakamadım, kpss matematiği ile ales matematiği birebir mi acaba mantık soruları haricinde?ve ben 1 ay içinde sizce netimi yükseltmek için kendimi paralayım mı fikir verirseniz sevinirim

kızlar hepinize kolay gelsin benim planladıklarım pek yerine gelmedi hiç çalışamadım kpssye, 1 ay var ve bu sınavdan çok şahane bir sonuç beklemiyorum ama matematik ve türkçe netlerimin iyi olmasını istiyorum türkçem iyidir ancak matematikte o kadar yavaşımki çözebilceğim soruları bile zaman yüzünden çözemiyorum buna sebep olan düşüncem ise ales...malesef şu zamana kadar kpss denemesi çözmedim hiç alese 2 kere grdim 2sinde de yetiştiremedim say2 den 25 soruya hiç bakamadım, kpss matematiği ile ales matematiği birebir mi acaba mantık soruları haricinde?ve ben 1 ay içinde sizce netimi yükseltmek için kendimi paralayım mı fikir verirseniz sevinirim

ales le kpss yi kıyaslamamak gerekir. ales zamana karşı bir sınav. konular aynı ama sorular ales kadar zaman alıcı ve zor olmuyor.

merhaba arkadaşlar:KK3:

yeni gördüm bu topiği..

nasıl gidiyor çalışmalarınız..

benim pek iyi sayılmaz arada bunalıma giriyorum:KK5:

hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar

canım son 1 aya az kaldı.ben zaten bu aralar çok salmış vaziyetteyim bir hal var üstümde kendime hayret ediyorum :KK43:(
bu 1 ayda da tekrar ve denemelerle uğraşmayı düşünüyorum.son haftada da 2 senenin sınavlarını çözmek istiyorum.
kelin ilacı olsa başına sürer hesabı kafam allak bullak ders çalışma konusunda.

Başarı dershanesi çrş- prş ve cmt leri GK-GY deneme sınavı veriyor Radikal gazetesinin içinde sayfa olarak. Onları alıyorum. Bir de geçenlerde ihtiyaç yayınlarının bazı TG denemelerini aldım. Cidden soruları iyi. Tavsiye ederim. Dediğin mantıklı geldi bana da. Deneme çözerken eksik olduğum konuları fark ediyorum. Kapsamlı bi tekrar yapmak lazım!!. Son yılların çıkmış sorularını ben 7iklim den aldım fasikül fasikül. İçine kodlamak için anahtar kağıdı da koymuşlar. Sınava az kaldı kafamızın derli toplu olması gerek ben de bu konunun üstüne gitmeye çalışıyorum. Ha gayret=))

Ben son bir haftadır konu tekrarı yapıyorum her konu ile ilgili de soru çözmeye çalışıyorum elimde duranlardan.
1 haftada konu tekrarlarını hallederim demiştim 1 hafta da denemelere ara verdim o yüzden çünkü gk gy + eğitim denemesi 5 saatimi alıyor.
Ama bu hafta bitiremedim. Öbür hafta İnşallah bitsin.
dershane de bitti evdeyim yani.

Ben son bir haftadır konu tekrarı yapıyorum her konu ile ilgili de soru çözmeye çalışıyorum elimde duranlardan.
1 haftada konu tekrarlarını hallederim demiştim 1 hafta da denemelere ara verdim o yüzden çünkü gk gy + eğitim denemesi 5 saatimi alıyor.
Ama bu hafta bitiremedim. Öbür hafta İnşallah bitsin.
dershane de bitti evdeyim yani.

canım dersaneye gitmişsin. dersane hocaları falan ne tarz sorular bekliyor bu yıl.

merhaba arkadaşlar:KK3:

yeni gördüm bu topiği..

nasıl gidiyor çalışmalarınız..

benim pek iyi sayılmaz arada bunalıma giriyorum:KK5:

hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar

seninle aynıyım canım :KK52::KK52:

kızlar nerdesiniz ne durumdasınız:44:

ben hiç iyi değilim ama umudum tükenmiyor.Allah yardımcımız olsun sınavda (amin).
eğitim denemesi çözücem şimdi.

1)Bir soruyu üst gruptaki 50 öğrenciden 30 u,alt gruptaki 50 öğrenciden 5 i doğru cevap vermiştir.
Buna göre sorunun madde güçlük indeksi ve madde ayırıcılık gücü indeksi kaç olur?

CVP,madde güçlük indeksi(0,35)
madde ayırıcılık indeksi(0,50)

not;bu soruyu formullerine göre hep çözüyordum fakat tıkandım bu soruda,gözden kaçırdığım nokta nedir lütfen yardımcı olun=(
çözüm yollarınıda yazarsanız sevinirm

Güvenirlik kaysayısı 0,75 olan standart sapması 10 olan bir sınavın standart hatası kaç olur?
a)0,25
b)0,75
c)1
d)5
e)10

Doğru cevapla birlikte gidiş yoluda lütfen:KK43:
Bilen baksın lütfen

1)Bir soruyu üst gruptaki 50 öğrenciden 30 u,alt gruptaki 50 öğrenciden 5 i doğru cevap vermiştir.
Buna göre sorunun madde güçlük indeksi ve madde ayırıcılık gücü indeksi kaç olur?

CVP,madde güçlük indeksi(0,35)
madde ayırıcılık indeksi(0,50)

not;bu soruyu formullerine göre hep çözüyordum fakat tıkandım bu soruda,gözden kaçırdığım nokta nedir lütfen yardımcı olun=(
çözüm yollarınıda yazarsanız sevinirm

madde güçlüğünde doğru cevaplayan üst grup ile alt grubu topluyoruz ve toplam öğrenci sayısına bölüyoruz. 30+5/100 cevap 0.35 canım

ayırt edicilik ise tersi üst gruptan cevaplayan ile alt gruptan cevaplayanı çıkarıyoruz ve sayının yarısına bölüyoruz. 30-5/50=0.50

formülleri karıştırmış olabilirsin bazen unutuyorum ben de :)

Güvenirlik kaysayısı 0,75 olan standart sapması 10 olan bir sınavın standart hatası kaç olur?
a)0,25
b)0,75
c)1
d)5
e)10

Doğru cevapla birlikte gidiş yoluda lütfen:KK43:
Bilen baksın lütfen

cevap 5
formülü var: Shata=Ssapma x karakök içinde 1-güvenirlik katsayısı o da 5 çıkıyor

madde güçlüğünde doğru cevaplayan üst grup ile alt grubu topluyoruz ve toplam öğrenci sayısına bölüyoruz. 30+5/100 cevap 0.35 canım

ayırt edicilik ise tersi üst gruptan cevaplayan ile alt gruptan cevaplayanı çıkarıyoruz ve sayının yarısına bölüyoruz. 30-5/50=0.50

formülleri karıştırmış olabilirsin bazen unutuyorum ben de :)

canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
Şimdi kavradım.
Evet formüller çok karıştırmışım=(

canım bu yediiklim denemelerinden çözüyorsan ne durumdasın neler yapabiliyorsun.

denemeleri çözüyorum canım ama bitiremem herhalde hepsini :) daha 5.deyim. tglere göre kolay geldi bana.
bir de tekrar yapıyorum tarih ve anayasadan.

sınav yerleri ne zaman belli olacak acaba :44:

X