• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

Selam kızlar:3:
Dün gece program geliştirmenin soru bankasını bitirdim oh içim rahatladı,kendimi güçlü hissettim :1::1:
Gelişimle devam edeyim diyorum bir yandan da tarih.

kızlar bayağı tembelleştik sanki son zamanlarda. ben 1 mayısa kadar soru bankalarını bitirmeyi hedefledim ama bakalım daha 2 buçuk kitabım var nasıl bitecek bilmiyorum.

kızlar bayağı tembelleştik sanki son zamanlarda. ben 1 mayısa kadar soru bankalarını bitirmeyi hedefledim ama bakalım daha 2 buçuk kitabım var nasıl bitecek bilmiyorum.

ben fena saldım zaten,şu 2 ayı iyi değerlendirmemiz lazım biliyorum da işte:50:
bişi bitiyor başka bişi başlıyor,evli olmak da ayrı bir sorumlulukmuş.

slm arkadaşlar. bana önereceğiniz egitim bilimleri konu anlatım kitabı var mı? belki yazılmıştır ama bakamadım.deneme testleri olmasada olur bnm için önemli olan konu anlatımı iyi olsun konuyu dağıtmasın uzatmasın.
teşkkür ederim.

slm arkadaşlar. bana önereceğiniz egitim bilimleri konu anlatım kitabı var mı? belki yazılmıştır ama bakamadım.deneme testleri olmasada olur bnm için önemli olan konu anlatımı iyi olsun konuyu dağıtmasın uzatmasın.
teşkkür ederim.

benim kullandığım ve kullanıyor olduğum yargı ve yediiklim.bunlara bakabilirsin:34:

Sevgili öğretmen arkadaşlarım :) dersane ücretleri hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olanınız var mı acaba bizim arkadaşlar başarı tasarı yargı ihtiyaca sormuşlar 1300 lira civarı hepsi ama yukarıda bir arkadaş daha yüksek bir ücretten bahsetmiş farklı şehirde mi ki acaba o arkadaş??ben istanbul fiyatlarını istiyorummm..Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi çalışmalaaaar hepiniz atanırsınız inşallaaah bu sene ben de seneye :)

Sevgili öğretmen arkadaşlarım :) dersane ücretleri hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olanınız var mı acaba bizim arkadaşlar başarı tasarı yargı ihtiyaca sormuşlar 1300 lira civarı hepsi ama yukarıda bir arkadaş daha yüksek bir ücretten bahsetmiş farklı şehirde mi ki acaba o arkadaş??ben istanbul fiyatlarını istiyorummm..Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi çalışmalaaaar hepiniz atanırsınız inşallaaah bu sene ben de seneye :)

İstanbulda mı 1300 civarı canım,o zaman iyi bence.
Arkadaşın bahsettiği Edirnede bu arada :34:

canım yuutisin dediği gibi ben edirne fiyatlarından bahsettim. ihtiyaç 1550 tl, fem 1650 tl nisan ayı için.. ihtiyaç her ay 100 tl fark koyuyo, fem de mayısta 2000 tl olcakmış

Çok teşekkür ederim kızlar evet ben istanbul dayım..2013 kpss için fem e kayıt oldum peşin para 1100 liraya..

İstanbulda mı 1300 civarı canım,o zaman iyi bence.
Arkadaşın bahsettiği Edirnede bu arada :34:

canım yuutisin dediği gibi ben edirne fiyatlarından bahsettim. ihtiyaç 1550 tl, fem 1650 tl nisan ayı için.. ihtiyaç her ay 100 tl fark koyuyo, fem de mayısta 2000 tl olcakmış

kızlar bahsedildi mi bilmiyorum ama geçen bir kitap aldım, çok beğendim sizinle paylaşmak istedim. İhtiyaç yayınlarının eğitim bilimleri için özet kitabı. Üzerinde " Eğitim Bilimleri Pratik Ders Notları" yazıyor. 6 tl kiitap ve el yazısı gibi konular özetlenmiş. Sınıftan bazı arkadaşlar bundan çalışıyormuş ben de hemen gidip bir tane kaptım :3:

kızlar özellikle yutiss, denemelere başladınız mı? ben yediiklimin 20li denemesine başladım biraz kolay mı acaba diye düşünüyorum.

nerde bu öğretmenler. çalışmayı mı bıraktınız yazmayı mı anlayamadım.
ben denemelere başladım fena gitmiyor elbette unuttuklarım var özellikle program geliştirmede çok takılıyorum.

KIzlar 10 haziranda Yargı' nın Tg sınav provası var. Ücretsiz. Sadece gidip dershanenin herhangi bir şubesne kayıt yaptırıyorsunuz ve giriş kartınızı alıyorsunuz. Devlet okullarından birinde oluyor. İhtiyaç ın da vardır mutllaka ama onun zamanını bilmiyorum. :34:

KIzlar 10 haziranda Yargı' nın Tg sınav provası var. Ücretsiz. Sadece gidip dershanenin herhangi bir şubesne kayıt yaptırıyorsunuz ve giriş kartınızı alıyorsunuz. Devlet okullarından birinde oluyor. İhtiyaç ın da vardır mutllaka ama onun zamanını bilmiyorum. :34:

tşkler canım bilgilendirdiğin için :34: benim bulunduğum şehirde yok yargının şubesi :(

yediiklim öğretmen dergi set almıştım ilk dönem
tavsiye ederim ama artık çok geç bitmez bence
24 dergi
13 soru bankası
40 deneme
yaprak testler filannnn

Back
X